Въпрос към Маги Халваджиян: Деца на сцената – чудесно, но защо в 23 часа?

Стивън деца 23 часаПокрай другите формати тази година Х фактор минава напълно незабелязан от медиите.

Не само заради особения кастинг, не само защото най-добрите изпълнители са чужденци и форматът ще бъде спечелен от чужденец, но и заради призива да се пращат смс-и на фона на беднотията, която е обхванала повече от зрителите.

В желанието си да станат по-интересни, менторите буквално се правят на Добрия Дядо Коледа и няколко Снежанки. Те почти не критикуват състезателите, колкото и фалшиво да пеят. Но пък досега доста добри си отидоха, защото зрителите не гласували.

Майки обаче снощи се възмутиха от изпълнението на Стивън Ачихор, който представи песен на Майкъл Джексън. Възмущението не беше от самия сомалиец, който изпя добре песента, или поне както може, а появата на деца на сцената. Песента беше прочутата Heal The World и присъствието на деца на сцената беше съвсем нормално. Ненормален обаче беше часът. Малчуганите, от които най-малките бяха около петгодишни, трябваше да изчакат целия двучасов концерт и да се появят в края му. Трогателна поява наистина, но в проблемен за малчуганите час.

Майките твърдят във форумите, че хлапетата са защитени от закона и не могат да бъдат принуждавани да стоят до толкова късно. Освен това в случая не беше и необходимо. Менторите сами избират песните на участниците, сценаристите сами определят реда, по който те ще излязат на сцената. Тогава защо беше необходимо Стивън да излиза последен? И да държат малчуганите в бойна готовност цели два часа? Не можеше ли да пее пръв и децата да бъдат върнати на родителите им, а те сами да преценят докога да рожбите им да останат на концерта?

Спасете децата, пее Майкъл. Добре е да го послушаме…

 

 
https://youtu.be/PC49th-Jf0s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *