ВОЙНА ЩЕ ИМА и България е на Първа Фронтова линия! Вижте СЕКРЕТНИЯ ПЛАН на НАТО, който Правителството ни изпълнява Тихомълком:

В България САЩ работят по план и подготвят почвата за война с Русия! Така се разчиства пътя към една война.

А какво да правим ние, българите?!? Колкото и да не им се вярва все още на някои, война ще има! И когато тя започне, всеки от нас ще трябва да вземе категорична страна. И ще има поне няколко минути за размисъл. Няколкото минути, в които всеки остава насаме с гените на предците си… и със собствената си съвест. Skandalno.net ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТИ ПО-ДОЛУ:

Правителството реши: Още от тази есен влиза в сила доброволната военна служба за младежи и девойки, както и задължително военно обучение в средните училища. На пръв поглед чудесни и патриотични инициативи, за които отдавна се говореше, че ще е хубаво да се случат. Но в бедната ни и опоскана държавица пари все не се намираха.

Сега обаче пари изневиделица се намериха. Нещо повече: Правителството трескаво бърза да ги въведе, още от следващата учебна година. И едва ли Борисов щеше да си дава такъв зор, ако не го притискаше… НАТО.

Миналата година Алиансът принуди всички държави- членки да повишат разходите си за отбрана през 2018 г. на 2% от БВП. И нашето правителство козирува. Оттам са сега и парите за това скоростно въвеждане на доброволната военна служба и военното обучение в гимназиите.

Целта на часовете по военно обучение в средните училища била да научи децата как да реагират в случаи на… война, терористичен акт и природно бедствие.

Доброволната военна служба пък щяла да дава предимство на учениците за влизане в университет или при наемане на работа, рекламират от правителството двете си милитаристични инициативи. Все още не е уточнено само дали новата казарма ще е с продължителност 6 или 9 месеца.

Сладките приспивни приказки, че военното обучение и доброволната служба се въвеждали, за да пробудят патриотизма у младежите, обаче едва ли заблуждават някого.

Истината: Моментът е неслучайно избран. И е изцяло в контекста на днешната ескалираща агресивна инвазия на НАТО към границите на Русия. Затова знайте: Не ни чака нищо добро!

Подготвят ни!

Потвърждение за това е и днешното стряскащо изявление на американският военен министър Джеймс Матис, който заяви, че новият приоритет на САЩ е подготовката за война с Русия и Китай!

Ето всъщност какво точно каза Матис: „Основният фокус на САЩ сега е надпреварата за военна мощ, а не тероризма“. И още: „САЩ са изправени пред нарастваща заплаха от ревизионистични сили като Русия и Китай“. По думите му, Москва целяла да разбие НАТО и да промени сигурността в Европа и Близкия изток в своя полза, докато Китай сплашвал съседите си с хищническа икономика. Матис заяви още, че Вашингтон планира да инвестира в нови ядрени сили, както и в космическа, кибернатична и противоракетна отбрана. А към Русия и Китай, които застрашавали „експеримента на Америка в демокрацията“, той отправи следното послание: „Ако ни предизвикате, това ще е вашият най-дълъг и най-лош ден„.

Но да се върнем в България: Дали е случайно, че въвеждането на военното обучение и доброволната военна служба съвпадат с новото тотално манипулирано съдържание на учебника по История за 10-ти клас, в който пасквил пише, че „фашизъм“ и „нацизъм“ не е имало, а комунизмът е най- отвратителната идеология на света?

Времето на случайностите отмина! От няколко години в България и цяла Източна Европа тече план, който изисква поетапна подготовка на населението за военни действия. Западът ни подготвя за пушечно месо в близката война срещу нашите братя – руснаци!

Подготовката за това започна още през 2012 г. с масирана пропагандна атака срещу „агресора“ Русия. В същото време, американците тихомълком започнаха да трупат във военните си бази в България военна техника. Последваха ги американски войници на талази. Започна да се говори, че сме „първа линия“ на фронта. У нас мнозина все още не желаят да приемат насериозно приказките на няколко US-генерали, които определиха България точно по този начин – като „първа линия“.

Какво означава за България да е „първа фронтова линия“! Значи, че ако НАТО нападне Русия, ответният ракетно-изпепеляващ удар на Руската федерация ще се прицели точно в нас, като за минути ще изтрие България и Румъния от картата на света.

Насъскването на българския народ срещу набелязаната мишена Русия, както казахме, стартира още през 2012 г. Като от тогава интензитетът на мръсната информационна пропаганда на янките у нас ту се увеличаваше, ту намаляваше… но никога не е спирала.

А децата са най- податливи! Затова и училищните програми сега трескаво се пренаписват, като се целят само в едно – да промиват подрастващите детски мозъци в „правилната“ посока – омраза към Русия. Същото се върши и през изкуството, културата, през медиите… САЩ ни преформатира и подготвя за това, за което сме му необходими – за безформена човешка биомаса, която да хвърли срещу ядрена Русия.

Не си мислете, че войната ще ни се размине. Впрочем тя вече започна. Първата стъпка беше посочването на врага – Русия! И обяването й за агресор. Успоредно с това янките стартираха и масираната си пропаганда, която целеше дискредитирането и дехуманизирането на врага: „Руснаците са пияници, руснаците са дебили, руснаците са животни, рускините са к*рви… С две думи- нищо не става от тях. Следователно руснаците са подчовеци. А подтекста на посланието е: Ако утре убиеш руснак- не е такъв грях както ако убиеш човек“! Който не вярва, нека провери как започва всяка една война. Така се прави! И американците го правят по учебник.

По този начин населението постепенно бива подготвяно и облъчвано, за да може когато му кажат – „Нападни ги“, да действа без да мисли и да е напълно убедено, че напада враг, който го застрашава. А не свой брат, славянин. Близък народ, който ни е донесъл Освобождението от турско робство (Впрочем сега е политкоректно да наричаме робството – „присъствие“- за удобство на военната US-пропаганда- б.а.). Същата тази Русия, която след ВСВ инвестира в България милиарди, за да изградим икономика, промишленост, наука и здравеопазване, за да се радваме на едно по- справедливо разпределение на благата. Казано с други думи – Социалистически режим. Който пак американската пропаганда обяви за най- мракобесният в историята на човечеството (отново за удобство на военната си пропаганда- б.а.). А нацизмът, чийто гръбнак счупиха именно руснаците на цената на 30 млн. свои жертви и така отърваха света от кафявата чума… Та, нацизмът никога не е съществувал. Бил измислица на комунистите! Който не вярва- да си купи новия учебник по История за 10-ти клас. Писан от соросови НПО-псевдо-учени на заплати към американското посолство. Така се разчиства пътя към една война.

А какво да правим ние, българите?!? Колкото и да не им се вярва все още на някои от нас, война ще има! И когато тя започне, всеки от нас ще трябва да вземе категорична страна. И ще има поне няколко минути за размисъл. Няколкото минути, в които всеки остава насаме с гените на предците си… и със собствената си съвест. 

Да живее Русия… За да я има България! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

22 коментара

  1. Бъдете уверени,че само при едно кихване на НАТО ,отговора ще бъде ужасен! И тогава всички тези бази в България и по Европа на НАТО ще бъдат меко казано изравнени с земята ! И бъдете уверени също ,че в този момен руснаците няма да мислят нито за България ,нито за Украйна <нито за никои бивши съюзници! Путин предупреди всички ,като каза ,че Русия няма интерес да спасява когото и да било! Всеки да се спаси първо сам!

  2. САМО ЧЕ НЯМА ДА УСПЕЯТ НИЕ ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО МОЖЕ ДА ЗАГУБИМ И ЖИВОТА СИ СИЛНО ВЯРВАМ ЧЕ ВСЕКИ БЪЛГАРИН БЪЗПИТАВА ДЕЦАТА СИ В ПРИЗНАТЕЛНОСТ И ОБИЧ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ НЯМА ДА ВДИГНЕ НИКОЙ РЪКА С ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БРАТУШКИТЕ МОЖЕ БИ ДЕЦАТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ НО ТЕ НЯМА ДА УЧАСТВАТ В БОЯ ЩЕ СЕ УКРИЯТ НА НЯКОЙ ЕКЗОТИЧЕН ОСТРОВ ДА ХАРЧАТ ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ МАФИОТИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ДА УЧАСТВА В ТАЗИ ВОЙНА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЖЕРТВА НО НЯМА ДА УЧАСТВА ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ БРАТУШКИ ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТАВАТЕ НЕ ПО ВАША ВОЛЯ ЩЕ БЪДЕМ ЖЕРТВА ПРОЩАВАМЕ ВИ ЗАЩОТО ВИ ОБИЧАМЕ И НИКОЙ НЯМА СИЛА И ВЛАСТ НА ТОЗИ СВЯТ ДА НИ РАЗДЕЛИ СЛАВА НА ВЕЛИКАТА БРАТСКА РУСИЯ И В ЖИВОТА И В СМЪРТТА СМЕ С ВАС БРАТУШКИ

  3. Повръща ми се от предатели на България в последните 130 години,които да са на страната на тройният ни окупатор.Това е неизлечимо заболяване,но поне да заминат завинаги за вражата страна.А и ние,останалите да знаем,че единствено със съюзниците от НАТО,ще защитаваме ЕС и НАТО,респективно и България.Махайте се от България,вие не сте никога били българи!

    • Скоро да си ходил на лекар ? Ти пушка хващал ли си или си гледал само Рамбо по ТВ ? Войната не е донесла на никого нещо добро ! Освен освобождение от такива като САЩ !

  4. Сещам се, как скоро някакъв откачен американски военен беше казал, чи руснаците имали прекалено много суровини, които не заслужавали. Т.е., той в прав текст обясни каква е целта на демонизирането на Русия.

  5. Ще се повторя, но трябва. В библията пише: Първо ще се появи антихристът с белега на челото – Горбачов. Той вече се появи. Защо той е антихрист? Защото той стана причина за падането на комунизма, а принципите на комунизма са абсолютно еднакви с християнските принципи. Исус Христос казва: Ако имаш две ризи дай едната на ближния си, а Маркс казва: ако не я дадеш сами ще си я вземем. Целта еднаква само методът на постигане различен. След появата на антихриста ще настъпят: войни, бунтове, убийства, глад и мизерия. И това вече настъпи. След което Исус Христос ще прибере своите хора. Това не знам как ще стане. И най-накрая ще пада огън и жупел от небето. Това явно се отнася до настъпващата Трета Световна Война. Тези неща ги знам от времето когато бях на 4 години. Майка ми която беше евангелистка ми четеше библията. Това беше преди 74 години. По-късно станах безверник, но по някакво чудо нещата които майка ми четеше от библията се случват.

  6. Венци, а на мен ми се повръща от надупени проститутки, като теб, ама какво да се прави… повърна, па нахраня гладно куче, че и ти така, колкото и да повръщаш, действителността няма да се промени ;)

    Слава России!!!

  7. Слава на Велика Русия!Аз съм от поколение, което живя и в социализма и в демокрацията и мога да преценя кое е по-доброто време за живеене за мен! Преди бях нахранен ,но не толкова свободен ,а сега съм свободен ,но гладен и без работа!Не желая да живея във време в което всичко е лъжа както сега -лъжат ме че ям добри храни ,лъжат ме че съм свободен да правя каквото искам ,лъжат ме че всичко в България е окей, а всъщност с живота ми разполаган няколко простака които си нямат халхабер от нищо само от крадене и продаване на народа на краварите!

  8. Ще дойде св.Илия с колесницата и ще ни покрие с огън и жупел.Живи ще си изгорим за хаир на американците.И с нас децата и внуците .В „Мълчанието на агнетата“-там ни е силата.да си мълчим -пък каквото има да става да става.Ама дано да не става онова ,което ще стане:-)
    ПС В нито една църква ,която не е с името св Илия ,няма икона на светията.

  9. Венци щял да пази ЕС заедно с НАТО. Абе примат кой те бръсне за човек. Откровенните мисли на управляващите в ЕС за нагледно проявени в отношението на правителствата им към нашите сънародници емигрирали на запад. Всички те, независимо колко пъти са по-добри в професията си от местния, са втора та и трета категория хора. Сляп ли си бе подлого.

  10. Да го духат ра’ъните! Ще ядат бой, какъвто и от генерал Колев не са яли, но е добре да си го припомнят.

  11. Американците са много хитри. Не водят войни на свой терен…

  12. Може ли някоя публикация да завършва без лозунги и идеологически прокламации ? Ако може, нека се излагат само факти !?

  13. Благодарение на тази статия за сетен път се убеждавам, че политиката не е за жени!Веднъж пише против американската чифутска агресия и същевременно срещу кафявата чума, първо кафявите са италиянците при Мосолини и второ, ако не беше хитлерова Германия, които насвиха чифутите тези войни отдавна щяха да са факт, а нас дали щеше въобще да ни има…

  14. всеки българин трябва да може да борави с оръжие – кое му е лошото ? важното е да знае накъде да го насочи. врагове много … че напоследък само женчовци … , а за Росия само една дума – Велика !

  15. Господ да те пази и все така да пишеш истината благодаря ти слава на великата братска русия обичаме ви братушки обичта и вярата във вас никой не може да отнеме от българския народ господ да пази русия

  16. ФЕЙК!ПОРЕДНИЯТ ФЕЙК, С КОЙТО СЕ СКАЛЪПВАТ СЕНЗАЦИИ!!!

  17. ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА НИКОГА НЕПАДАЩА НА КОЛЕНЕ БРАТСКА Н А В Е К И РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *