Волен Сидеров: На Борисов му Заповядаха да Пусне Радев да стане Президент! (С ВИДЕО)

На Бойко Борисов директно му заповядаха от Вашингтон да пусне Румен Радев да спечели президентските избори. Той затова предложи неизбираемата кандидатура на Цецка Цачева. А се наложи да му наредят това, защото откакто той е на власт, изборите в България се манипулират и фалшифицират в полза на избраниците на Брюксел и Вашингтон. За това отговаряше един човек – шефът на „Информационно обслужване“ Михаил Константинов. Вие си правете изводите кой дърпа конците на Радев.
Това разкри днес лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в предаването „Лице в лице” по бТВ. Цялото интервю можете да гледате във видеото под тази статия. Ето какво още каза Сидеров:

„Колониалния слугинаж на нашите управляващи пред американците е още от времето на Костов. Суверенитетът си България изгуби напълно със свалянето на виденов от власт през 2007 г. А моите преки наблюдения върху това са от 2006 г. От президентските избори тогава, когато се кандидатираха Георги Петър Стоянов, Богомил Бонев и Георги Първанов. Тогава най-изненадващо американците биха шута на Стоянов и Бонев, въпреки че двамата водеха на първи тур, и уредиха избирането на третия кандидат, който дотогава беше с най-малки шансове – Георги Първанов. Като президент Първанов беше много сериозен аналог на Румен Радев – уж ляв, уж социален, уж щяла да работи за големият енергиен шлем с Москва… И изведнъж в края на първия си мандат се оказа абсолютен проводник на американската агресивна политика. Чист американски агент. Радев е същият измамник. Явно янките и техните полит-инженери ги учат да следват такива стратегии в поведението си – да са спящи агентурни клетки, които в указан момент избухват и се разкриват, за да извършат някое национално предателство в угода на янките. И Радев като Първанов – дълго време излъчваше положителни сигнали към левия електорат, флиртуваше със социално слабата група от хората в страната, даваше лъжовни обещания на тези, които искат да сме в братски отношения с Русия…, и в един уречен ден и час сваля тази маска и пъргаво започва да изпълнява абсолютно цялата американска политика, включително инициира да сме домакини на „Триморието”, кляка доземи за Северна Македония. Някъде да се е противопоставил?

Янев, злополучният му премиер, също генерал, отиде в Брюксел и им се закле, че „Зелената сделка” България ще я спазва и следва от – до, независимо какво разорение ще ни струва това. По-католици от папата. Поляците казаха – няма да стане, защото не искаме да си закриваме ТЕЦ-овете, Унгарците им показаха среден пръст и си построиха руски АЕЦ, а ние козирувахме, готови на всякакви самоубийства в името на евро-атлантическите джендър ценности. Нова база ни поискаха американците на Черно море и Радев им я даде. Като новината за това отмина напълно незабелязано, услужливо пропусната от платените медии на евро-атлантическото статукво у нас, които са 95 % от всички медии”. Пак Радев им позволи да си направят команден център във Варна, от който да си провеждат военните операции – провокации срещу Русия в Черно Море. Ясно е като бял ден, че янките ни готвят за прифронтова държава в бъдещ сигурен военен сблъсък с Русия. А натовския възпитаник Румен Радев даже се радва.

Сидеров заяви още, че ако той бил президент, щял да назначи за премиер човек, който да умее да казва „Не“. По думите му имало много такива хора у нас, но през годините прозападното статукво организирано ги изхвърли от политиката с различни прийоми- от атаки през службите, до черен пи-ар и медийно окарикатуряване. „Хората, които се противопоставяха на системата на колонизация у нас, бях обявявани за антисистемни маргинали, луди, опасни хора, които едва ли не ще подпалят трета световна война.

Много милиони и даже милиарди бяха хвърлени от Запада за промиване на съзнанието на нашия народ и въобще на народите от Източна Европа. Сега правят същото с актуалната пандемия и ваксините. Вирусът е безобиден, пандемия няма, а ваксините са вредни и всички вече го разбраха. Но медийната поръчка си тече и средствата за масова информация продължават денонощно да удрят като с чук по главите на хората.

Сидеров показа документи, които свидетелстват, че ЕС има резолюция, в която ясно е написано: 1 млн. граждани на ЕС до момента са пострадали от ваксините за коронавирус. И допълни, че 27 щата в САЩ в момента оспорват задължителната ваксинация. Пандемия няма. Свидетели сме на безпрецедентна по своите мащаби икономическа операция, финансирана от глобалния елит, който очевидно вече е овладял планетата“, завърши Сидеров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Сидеров ме накара да вярвам в поговорката „Не слушай какво ти говоря, гледай какво правя!“ От тогава може всичко да разказва, с какъвто и да е процент на достоверност.

  2. За съжаление политиците у нас, които казват Истината се броят на пръсти и един от тях е Волен Сидеров. Другите са Малинов и Костадинов. Разбира се средствата за масова дезинформация у нас ги заклеймиха с прозвища, като шпионин и копейкин, което потвърждава думите на Волен Сидеров за кой ли път! Питам по-горе писалият Иван, кое от казаното от Волен е лъжа? Всичко за съжаление е самата гола Истина, а това, че за мнозина не е удобна е друг проблем!Родината ни след 1989 г. системно се унищожава! Унищожиха селското стопанство, промишлеността, енергетиката, армията, специалните служби. Разпродадоха природните ни ресурси и водите на чуждоземни кръвопийци. Извършиха истински геноцид над народа ни, като прогониха 2,5 милиона българи извън страната да работят за чужди икономики, като по-голямата част от тях са млади хора във фертилна възраст. Окупираха страната ни, чрез настаняване на наша територия на чужди войски-нещо нечувано до сега! Следващата стъпка е ясна-страната ни я превръщат в фронтова държава за нападение над нашата Освободителка Русия и това зад благовидния повод за развитие на инфраструктурата под егидата на САЩ-Триморие! Затова мислете на 14 ноември за какво и кой ще гласувате-за унищожителите на България или за хората, които могат да започнат да я възстановяват!

    • Бай Иване, изобщо не го слушам това лице, както кратко съм обяснил, защото много сладко говори, но после се изхожда върху приказките си, без никакъв срам. Ако до „бай“ не Сте се научили, да преценявате хората по делата им, значи напразно обсъждаме темата.

  3. A na tebe kurv@@o koi ti DARPA koncite?!?, Ne sme zabravili I za tvoite nacionalni predatelstva.
    No nai me beshe gnus ot Tova Che ti se guska s mrasnata mutra , osthe vecherta v Denia na izborite, kadeto izvestno vreme predi Tova obikaliashe ulicite I vikashe boiko kurv@@o….
    Bokluk..

  4. ОПРОСТАЧЕН НАРОДЕ ОСТАВИ ГИ ДА СИ ЗАВРЪТ МАШИНИТЕ В ГЪЗОВЕТЕ МАСОВО ГЛАСУВАЙ ЗА АТАКА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО И ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

  5. Защо изобщо се повдига въпроса знаел ли е Радев за двойното гражданство на Киро „Само да кажа“ или не. Ако не е знаел как това го оправдава. Има си достатъчен президентски апарат който да проучва и го информира. Ако не е знаел кого назначава това не е по-малък гаф. Да не говорим, че когато въпросът беше повдигнат в публичното пространство и вече и уличните кучета разбраха, че Кирчо е Канадец, Радев не го уволни, а излезе с позицията, че в сърцето си Киро бил българин. Нарушаваш, значи, основния закон на страната, но в сърцето си си праведен.Като е така срочно изменяйте Наказтелния кодекс и пускайте всички, които са извършили непредумишлено убийство, защото в сърцата си те не са убийци.

  6. Волене, данните ти от Европейската комисия по лекарствата не са точни – 2 милиона пострадали от ваксинация, от тях 1 милион тежко пострадали и 22 600 починали.
    За Щатите – починалите след ваксинация от ковид са повече от починалите от всички останали ваксини от 1990 г. насам – т.е. за 30 г. всички останали ваксини взети заедно са уморили по-малко хора от колкото анти ковидната ваксина за около 1 г.

  7. Истерията с ковида ползва много стар приом. Някой достатъчно силен си харесва някаква идея, без много да я доизпипва я обявява за непоклатима теория и с властта с която разполага и без много да се церемони започва да я внушава на масите. Така се зараждат религиите, идеологиите и различните течения оспорващи си необяснимото, монопола върху истината, верността на събитията и бъдещото развитие на човешката популация. И понеже винаги е имало и ще има по-окати, аналитично разсъждаващи и съмняващи се с логично мислене, те неизбежно стават опоненти, другомислещи и несъгласни бунтари срещу внушението на властниците. На последните пък им е най-лесно да обявят несъгласните за еретици, безбожници, опасни врагове, политически противници, национални предатели и каквото още се сетите. За опазване на властта си, с помощта на репресивния апарат който е в ръцете им, започват преследване, терор и физическо премахване на пречещите да бъде постигнат 100% контрол върху съзнанието и поведението на тълпата. Възприелите внушението на властниците се настървяват срещу опонентите до степен да отричане правото им на друго мнение и дори на съществуване. Така се е стигало до средновековните религиозни войни, изстъпленията на Инквизицията, междуродови, междуплеменни, международни и световни конфликти. Днешната измислица с ковида като приом за властване по-различна ли е от внушението че властта на краля е от бога дадена? А самото божество какво е освен многовековно втълпявана от фанатици и властници измислица във всичките й варианти от каменната ера до днес? Моят дядо казваше че българинът като си запасвал потурите с пояса, в него си криел едно малко кантарче. С него си претеглял акъла и приказките на хората, ставащото около него и по света. Така че хайде по-леко и помислете кой има интерес от прилагането на внушения и преди да им позволите да ви подчинят претегляйте с кантарчето.

  8. Сидера ще гледа президентство през крив макарон!
    Дребен мошеник и демагог…

  9. В цял Свят има продажници,но в България има най-много,като процент от населенирто !!! Петър Дънов е предсказал,че ще останат 300 хиляди българи…

    ––––––––––––––––––––––––––––-

    „До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи… !“

    Едмънд дйо Ротшилд

  10. Дали е мошеник и демагог-не мога да кажа…!!!
    Но казва ИСТИНИ,като например:
    1 ковид е ИЗМАМА !!!
    2.Американците унищожават България по еврейска поръчка-евреите искат територията на България,но не народа,който е православен и русофилски… ! Православието е главната пречка за въвеждането на Новия Световен ред… !!!
    3.НАТО,ООН,Европейския съюз,Световната банка,Международния валутен фонд са ционистки организации !!!

    (дано го прочетат повече хора,преди да ме изтрие цензурата … ! )

  11. Възраждане е едно, но истинско!
    Болен Сидеров си е Сидеров – аферист и демагог. Всяка дума при него е лъжа!
    Хак да им е на гласувалите за него…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *