Луна с Шокиращо Признание! Вижте Кой Уби Майка й Преди 20 Дни:

ЛунаЛуна е сломена от лоша новина. Майка й почина неочаквано преди 20 дни.

Покрусената изпълнителка на „Бягайте, крачета“ проговори пред медиите и внезапно заяви, че  най-вероятната причина за внезапната смърт на майка й  Стоянка Найденова е ВИП Брадър.

Тя беше здрава, пиеше хапчета като всички възрастни хора, но не се оплакваше от сериозни заболявания. Когато обаче гледала непрекъснатите скандали във Вип Брадър, страшно се ядосвала и притеснявала. Тя не изпускала епизод и трудно преживявала как се подиграват с мен и как непрекъснато ме унижават – заяви през сълзи певицата.

Вдигнала кръвно, стойностите станали 210 на 140, ходила на лекар, изписали й други хапчета. Но мама беше емоционална и просто не можеше да преживее обидите от съквартирантите, които се сипеха върху мен. Злословията, клеветите, одумките зад гърба ми…

Тя просто не можа да приеме, че ме изкарват луда – както участниците в Къщата, така и част от зрителите. Че ми се подиграват,  че ми унижават. Коя майка би приела да се отнасят така с детето й?  Всяка вечер е плакала, милата, тревожила се е.  Непрекъснатите обиди, които се изливаха върху мен от различни участници са разбили сърцето й.

Тя знаеше, че съм влязла в роля, че всичко, което правя  е мой сценичен образ. Обаче агресията и злобата, които непрекъснато  „любимите“ ми съквартиранти изсипваха отгоре ми, накрая са я сломили“, категорична е опечалената Луна.

Майката й починала през нощта на  7 януари в съня си от инфаркт. Певицата я намерила сутринта бездиханна  в леглото. „Милата, не е разбрала какво се случва и поне не се е мъчила“, каза тъжно певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VnqXaHvmvSw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *