Джуджи се върна на бял кон при Гала! Крият я зад кадър!

ДжуджиДжуджи се завърна с гръм и трясък  в „На кафе“ с любезната помощ на водещата Гала.

Единственото успокоение на зрителите е, че поне няма да мяучи пред камерите, няма да сипе мъдрости,  а е назначена като редактор на предаването.

Деляна Маринова бе шутирана  през август миналата година и през септември сезонът започна без нея, а тя изрева една кофа сълзи в интервюта, дадени за доста медии. В началото се говореше, че Гала й е подляла вода, защото отдавна искала да се отърве от нея, но по-късно става ясно, че в телевизията са започнали чистка на ненужните кадри, а тя била един от тях.  Срещу заплата от 1800 лева на месец, тя занимавала зрителите с ненужни рубрики и показвала по-скоро тоалетите си, отколкото нещо полезно.

Това не бил финансов удар върху пълничката водеща, защото от една страна тя е реститутка на апетитни имоти, от друга съпругът й печели доста и задоволява всеки неин каприз. Ударът бил върху самочувствието й, че не е повече на екран и шепата фенове, които я подкрепяли, останали без нейното колоритно присъствие.

В началото тя се опитала да си го изкара на Гала, обвинявайки я, че я е предала и изместила, но после двете се разбрали и започнали да кроят планове как закръглената блондинка да се върне в предаването.
Какво е правила Гала, как е убеждавала шефовете си, само можем да гадаем.
Но в края на краищата двете дружки постигнали своето и сега  Диляна се хвали с топъл и закован  договор, който я връща на длъжност редактор.
Какво ще редактира, не е ясно, важното е отново да е в телевизията, тя е вманиачена по работата си там и се смята за незаменима, одумват я приятелките й.
А след шоуто „Като две капки вода“, където се изложи с фалшивото си пеене, самочувствието й се вдигна до небесата.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/APhVdoW7o88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *