Галин изплака: Месечков не ми е гадже!

ГалинФолкпевецът Галин отрече всички слухове, които му приписваха  интимни връзки с мъже.

„Това са пълни простотии, не съм бил с никого от списъка, който беше изнесен в медиите,  възмути се  Галин. „Има хора, за които са писали, че съм с тях, а аз изобщо даже не ги познавам”, добави той.

Сред най-известните, които се спрягат  за негови интимни партньори са танцьорът Атанас Месечков и сина на шефа на известна мебeлна фирма у нас.

„С Атанас Месечков сме се го виждали три-четири пъти”, признава Галин. „Веднъж той дойде на една моя изява в софийско заведение. Беше в сепаре, ръкопляска ми и толкова. Поздравихме се, но това нищо не означава.  Повече по този въпрос не желая да говоря, защото излиза, че започвам да се оправдавам, а няма причина да го правя.

За фирмата за мебели мога да кажа, че ми беше спонсор за клипове и изяви, както са ми спонсори и други фирми, например такава за  напитки, спонсорират ме  и заведения. Никога обаче не съм виждал лично този син на собственика. Даже не знам на колко е години  и нямам изобщо представа как изглежда, камо ли да съм имал отношения с него. Това са пълни измислици, заяви певецът.

По въпроса с отношенията си с Фики Стораро Галин коментира: „Не мога  изобщо да кажа, че има приятелство между мен и Фики. Ние двамата  не се познаваме добре. Засичали  сме се 10 или 15 пъти през цялото време, в който работим в „Пайнер”.  Пред мен държанието му е нормално. Моето към него също. Оттам нататък какво е говорил за мен не ме вълнува

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *