Втори Атентат в Германия! + Полицията Изтри Ислямисткия ФБ-профил на Стрелеца от Мюнхен! Skandalno.net обаче се добра до него! Виж Тук:

Германия самоубиецВзрив разтърси тази нощ  германския град Ансбах, в провинция Бавария.

Той е избухнал пред ресторант на входа на  културния център Reitbahn. Там се провеждал концерт от програмата на тридневен фестивал.

Самоубил се е сириец, въоръжен с колан с патрони, пълни с метални части, пирони, остра тел и всякакви неща, предназначени да нанесат колкото се може повече поражения и да убият повече хора.

Вторият атентат в Германия в рамките на два дни отново бе покрит с информационен чадър от страна на полицията.

Съобщава се само, че има загинал един човек, а 14 са ранените. По време на взрива над 2 хиляди души са излизали от мястото на концерта.

Въпреки очевадните доказателства – поясът с взрив, пълните с метал патрони и цялото снаряжение на нападателя, от полицията твърдят, че не може да се твърди със сигурност, че става въпрос за атентатор-самоубиец.

Германия Нападател
Али Сонболи

А какъв е тогава? Невинен разхождащ се, който за всеки случай се е опасал с експлозиви и сигурно по грешка взел, че се гръмнал.

Този път става дума за 27-годишен имигрант от Сирия, на когото било отказано убежище в Германия преди две години.

И колко удобно!

Той също се оказа луд. Бил приеман два пъти в болница след неуспешни опити да сложи край на живота си. Който не вярва – да провери.

Освен това за него службите в Германия специално измислиха ново понятие – „сериен самоубиец“, за което дори психиатрите не са чували.

Явно върлува някаква епидемия сред арабските мигранти в Германия:

атентатор снимка ИД
Пред такива снимки се е прекланял Али

Те масово полудяват през последните дни и убиват или се самоубиват, ама така, че да избият колкото се може повече хора около себе си.

И един друг арабин в Германия бе обявен за луд, когато в началото на тази година съсече с брадва хора, пътуващи с влака за работа.

С още по-голяма информационна завеса бе покрит от службите преди 3 дни масовият убиец в Мюнхен Давид Али Сонболи.

Профилът му във Фейсбук бе незабавно изтрит по заповед на полицията. Но българския Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ изпратиха на редакционната ни поща копие от страницата, преди тя да бъде изтрита. Ето линк към нея: https://bnoshipka.org/index.php?special=novini&cat=1&id=127

Там става ясно, че Давид, който се е представял само с името си Али Сонболи е протурски ислямист, снимал се е на фона на турското знаме и е качвал  в профила си статии за Ислямска държава, като възторжено ги е коментирал като техен върл фен.

Кой ли има изгода да крие какво се случва в Германия в момента?

Кой крие истинската опасност от върлуващия там ислямски терор?

Как така всички терористи се оказват луди и действат самостоятелно в пристъп на амок?

Докога Германия ще си заравя главата в пясъка на фона на милиони цъкащи бомби, които допусна в страната си?

Кой е по-мил на Меркел?

Мигрантите, или германският народ?

Кой наложи кошмарна цензура на медиите и на самите граждани, които в първите часове на терора в Мюнхен бяха принудени от немските служби за сигурност да публикуват във ФБ- профилите си безобидни котенца?

Не е ли време фрау Меркел да си ходи, или ще стои там по заповед на американците, докато разбие целия ЕС и го поднесе на тепсия на Вашингтон?

Време е, но когато наредят господарите й.

А колко още „серийни самоубийци“ и убийци ще дочакат до тогава своя звезден миг, никой не знае!

Жалко за невинните жертви! Жалко и за суверенна Европа! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *