ГЕРБ задмина другаря Ким Ир Сен! Следващия път печели със 120 процента!

Борисов МафияБезумна изборна манипулация се проведе в България  със съучастието на соросоидните социологически агенции и пълното мълчание на европейските институции.

Народът отиде под строй и с бурно ура и фойерверки избра за пореден път от раз герберските кметове на всички големи градове, без няколко /просто от кумова срама/, но битките на втори тур и там са предрешени в полза на партията-държава. Няма как, когато в една страна има близо милион безработни и още толкова пенсионери, едва преживяващи с подаяния, хората да се вдигнат, да отидат до секциите и да гласуват за палача си. А палачът ГЕРБ за една петилетка време закри стотици хиляди малки фирми, ликвидира 1 млн. работни места, провежда антисоциална политика на геноцид спрямо собствения си народ и демонстрира единствено лицемерен интерес към  селски стадиони, чешми и велоалеи.

Побоят над Волен Сидеров
Побоят над Волен Сидеров

На тези избори се случи черен прецедент – освен гладните роми, безпардонно се купуваха гласовете и на бедни българи, а работещите в държавната администрация нямаха право и да си помислят да не гласуват за „правилната“ партия ГЕРБ. Вотът в цели секции се подменяше брутално, купуваха се цели секционни комисии… За всичко това граждани отчаяно коментират в интернет, дават стотици примери, но никой не им обръща внимание.  Сменилите местожителството си бяха стотици хиляди, журналистите снимаха камиони с натоварени в тях цигани, но отново никой не обърна внимание.

Венец на наглостта на ГЕРБ бе третия мандат на кмета Димитър Николов, избран /забележете!/с 84 процента от избирателите, резултат, на който и Ким Ир Сен би завидял. При положение, че в града се наливаше асфалт и само асфалт, центърът се превърна в грозна бетонна джунгла, а безсмислени велоалеи изместиха майките с количките от тротоарите.  Същото се повтори в София, Стара Загора, Варна и още много градове, но с леко по-скромен резултат. Пак от кумова срама, че нали е демокрация!

ГЕРБ - ГРОБокопачите на България
ГЕРБ – ГРОБокопачите на България

Манипулациите продължиха и веднага след изборния ден, като телевизиите започнаха да се занимават с побоя над Волен Сидеров, а не да анализират внезапно избухналата любов необяснима на целокупното население към ГЕРБ. Сидеров бе подложен на редица компромати, като кампанията му против дрогата бе превърната в опит да бъде смачкан и дискредитиран, не без помощта на мафията, която трови цяла София и се отчита… според разследване на Тв. Алфа на самия бойко Борисов. Побойникът, който удари Сидеров, бе запазен в тайна, а няколко дни преди това служител на общинска полиция бе хванат с пет дози в джоба по сигнал на АТАКА. Но и този случай бе потулен, твърдят хора, близки до провокациите със студентите и пласьорите.

Самият Сидеров каза: Цацаров изпълнява поръчката на САЩ да бъда вкаран в затвора, изваден от политиката, а може би и убит.

Американските ни братя  изсипват луди пари да заглушат всичко ляво или русофилско в България. И докато ние си мълчим, на тях отлично им се получава играта. Но докога ще мълчим?!?

Автор: Skandalno.net

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pAtCtJrwGdw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Наглостта на гербаджиите мина всякакви граници. Цветанов така се е престарал в усилията си да заслужи потупване по рамото от своя патрон, пък и от своите задокеански господари, че проценти на изборите са взели само партиите от управляващата коалиция. И най-много – разбира се герб. Преди две години хората изгониха с камъни герб, а сега били гласували масово за тях. По-дърта циганска лъжа не бях чувал от предните избори на гробаджиите и от изборите за президентка. От 2009 година хората чакат Борисов да създаде работни места, да задвижи икономиката, да помогне на пенсионерите, но нищо такова няма. Нахалният пожарникар, вживял се в ролята на премиер, праща съгражданите си да копат картофи, муси се, че били лош „матрял” и други подобни. Като послушен слуга на своите господари, той подгони и Сидеров, обвинява го във всички смъртни грехове, каквото и да стане все Сидеров му е виновен и всичко това, само защото Волен има смелостта да говори на висок глас за антинародната политика наузурпаторите от ГЕРБ, която хората вече наричат ГРОБ. Българите обичат Волен, защото единствен се противопоставя на огромната лъжа, на безскрупулното ограбване на народа и държавата и иска да се сложи край на това. И ще сложим край на герб, защото никой не е по-голям от народа си.

  2. Бат Бойко прави избори. Спокойно, като започне електронното гласуване, ще печелят с 200 процента

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *