Геноцидът срещу заложниците в зала „Арена Армеец“- жена почина, друга абортира, 7 в комоцио, 36 припаднали!

смърт  арена армеец
Починала е жена, друга е абортирала, а 36 са припадналите представители на секционни избирателни комисии които с още 6000 души от вчера са затворени в зала „Арена Армеец”. Смъртта на жената е регистрирана в 5 часа тази сутрин от пристигнала на място линейка.

Всички „затворници“ в залата са станали на крака да почетат паметта й. През нощта медиците са изкарали още един мъж и една жена в много тежко състояние”, съобщиха за Скандално двама активисти на СИК, които също са залостени в изборната катакомба.
починала жена арена армеец

Около 6 000 представители на СИК чакат реда си бюлетините им да бъдат обработени и приети от 20 часа снощи, а до момента са обработени едва 700. Вероятно последните в списъка ще получат право да напуснат „Арена Армеец“ утре през нощта, ако обработването на избирателните списъци тече с досегашната скорост, коментират хора от ЦИК.

„Такава патаклама и геноцид срещу хората никога не е имало“, потресени са нашите източници.
смърт арена армеец

7 екипа на Спешна помощ са на място, прегледани са 36 лица, 7 са приети в болница, сред които имаме случаи на хипертонична криза, спонтанен аборт и комоцио, съобщи по-рано днес вицепремиерът Томислав Дончев.

Skandalno.net оставя тази публикация без коментар! Затова пък даваме думата на хората от форумите и фейсбук:

Nikolai Kolev:
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБАВИТЕ, ТЪЙ ЩЕ МРЕТЕ ГЛУПАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afera:
ГЛЕДАШ ЛИ, НАРОДЕ, КЪРВАВ СЕИР ОТ „ИЗБОРНАТА ПОБЕДА“ НА МАФИЯТА, КОЯТО СИ „ИЗБРА“? ХАК ДА ТИ Е!

Спиро:

Манипулацията на изборите върви с пълна сила. Точно по сценария на Боко Кратуната И Цецо Простия. Няма Костинброд, нека хората си припадат докато ние нагласяме протоколи и бюлетини!

няма такава държава:

Така е в цялата страна , но сега понеже са на едно място, та не може да се скрие. Народа мре ,а на политическите гниди от Герб не им пука. заветната им цел са властта и далаверата за която не се спират пред нищо.

EEEEEX:

хайде момчета да се вдигаме и да изненадаме света с ум. да пеем химна на тиквата и да метем. тези хора от глад са там

опълченец:

Случващото се в зала“ Арена Армеец „е един позор за управляващите в лицето на ционистката партия ГРОБ!

Хххфх:
Вчера България гласува. Българите избраха да живеят в халифата на Бойко Борисов. Честит ви Софийски, Варненски, Бургаски и други халифати. От утре почваме да ви заселваме друговерци, нямате нищо против, нали?

Karlos Kastaneda:
Искам само да попитам това в Армеец с 5-6000 човека заложници на политиката на Герб за налагане на електронното гласуване /защото тази суматоха е целенасочено създадена от Герб ,защото много избори са провеждани в България но сега се оказват като за пръв път… та това в Армеец ли е по страшно или влизането на Волен Сидеров в натфиз ? защо така дейните студенти не протестират за това което става в Армеец а протестират срещу Сидеров ,който беше и удрян….значи Сидеров е удрян но той проявил агресия що за дебилщина ? наистена ли всички са такива слепци че не виждат какви постановки им представят постоянно…явно за това така пазят наркосборището натфиз

 

АДЪТ В „АРЕНА-АРМЕЕЦ“ ВИЖ ТУК! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZB__KZCfAQ0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *