Джена Бърза да се Жени! Вижте Защо:

Джена НаскоБившaтa гoдeницa нa Джинo Биaнĸaлaнa – Джена, ĸoятo не си пада много по брачната институция и шумните сватби и доскоро предпочиташе ролята на вечна годеница, внезапно реши да се омъжва.

Двамата с новото й гадже даже не са направили половин година съвместен живот, а се познават едва от няколко месеца. Доскоро Джена твърдеше, че планират сватба в далечното бъдеще, но внезапно се разбърза и обяви на всеослушание, че вече си избира сватбената рокля, а тържеството ще е скоро.

Новият й избраник  Aтaнac Cтoeв е малко шокиран от бързото развитие на събитията, но засега ги приема мъжки.  Mлaдият Kaнap и Джeнa обявиха връзката си през ноември, а заварката станала през октомври. Всички се чудят за какво е цялото това бързане, но отговорът е очевиден.

Певицата открила, че е бременна и иска да спази традициите си и да роди бебето със законен баща. Тя отдавна се е нагледала на свои колежки, които раждат без брак и остават самотни майки и не иска тази съдба да сполети и нея. Не иска и медиите да се занимават с отрочето й и да гадаят кога то ще се сдобие с татко и дали това изобщо ще се случи. Затова и казала на любимия си, че трябва колкото може по-бързо да вдигнат сватба и бебето да има законни родители.

Тази новина дошла малко като гръм от ясно небе на Наско. Двамата още не са се опознали, не са напаснали характерите си и не се знае като отмине първата година на еуфорията дали ще се обичат така силно и дали ще бъдат един за друг. Но в момента музикантът няма друг изход, освен да се съгласи на сватба.

Поне няма да плащат за оркестър, „Канарите“ ще им свират безплатно, шегуват се в гилдията. А булката може да вземе микрофона и да изпее няколко песни.

Най-разстроен от новината бил Джино, който остана в България с надеждата, че Джена ще се върне при него. Сега обаче тя е бременна и надеждата изгасна, като полята с кофа вода.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/z5CgOCQp8eY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *