Възход и Падение! Николета рекламира китайски сутиени от 7 долара парчето! Виж Тук:

Николета остарялаНиколета Лозанова стана жертва на собствената си хитрост и безцеремонност.

Тя често публикува в профила си в социалните мрежи  крадени снимки на други жени, представени само с части от телата им, или по бельо. Прави го, за да я лайкват непрекъснато, нищо, че дупето или изпъкналият бюст да не са нейни.

Преди няколко седмици Лозанова даже си открадна видео на известен бразилски модел, без да се интересува от авторски права и други такива дребни подробности.

Сега обаче самата тя квичи и хвърля къчове до небето, защото самата тя тези дни бе ограбена по същата подла схема:
Търговец от най-големия сайт за продажба на евтини китайски стоки в Интернет най-безцеремонно тупна  снимка на разголената Лозанова, за да рекламира евтините си сутиени – по 7 долара парчето. Секси и прозрачни, те приличат на истински и супер маркови… докато не се види цената им.

Николета едва ли е позирала за сайта, но тя има толкова много снимки по бельо, които сама си пуска, че от рекламния отдел просто е трябвало да копнат една нейна и да я пейстнат в онлайн магазина си.

Сайтът е известен с това, че предлага копия на дрехите на световни брандове, а моделките в преобладаващата си част са азиатки.

Сега до тях „гордо“ се нареди и нашата Николетка и нищо не може да направи да я махнат оттам, тъй като фотосите й не са защитени с авторски права.

ЕТО СКРИЙНШОТ ОТ СТРАНИЦАТА НА МАГАЗИНА ЗА ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *