Военни към Макрон: Франция е на ръба на Гражданска война!

Висши военни изпратиха писмо до президента Макрон с предупреждение, че заради прекомерната ислямизация и нейното радикализиране през последните години, Франция е пред гражданска война. Това е втори много сериозен сигнал, изпратен до френския държавен глава, в рамките на един месец. Припомняме, че в края на април, тази година отново група висши военни алармираха открито Макрон за предстоящи етнически ексцесии в Южна Франция, но единственият резултат от експертното им предупреждение, е че си навлякоха гнева на властите и обслужващите ги неолиберални глобалистки медии.

Франция е на ръба на гражданска война. Омразата на малцинствата към страната се е превърнала в норма. Държавата е в тотален упадък, което може би съвсем скоро ще доведе до революция. Само за ден декларацията беше подкрепена от 150 000 души, а за нейни автори са сочени група висши военни, някои от които през годините са заемали и високи политически постове. Въпреки това авторите на декларацията се считат за анонимни, защото имена и подписи под нея няма.

Ситуацията във фреските предградия е взривоопасна. Хаосът и насилието, провокирани от разисален ислямизъм, ескалират с всеки изминал ден. Франция е пред колапс, се казва още в първото писмо от края на април. Френският министър на отбраната поиска незабавно разследване, за да бъдат разкрити и заловени военните, дръзнали да повдигат въпроса за ислямизацията на страната. В защита на разбунтувалите се военни се изказа единствено лидерката на националистите Марин льо Пен.

Управляващите във Франция са бесни от дързостта на военните и призовават да си разкрият имената. Това обаче ще доведе до ареста им и изправянето им пред съд.

Какво всъщност се опитват да скрият френските власти? Всеизвестен факт е, че най- ислямизираната страна в Европа е именно Франция. Не е тайна, че местното население отстъпва демографски и културно пред напиращия войнствен варварски ислям. Не е тайна и непрежението, което тлее между общностите, а сладките приказки как в страната мирно си съжителствали различните култури и религии, са откровени лъжи, тиражирани от разни платени соросоидни глобалистки организации.

Франция е жертва и заложница на неолиберализма, който е проникнал във всички управленски структури на страната и е спуснал диктатура. И този либерален диктат е причината както назначеният от глобалната олигархия Макрон, така и предшествениците му, страхливо да премълчават тлеещият от години и все по-ескалиращ конфликт между местни и пришълци, а всеки дръзнал да изрече истината на глас, бива обявяван за комунист, националист и популист, бива маргинализиран, осмиван и репресиран. Франция, такава каквато я познаваме от историята, вече не съществува, претопена от собствената си алчност, фалшив морал и лицемерен либерализъм. И не е само тя. Това, което се случва днес във Франция е бъдещето на цяла Европа и САЩ. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

    • Мечтай си, не пречиш.
      НАТО и ЕС са нашата гаранция, че сибирските варвари ще стоят далече от свещенната българска земя.

      • Драги ми анонимчо, преди да се изповърнеш в този престижен форум ти четеш ли и други сайтове, поне български, щото НАТО са маската на американската инвазия по света, подкрепена от хиляди факти.Виж в Поглед( Французите се замислят за постоянно местене в Русия) И що ли няма негри в Русия, сигурно са ги избили. Europe: A War Game Ground for the US-NATO Strategy Това може и да не е за твоята пипка.

  1. Това, което прави впечатление е масивното участие на черни във френските ТВ канали. От една страна колониална Африка си отмъщава за стотиците години на колониално робство. От друга страна, Франция и Европа са смазвани от емигранти, на които Щатите отвориха широко вратите със плануваното съсипване на Либия, Сирия, Афганистан и др. Мюсюлманската инвазия е война без оръжия, превземане отвътре. Целият Европейски континент ще плаща покорността си пред Атлантическия хегемон. Ние нещастните още не знаем къде се намираме.Вероятно има други планове за запълване на територията, тукашните говеда ще бъдат отстранени по-лесно от палестинците в Израел, със сигурност, ще идат някъде за претопяване, много са лесни.

  2. Абе,соросоидните тролове много сте смели зад клавиатурата … Ако те срещна някъде-такива „сибирски варвари“ ще ти покажа,че ще съжалиш ЗАЩО си се родил !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *