Вован и Лексус, представяйки се за Порошенко, подхлъзнаха Джон Болтън към Скандални Откровения за Украйна! (С ВИДЕО)

Бившият съветник по националната сигурност на президента на Съединените щати Джон Болтън заяви пред знаменитите руски сатирици, че „сега най-важно е да се пресекат опитите на Франция и Германия да преговарят с Русия за мир в Украйна.

Във видеото, което можете да гледате под тази статия двамата руски разследващи журналисти и сатирици Вован и Лексус провеждат разговор с Болтън, представяйки се за бившия президент на Украйна Петро Порошенко.

„Сега е най- важно да пресечем опитите на французите, германците и други в Европа, които се опитват да преговарят с Русия за мир“, каза Болтън. Той също така добави, че е важно да се окаже и натиск върху самата Русия.

Коментирайки изявлението, че бившият държавен секретар Джеймс Бейкър е обещал на Михаил Горбачов да не разширява НАТО, той отбеляза, че Бейкър се е „впуснал тогава в излишни разсъждения, търсейки различни начини да избегне конфронтацията“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/bl7vqycrGSA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тия двамата са велики. ,,Подхлъзнаха“ десетки западни политици да си покажат на света лицемерния облик и лъжлива същност. А иначе големи приказки за демокрация и приятелство. Нашите политически проститутки са първи които се хващат на въдиците им.

  2. Предпочитам да започнат да избиват изроди, вместо да се гаврят с интелектуалното им пигмейство.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *