Володин: Доставката на оръжия за Киев за удари по Русия може да завърши с глобална трагедия

Доставките на оръжия от САЩ и НАТО за Украйна за удари срещу Руската федерация ще доведат до отговор с използване на по-мощни оръжия. Това съобщи председателят на Държавната дума Вячеслав Володин, цитиран от ТАСС.

„Доставките на нападателни оръжия за режима в Киев ще доведат до глобална катастрофа. Ако Вашингтон и страните от НАТО доставят оръжия, които ще бъдат използвани за нанасяне на удари по цивилни градове и опити за превземане на нашите територии, както заплашват, това ще доведе до ответни мерки с използването на по-мощни оръжия“, предупреди Володин в канала си в Telegram.

Според Володин аргументите на други страни, че „ядрените сили не са използвали досега оръжия за масово поразяване в локални конфликти, са несъстоятелни“. „Защото тези държави не са били изправени пред ситуация, в която да има заплаха за сигурността на техните граждани и териториалната цялост на страната“, обясни руският политик.

Председателят на Думата подчерта, че членовете на Конгреса на САЩ, депутатите от Бундестага, Националното събрание на Франция и други европейски парламенти трябва да осъзнаят своята отговорност пред човечеството. „Със своите решения Вашингтон и Брюксел водят света към ужасна война: към напълно различни военни операции от днешните, когато се нанасят удари изключително по военна и критична инфраструктура, използвана от режима в Киев. Отчитайки технологичното превъзходство на руските оръжия, чуждестранните политици, които вземат подобни решения, трябва да разберат, че това може да завърши с глобална трагедия, която ще унищожи техните страни“, заключи парламентаристът.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Руснаците да потопяват корабите които карат оръжие за Окрайна. Да обяват, че това е законна тяхна мишена, да направят показно и да видим после кой ще ги застрахова и кой ще посмее да вози такъв товар

  2. Руснаците е сигурно, че няма да отстъпят и ще отговорят подобаващо. Гарантирано е. Друг вариант няма.

    • А бе още малко ще потърпят ,ще потърпят и в крайна сметка трябва да отгърмят някой голям евроград за отрезвяване на малоумниците там!

  3. Колко трябва да не ти стига акъла в главата, та да не стоплиш ,че големите руски политици и военни лидери ти казват -не си играй с огъня щото ще се опариш?!?
    Така ли не са разбрали западните и краварски войнолюбци, че тяхното крадливо време в света изтече????

  4. ДЕРЗАЙТЕ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ С ВАС СМЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЕЗ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ !

  5. Негативна селекция на тъпаци. Те дори не знаят къде се намира Украйна. Кирчо и Кокорчо, КУРнела- време е да си получат заслуженото. Масови убийци, изпращали оръжия за убийство на руснаци против волята на българския народ! С лъжи и измами!
    Братушки- знаете кой избива събратята ви!
    Със сигурност ги знаете и ще ги запомните!
    Носят лична отговорност и да им бъде потърсена такава!

  6. И ,на останалите дето ги подкрепят!Айде ,Мобилизация! Айде,на Фронта!И ТОВА ЩЕ СТАНЕ,ПА ПОСЛЕ ЩЕ …,РЕВЕТЕ!

  7. Русия и Путин няма да направят нищо, колкото и да се гаври с тях сатанинския запад. Според мен, а и не само, чакат ядрен удар от краварите, за да се предадат и направят от Русия – примерно 10 държавици.
    Много бих искал да се доверя на пожелателното си мислене, тъй като не ми се иска да остане нито един жив сатанист, но нещата за сега вървят към погубване на християнството. Неслучайно в старите книги пише, че ще бъдем гонени и избивани, само защото вярваме в Бог.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *