Ексклузивно! Мария и Рачков се Разделиха Окончателно! Вижте защо:

Мария и РачковДимитър Рачков и Мария Игнатова са разделени окончателно.

След като от години ту се разделяха, ту се събираха, сега двамата си казаха категорично „сбогом“ и този път и продуцентът им няма да смогне да ги събере.  Причината била  изневери от страна и на двамата, които показали, че нещата в брачното ложе не вървят и нямат бъдеще заедно.

Истината за скъсването между двамата лъсна на показния рожден ден на Кремена Халваджиян. На гостите направи впечатление, че Мария е сама и е прекалено весела, с изключително изкуствена усмивка.

Досега двойката спазваше приличие и ходеше заедно на всички светски събития, но сега Рачков с риск да си навлече гнева на шефа, не се появи никакъв. Той трябва да има много основателна причина да пренебрегне партито, шушукаха в залата и откриха, че причината е поредният лют скандал с Марчето.

Докато Рачков се издига като артист и надгражда образа си, Мария се свлича надолу по професионалната шоу стълбица. В „Господари на ефира“ Мария не може да каже едно изречение докрай, пелтечи, прави лапсуси, а миналата година като водеща на „Х фактор“ през цялото време забравяше имената на изпълнителите, а песните произнасяше трудно.

Разликата в професионален план ядосала комплексираната блондинка и тя започнала да търси утеха в обятията на други мъже, за да натрие носа на талантливия Рачков.

Говори се, че първата й бройка бил самият Маги Халваджиян, но връзката била кратка. След това Мария се прехвърли на банкер, който обаче беше женен и не пожела да се разведе заради нея.

Последваха кратки свалки наляво и надясно, а на Рачков му писна и започна да флиртува с Преслава, с балерините и всякакви популярни дами, за да не се чувства самотен и обезчестен.

Рачков дълго време се грижи и за сина на Мария, докато тя все е на работа или „по работа“… докато в един момент водещата почти прехвърли детето на бившия си съпруг Петко Димитров и съпругата му Яна, която пък е бременна с второто им дете.

Сега не е ясно дали общите продуценти на Рачков и Мария няма да им наредят да се съберат про форма, за да поддържат поне пред зрителите имиджа си на щастлива екранна двойка. Но истината е, че двамата просто не могат да се понасят, твърдят от екипа на Маги.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *