Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Николай Ненчев станал земеделец с ПРЕВРАТ! Оглавил БЗНС с помощта на 50 Цигани! Виж Тук:

Военният министър Николай Ненчев овладял земеделската партия с преврат и корупция, разказват потресени активисти на БЗНС. От години те водят битка истината не само да излезе на бял свят, но и съдът най-сетне да уличи в измама самозвания земеделец, посрамил българската армия.

Съдебната епопея може да запълни цял учебник по право, тя се точи от години и няма изгледи скоро да свърши. Превратът става през 2008 г., когато се провежда 36-ият конгрес на партията. Тогава Николай Ненчев докарва с автобус 50 цигани от Ямбол. Гласовитата група прави суматоха, но въпреки ексцесиите конгресът се провежда.

Въпреки че Ненчев не е избран на никакъв пост, той отива в съда и иска да бъде регистриран като главен секретар на БЗНС, уж по силата на решения, взети на драматичния конгрес. Съдия Димана Йосифова го вписва като главен секретар с фалшиви документи, казват източниците ни.

Истинският титуляр на поста обаче е Георги Пинчев. Той обжалва и след една година Върховният касационен съд признава, че той е ръководител на автентичното БЗНС. Превратаджиите начело с Ненчев веднага са изключени от партията.

През 2010 г. БЗНС провежда 37-ия си конгрес. Пинчев отново се запътва към съда за регистрация, но там научава, че в деловодството на градския съд вече са постъпили документи от изключения Николай Ненчев. Той също бил провел 37-ия конгрес и искал да бъде вписан като главен секретар на партията. Този път градският съд отхвърля молбата му, но започва обжалване.

След поредица дела, 2 години по-късно, през 2012 г. магистратът от ВКС Марио Бобатинов подарява регистрацията на БЗНС на Николай Ненчев. Автентичните земеделци на свой ред тръгват да търсят справедливост по етажите на съда. През 2014 г. обаче излиза решение, че делото се прекратява.

В този момент силите вече са неравни – Ненчев е във властта и от висотата на политическия си пост явно успява да влияе и върху съда.

Георги Пинчев

Но истинските земеделци не спират да се борят. Не се отказват и да водят дела, за да докажат, че Ненчев е фалшифицирал документи. Засега гласът им е в пустиня. Писали са жалби до председателя на ВКС Лозан Панов и Главния прокурор Сотир Цацаров, но не е последвала никаква реакция. Земеделците обаче трупат документи и вярват, че все някога ще дочакат справедливост.

„Този човек е един истински самозванец и мошеник, срам за българската политика. Дори Яне Янев е по-читав от него“, обясняват опозорените земеделци.

В момента прокуратурата е обвинила Ненчев за 2 сериозни престъпления по служба. Според запознати, ако има независимо правосъдие, напълно е възможно министърът с присадената коса да лежи ефективно в затвора. Заради притесненията си покрай задаващите се проблеми с правосъдието преди две седмици Николай Ненчев бе приет по спешност в болницата с хипертонична криза и кръвно, доближаващо 200.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Николай Ненчев станал земеделец с ПРЕВРАТ! Оглавил БЗНС с помощта на 50 Цигани! Виж Тук:

 1. БЗНС"Врабча", Иво Кунчев Отговор

  02.07.2017 в 14:48

  Превратите, драги читатели на тази страница, в коментираните, перманентно програмирани отвън и от вътре властоманяшки, крадливи и отцепнически фракции на антидемократичната,конспиративно-революционна,ляво-терористична и мултишпионска(антибългарска)организация БЗНС“Пладне“ не започват от Кавалджиеивия кадър Ненчев, нито от лансираните през 1990г и на „Кръглата софра“ от(Новото ОФ) на БКП и СДС(хората на ДС/КГБ/ съзвездие от предишни подобни ОФ-Пладненски изчадия Дренчев,Барев,Мозер,“двата вола“- Илиев и Пинчев, а датират от самото създаване през 1932-33 г на „Пладне“ – една котерия, финансирана от Сърбия чрез водачите си -шпиони Коста Тодоров(тероризирал патриотични българи в Македония) и наместника му Г.М.Димитров(Гемето) антиземеделска котерия ,участвала в бандитско въоръжено превземане /след присвояването на безименните депутатски акции от касата на стопанисващото дружество АД“Врабча“/ в края на 1933г и навечерието на преврата 1934г на съюзните имоти и архиви на ул.Врабча 1,участвала и в самия профашистки преврат 19.05.1934г – второто събаряне на законния БЗНС с водач – народния трибун и държавник, гений на българската европейска деморация и мъченик на апокалиптичния болшевишко-фашисткия 20 Век Димитър Гичев, създателят на коалицията Народен блок, съборилата Сговора 1931 г ,и още веднъж на .09.1944г като структура на ОФ участвала в третото сваляне от власт и унищожителни репресии срещу водения от Димитър Гичев и Коста Муравиев законен БЗНС,популярен и съществуващ легално от 1926г до днес с имената БЗНС“Врабча 1″ БЗНС“Врабча“, възстановен и регистриран с ф.д.2562/90г на СГС.

 2. БЗНС"Врабча", Иво Кунчев Отговор

  02.07.2017 в 15:00

  Превратите, драги читатели на тази страница, в коментираните, перманентно програмирани отвън и от вътре властоманяшки, крадливи и отцепнически фракции на антидемократичната,конспиративно-революционна,ляво-терористична и мултишпионска(антибългарска)организация БЗНС“Пладне“ не започват от Кавалджиевия кадър Ненчев, нито от лансираните през 1990г и на „Кръглата софра“ от(Новото ОФ) на БКП и СДС(хората на ДС/КГБ/ съзвездие от предишни подобни ОФ-Пладненски изчадия Дренчев,Барев,Мозер,“двата вола“- Илиев и Пинчев, а датират от самото създаване през 1932-33 г на „Пладне“ – една котерия, финансирана от Сърбия чрез водачите си -шпиони Коста Тодоров(тероризирал патриотични българи в Македония) и наместника му Г.М.Димитров(Гемето) антиземеделска котерия ,участвала в бандитско въоръжено превземане /след присвояването на безименните депутатски акции от касата на стопанисващото дружество АД“Врабча“/ в края на 1933г и навечерието на преврата 1934г на съюзните имоти и архиви на ул.Врабча 1,участвала и в самия профашистки преврат 19.05.1934г – второто събаряне на законния БЗНС с водач – народния трибун и държавник, гений на българската и европейска демоКрация и мъченик на апокалиптичния болшевишко-фашисткия 20 Век Димитър Гичев, създателят на коалицията Народен блок, съборилата Сговора 1931 г ,и още веднъж на .09.1944г като структура на ОФ участвала в третото сваляне от власт и унищожителни репресии срещу водения от Димитър Гичев и Коста Муравиев законен БЗНС,популярен и съществуващ легално от 1926г до днес с имената БЗНС“Врабча 1″ БЗНС“Врабча“, възстановен и регистриран с ф.д.2562/90г на СГС.

 3. БЗНС"Врабча", Иво Кунчев Отговор

  02.07.2017 в 18:38

  Не бойте се „деца“-читатели на „СКАНДАЛНО“ за „дните честити“ на самозвания „Нов Стамболийски“, адвокатското момче Николай Ненчев-конюнктурен бивш военен министър и голям поклонник на НАТО,трудовакът с чичо емигрант,неносил пушка в живота си.
  Посочените имитатори на демократична Европейска съдебна власт, като съдия Димана Йосифова( сега вече съдия във ВАС на РБ на дългогодишното местенце на издигнатия скоро за Инспектор към Висшия Съдебен Съвет съдия-агент на ДС/КГБ/“агент Илин“-Александър Еленков,или като съдията от ВКС Марио Бобатинов, редом с плеада други като явочника от ДС съдия от ВАС Павлина Найденова и „вся чекисткая остальная бандокрация“ от вилнеещи във Върховните ни съдилища и прокуратури до днес като преторианска кохорта от нелустрирани, несменяеми,вече изоглавени и корумпирани тоталитарни кадри на държавата-партия БКП-НРБ/ДС и КГБ/ЩЕ ДА СПАСЯТ И ТОЗ ГЕРОЙ НАШЕГО ВРЕМЕНИ, без да им пука за превърнатата за четвърт век именно от техните магистратски политико-педерастки банди във фалирала мафиотска бананова хунта държава на умиращия български народ.
  Адвокат Николай Ненчев е „велик земеделец“,съветник/избраник на зетят(според стари земеделци) на офицер от ДС,заклет ОФ-пладненец-геметовец и вицепрезидент при СДС-режима Тодор Кавалджиев/, после става „Блокиран Рефрматор“/почти народен вожд,като кака си адвокат Татяна Дончева-бившата червена прокурорка, партиен кадър на НРБ/БКП и ДС/с позабравена регулативна или манипулираща роля в някои от първите фирмени регистрации и разцепнически съдебни спорове в СГС от 1990 и следващи години на старите и нови политически организации,превърнала се сега в нов партиен лидер./
  Бай Георги Пинчев си изяде отровната каша от планенския казан, да си гледа сега кошерите, и да си кара трактора на село, и да остарява бавно, без напразно да мечтае за реставрация и лидерство на погребаната от адвокат Ненчев несъсловна партийка със узурпираното/отнето още на 09.09.1944 от правоимащия съсловно-политически съюз „Врабча“ и подарено на ОФ-„Пладне“ име БЗНС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *