Реклама или истина? Заплашили Маги Халваджиян с убийство?!

МагиМагърдич Халваджиян е получил сериозна заплаха за живота си, изтече информация в медиите.

Известният продуцент прочел, че се готви неговото убийство от съобщение, получено във фейсбук.

Според източници на сайта  BIG5.BG, специалисти от сектор „Компютърни престъпления“ в ГДБОП за идентифицирали айпи адреса, откъдето е изпратена страшната закана до Маги Халваджиян и вече се готви ареста на  автора й. Екипи от спецченгетата се готвят да щурмуват жилището на килъра и да го арестуват.

Всичко това можеше да прозвучи сериозно, ако датата на новината не е 1 април. Освен това, ако за заплахи в интернет се щурмуваха домове, то почти нито един български дом нямаше да остане непретършуван заради навика на нашенци да се псуват и заплашват анонимно.

Най-вероятно става въпрос за нескопосан слух, опит за премятане на читателите, или първоаприлска шега, коментират в мрежата. Ако някой има сериозни намерения да убива друг, едва ли ще го уведоми предварително във Фейсбук.

Това е реклама, защото в момента вървят две предавания на Маги, а зрителският интерес към тях тази година е по-малък, разсъждават други. И веднага хванаха продуцента в лъжа. Миналия понеделник той заяви, че Елена Петрова има ангажимент и ще я замества в журито на „И аз го мога“, а снощи тя каза: „Маги ме помоли да журира вместо мен, защото искаше да види невероятните изпълнения на живо и от първия ред“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *