Катрин Вачева излетя от Брадъра, недооценена и недоразбрана

Катрин вънВИП Брадър се сбогува с още един участник, който със сигурност няма да липсва на никого, освен на Кристина Димитрова.

С безпрецедентно ниска подкрепа от зрителите, само 7 процента, Катрин Вачева си тръгна от предаването недооценена, но преливаща от самочувствие. Преди това тя трябваше да отговаря на въпроси на съквартирантите и единият беше за двете й висши образования. Моделката гордо обясни, че учила три години психология, но по препоръка на майка си прекъснала и се прехвърлила в специалност бизнес администрация. По втората специалност имала само бакалавърска степен и не е записала още магистърска.

Сериозно? Ама на изпити ходи ли, попита театрално Гъмов. В какъв смисъл, сепна се моделката. Ами в смисъл кандидат-студентски изпит, изпит по различните предмети, продължи да любопитства актьорът. Питам, защото зная, че на изпити се задават много по-сложни въпроси от тези кои са столиците на Португалия и Унгария и какво се празнува на 2 юни в България, почеса се по голата глава той.

Катрин почервеня от смущение, сещайки се какво отговори в изповедалнята. Но бързо се окопити и обясни, че в университета се занимавала с много по-сложни работи, а не с някакви си столици.

Зрителите обаче останаха с впечатление, че наистина не е ходила на никакви изпити и дипломата й е взета по съвсем друг начин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *