ЕЛЕН КОЛЕВА ИЗЧЕЗНА БЕЗСЛЕДНО! Актрисата е Изтрила дори профила си във Фейсбук! Виж Тук:

Елен Колева изчезна от полезрението на всички свои приятели и най-вече на неприятелите.

Звездата от „Шивачки“ и „Забранена любов” този път се е отдала на  позволена любов с приличен мъж. И е решила да запази всички чувства и емоции само за себе си, като не даде никакъв шанс на медиите да развяват мръсното й бельо.

Актрисата обяви в интервю по телевизията, че възнамерява през лятото да се омъжи за новата си тръпка – французина Марсел. След което замина в родината му. За да заличи всички следи и пътища на любопитните медии до нея, актрисата изтри дори профила си във Фейсбук.

Колева е решила  да се покрие от познати и непознати, а медиите буквално ридаят, че нямат достъп до нея, за да спретнат поредната си интрига. Към днешна дата от красавицата няма ни вест, ни кост и жълтите журналисти буквално няма за какво да се хванат.

Малко преди Елен да се реши да изчезне от виртуалното пространство, нейният нов любим Марсел също изтри профила си в социалната мрежа. Двамата са решили да останат насаме в любовта и да се отдадат един на друг, без непрекъснато да гледат снимките си из медиите и да четат коментари за себе си.

Елен е сред родните звезди, които най-много си патят от медиите. Докато беше гадже на Сашо Майонезата жълтите вестници буквално я сдъвкаха и изплюха, а по време на любовната й драма с писателя-алкохолик Калин Терзийски, същите тия медии представяха предимно неговата гледна точка. Той ръсеше лъжа след лъжа, като например- че се е пропил заради нея, че заради нея е пропаднал… А журналята охотно му даваха думата, въпреки че знаеха, че не е вярно.

Сега актрисата е решила да не разрешава да й се месят повече в личния живот и отсвири папараците, като се скри.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *