Криско извади Голям Питон! (Шокираща Снимка) Виж Тук:

Рапърът  Криско шашна  последователите си в социалната мрежа с поредния си фотос.

На него мокрият сън на всички ученички най-безсрамно е демонстрирал издутината в панталона си, като нагло е повдигнал ризата си, за да може гледката да е още по-ясна. С компютърен маркер рапърът допълнително е оградил в кръг зоната, върху която дамите да фиксират погледите си: А тя е – голям питон в тесни дънки!

Досега на концертите на Криско не се забелязваше подобно нещо и фенките му с право се запитаха дали изпълнителят не е удължил и удебелил пениса си псредством програмата за обработка на снимки Фотошоп. Откъде го извади тоя големия, опулиха се девойчета, които са имали честта да минат през леглото на Кристиан и нямат спомен рапърът да е баш толкова надарен.

Оказа се обаче, че видяното е оптическа измама.

По-късно певецът най-чистосърдечно си призна, че навил един чифт боксерки около мъжествеността си, за да я направи притегателна и изкусителна за всичките си почитателки.

Откакто се разделиха с Ася, Криско прави глупост след глупост, за да привлича вниманието. Само преди седмица той размята пачки със столевки във видеочат, заради демонстрацията на която простотия си спечели доста критики от феновете.

Сега пък антифеновете му питат толкова ли е мъничко мъжкото му достойнство, та се налага да навива гащи в дънките си, за да го направи по-забележимо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *