Шок! Радина Търлачка Бебето си по Снимачните площадки! Искала и второ! Виж Тук:

radina_bebeРадина Кърджилова няма умора и е решила твърдо да има още едно дете.

На вид доста крехката актриса се справя отлично с майчинството и заявила на приятелите си, че е неимоверно щастлива, откакто стана майка.

Тя не държи малкия Христо в инкубатор, не го глези, показа му света навън още преди бебока да навърши и десет дни и непрекъснато го разхожда с количката и в пек, и в студ.

Вследствие на майчинството актрисата се поналя леко и вече не изглежда като ходещ скелет, а се е сдобила с женствени форми. На същото мнение е и Деян Донков, който споделя, че сякаш живее с друга жена – много по-женствена и силна.

Преди да сбъдне мечтата си за второ бебе обаче, Радина  ще трябва да поработи доста на сцената, за да обезпечи рожбите си.

Скоро й предстои да се снима с Яна Маринова филма „12 А”, който е продължение на „11А”.

Кърджилова не потърсила гледачка или помощник – решила е да води бебето със себе си на снимачната площадка. За да види отрано как майка му изкарва хляба си.

radina_bebe1

Малкият ще стои отстрани в количката, а докато майка му снима сцените, ще го дундуркат асистентки от снимачния екип.

Нека свиква, актьорските деца са такива – често растат на сцената зад кулисите. Нямаме намерение да разглезваме нашето дете, като му наемаме бавачка, докато работим. То просто ще е с нас, категорична е Радина и не дава рожбата си нито на бабата, нито на дядото, а от първия ден си я гледа сама с безценната помощ на Деян Донков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Tnab5MZjlxI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *