Гущеров изгони Мария! Певицата на хотел! Вижте защо се скараха:

МараСлед поредния грандиозен скандал Гущеров не издържа и посочи вратата на Мария.

Този път  не помогнали нито молбите на Мара, че ще се поправи, нито плачът й. Гущеров бил категоричен, че не желае този брак да продължава така.

Отдавна се говори, че между мастития бизнесмен и фолкпевицата съществуват сериозни проблеми, но Мария всеки път отричаше това да е истина. А проблемите са, че тя използва любимия си като банкомат и на негов гръб снима клип след клип… И всячески избягва да направи единственото, което той иска от нея – да му роди наследник.

Всички знаят за проблема й със забременяването, но от сватбата им минаха две години, а утробата й продължава да е празна. Да предположим, че една година са се опитвали да направят нещата по естествен път. Но след като не се е получило, защо не са прибегнали до ин витро, както е зачената и дъщеря й от първия брак – Марая.

А някога Мария и Гущеров бяха щастливи заедно!
А някога Мария и Гущеров бяха щастливи заедно!

Мара непрекъснато намирала причини да отложи процедурата. Ту й предстоял клип, ту концерт.  А истината е, че на Марая едно отроче й стига и не иска да забременява повторно.

Когато осъзнал истината, Гущеров побеснял и я изхвърлил от къщи.
Сега  Мария живее на хотел и се държи като необвързана, като често ходи в дискотеките и клубовете покрай новия си хотелски дом, който обитава от две седмици.

Отварачката е затоплила отношенията с бившия си мъж Митко Андонов и чака издръжка от него.

„Не е вярно! Заедно сме с Християн! Видяха ме да товаря колата с куфари, но те са на сестра ми“, опроверга новината за раздялата си с Гущеров певицата.

Тя отрече също така благоверният й да я е гонил от общото им жилище. А истината вероятно е някъде по средата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xAvUJmIG3ck

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *