Ген. А. Алаудинов: Пролетната контраатака на Украйна ще е Последна. Армията й е на изчерпване

На Украйна почти не й е останал човешки ресурс, смята знаменитият руски генерал.

Така широко рекламираното на Запад украинско пролетно контранастъпление ще е последното за ВСУ, след което или армията им ще се разпусне, или държавата им ще се разпадне. Това заяви днес генерал-майор Апти Алаудинов, първи заместник на президента на Чечения и зам. командир на армията на ДНР.

„Тази евентуална контраатака ще е последна за Украйна. Тази държава вече няма човешки ресурс. Впрочем и без данните на нашето разузнаване, сами можете да пресметнет колко население е останало в Украйна. Преди началото на СВО в Украйна имаше малко под 30 млн. население. След 24 февруари 22 г. населението започна да напуска страната с бързи темпове. В Русия към момента има 10 млн. украински бежанци, в Европа са 7 млн., в териториите, присъединени към Руската федерация са малко под 5 млн. Тоест в контролираната от Киев част от Украйна в момента живеят не повече от 7-8 млн. души- предимно възрастни хора. Младите мъже, които не успяха да избягат са на бойното поле – вече мъртви или бъдещи мъртъвци, ако продължат да изпълняват заповедите на нацистките си командири“, най-сензационно разкри генералът актуални данни от руското разузнаване.

Той съобщи още, че руските войски са идентифицирали и локализирали местоположението на военната техника, която Украйна е получила от Запада. Според думите му украинската страна е изправена пред сериозни проблеми по доставката, съхранението, поддръжката и най-вече по придвижването на тази бойна техника до линиите на фронта.

„Интинзивните високоточни ракетни удари на руските сили не позволяват придвижването на това оборудване. Но въпреки това не изключваме възможността в бъдеще бойците ни да се сблъскат с част от тази западна военна техника на бойното поле“, завършва бойния генерал А. Алаудинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. За сметка на това си имаме в бг едни хубавци, с дълги носове, едри уши и дребни лисичи очички- които не са българи, но са решили да хвърлят българските мъже в касапницата!
    На тия плъхове този път НЕ трябва да им се размине по никакъв начин!

  2. НЕ Е ИЗЧЕРПАН ПРИБЕРЕТЕ СИ ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЕМИГРАНТИ СЪС СКЪПИТЕ КОЛИ ОТ ЕВРОПА И ДА ЗАМИНАТ НА МАЙНАТА СИ.

  3. ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ БЪЛГАРИН ЗАЕДНО С ДЕЦАТА си КОЙТО ПОДКРЕПЯ И УЧАСТВА В ТАЗИ ВОЙНА ТАМ УМИРАТ ДЕЦАТА НА ДВА БРАТСКИ НАРОДА!

    СПРЕТЕ ВОЙНАТА !

    НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ ПОДСЪВЕТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ !

  4. Гледах по интернет зеленото човече, ми той не спираше да се пипа по носа и да запушва неволно една от ноздрите си с пръст, абсолютен навик и тик на шмъркащи кокаин. Каква контраатака каква фантазия гони този наркоман. Едно е ясно, този шут няма да може да харчи парите си след свършване на военните действия. Зеленият убиец ще бъде съден и осъден от собствения си народ. Щом машата бъде захвърлена от господарите, чака го чаушескувата съдба.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *