Гаджето на Криско – Ася Капчикова е новата Мис Плеймейт!

Ася Капчикова
Ася Капчикова

24-годишната танцьорка Ася Капчикова от Девин спечели  конкурса на списание Playboy – Playmate of the Yaer и стана новата Мис Плеймейт на България.

Блондинката изпревари останалите мераклийки и се качи на почетната стълбичка.  Освен, че танцува професионално, Ася работи и като модел, участвала е и в конкурса за адреналинки. В светските среди тя е известна като гадже на рапъра Криско и наскоро се заговори, че двамата се готвят за сватба. Но сега това едва ли ще стане, тъй като красавицата цяла година трябва да защитава титлата си и да участва в различни фотосесии и други изяви, както и да дава скандални интервюта.

Ася Капчикова взе приза лично от бившата Мис Плеймейт Николета Лозанова
Ася Капчикова взе приза лично от бившата Мис Плеймейт Николета Лозанова

Според присъствали на церемонията, този път тя била стилна, кандидатките не сядали в коленете на журито или на спонсорите, дефилирали по бански, по вечерни и спортни облекла.  Ася получи лентата лично от Николета Лозанова, която  победи в този  конкурс преди десет години и оттогава живее на ръба на скандала. Защо точно Николета, а не друга плейбой – звезда, не стана ясно.

Ася е бивша студентка по психология, а тепърва медиите ще се заровят в личния й живот и ще го извадят наяве от първия памперс… до последните й прашки.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/Jz8vmQe4nmU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *