Магърдич Халваджиян: Слави опетни името ми

4

Конфликтът между Халваджиян и Слави се задълбочава

Магърдич Халваджиян
Магърдич Халваджиян

Магърдич Халваджиян хвърли поредната порция динамит в скандала със Слави Трифонов и го нападна жестоко по време на едно от последните си официални изказвания. Продуцентът на „Господари на ефира” изтъкна, че конфликтът между тях няма да се реши в близките години, защото Дългия си е позволил да го обиди жестоко, очерняйки името му без да има морално право.

„Слави Трифонов е един от многото, които се опитват да опетнят името ми. Преди няколко години цъфна при мен и с нескрита злоба ми каза, че трябва да му плащам, ако искам да излъча кадри от неговото предаване. Държа се нагло, нарече ме „пич” и сам постави началото на нашата война. После в своето шоу ме нарече крадец”, коментира Магърдич Халваджиян.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Той допълва, че според законовите разпоредби е бил в пълното право да излъчва кадри от продукциите на Слави Трифонов. Халваджиян обяснява, че съгласно нормативите всеки може да използва кадри където си поиска от вече разгласена информация, ако целта му е да направи критика. Не е съгласен с последното съдебно решение, според което „Господари на ефира” са излъчвали кадри от „Шоуто на Слави” без да имат това право.

Магърдич Халваджиян отхвърля и обвиненията, че е купил скъпа кола на жена си с пари от еврофондовете. Наистина Кремена разполага с луксозен „Ягуар”, който е купен с лично техни средства. Тези слухове били разпространявани от Би Ти Ви и Слави Трифонов. Каква е истината за „усвоените” пари от Европа навярно знаят малцина, но те така или иначе няма да си кажат.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=qIUoD3FscZ0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Хвани единия и го прасни в другия. Ето това са VIP – овете на България. Алчни, невъзпитани и арагантни к-пелета!

  2. Поведението на учиндолеца е цинично и арогантно! За съжаление няма кой да му покаже пътя…
    Добре, че го има М. Халваджиан. Много талантлив човек! Да не му пука, няма защо да слиза на нивото на онзи.

  3. ем се шибат ем се карат- що е то хайлаффф брато…Славчо толкоз се протърка на екрана че еееее готов лай*о да лапне сензация да направи… гнусни сте господа трябва да се махата вече от екран

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *