Внимание: СМЕНЯТ КИРИЛИЦАТА С ЛАТИНИЦА! В ход е Тотална ПОДМЯНА на Българския Национален Код!

Националните предатели днес в България с лопата да ги ринеш! Последния пример за такъв е журналиста Георги Коритаров, който в телевизионен монолог направи „нестандартен прочит“ на българската история. Накратко- колегата смята, че Васил Левски е осъден от турския съд не заради нелегална съпротива срещу властта, а заради криминално престъпление, защото е убил момче, заплашвало да издаде конспирацията на Тайния революционен комитет. Но това не е всичко!

В този контекст Коритаров разсъждава върху общата държавност между поробители и „гяури“ в Османската империя. И стига до внушението, че и Априлското въстание е „тероризъм“, тъй като е насочено срещу легитимната власт?! А Високата порта била направила големи реформи в полза на раята…

Ако тази чудовищна постановка бе изложена от някой простоват „демократичен“ лумпен от НПО-тата на Сорос у нас, с каквито напоследък се напълни ефира, бих я подминал с презрително мълчание. Георги Коритаров обаче не е кой да е. Той е безспорен ерудит, високообразован професионалист и един от главните говорители на евро-атлантическата Догма у нас. А в неговата пост-историческа визия за преформулиране на родовата ни памет прозира дългосрочната стратегия за подмяна на Българския Национален Код! Ако искате – чип, според крилатия лаф на величеството ни без царство Симеон Втори…

Този пърформънс на Коритаров обаче не е случаен и изолиран, нито е солова акция. Това е внимателно подготвен залп срещу апостоли и освободители в навечерието на 140-та годишнина от Трети март, 1878 г. Целите са две и не от вчера се прокарват от неолибералните соросоидни слуги на Запада в България.

Първата е: Да се размие и изтрие, доколкото е възможно, генетичната представа сред българите за ужаса на турското робство, като 5-те века османски гнет бъдат заместени от разтегливи понятия от типа на „владичество“ и „съжителство“, насаждащи идеята за „цивилизована колониална държавност“, като тази в Канада и Австралия под властта на Великобритания!

Втората: Да се неглижира в максимална степен „руската връзка“ в Освобождението на България за сметка на „етническата идентичност“ в рамките на Империята на Александър Втори на украинци, белоруси, финландци, румънци, поляци…

Трябва да се признае, че ударът е насочен право в десетката. Гео-политическите мозъчни центрове, от чието име говори г-н Коритаров, отлично си дават сметка, че след смяната на Системата, разпада на СССР и Източния блок, единствената и последна опора на руското влияние в България е Освободителната война от 1877-1878 г. И точно по тази причина глобалните манипулатори се стремят да изтрият ДНК-информацията от чипа на поколения сънародници. До такава степен, че са готови да пожертват дори митологията около Раковски, Левски, Ботев, Каблешков, Волов, Стефан Караджа, Хаджи Димитър и т. н. И съвсем не е случайна пълзящата изолация и маргинализация на Иван Вазов, чиято гениална муза се прекланя пред Освободителката Русия!

Не е далеч деня, когато Патриарха от Сопот ще бъде изхвърлен от учебниците, също като „терористите“ Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Гео Милев, дръзнали да се изправят срещу „легитимната власт и държавност“ по примера на Апостола Васил Иванов Кунчев.

Номерът с „легитимността“ е прозрачен, но колко ли са останали мислещите и зрящи българи от 50 години и нагоре, без да подценявам изключенията сред по-младите поколения? Подтекстът на внушенията около Левски и Априлското въстание има за цел да изчисти имиджа на монархо-фашисткия режим на Кобургите до 9-ти септември, 1944 г. и да докаже, че всяка революционна алтернатива е „незаконна“. И най-вече да внуши на нацията, че фашизъм у нас не е имало и поради тази причина анти-фашистката съпротива на „шумкарите“ е тероризъм…

Милите соросоидни НПО-демагози обаче са много лесни за оборване от „еретици“ като моя милост. Как да не е имало фашизъм по нашите земи, след като Анти-фашистката коалиция в лицето на Лондон и Вашингтон бомбардира България като съюзник на Нацисткия Райх? Как да не е имало фашизъм, след като „мъченикът“ от абсурдния памтник на жертвите на комунизма край НДК- премиерът Богдан Филов подписва включването ни към Тристранния пакт на Хитле, Мусолини и Япония, атакувала американската база в Пърл Харбър? Какво друго, ако не класически фашизъм, са жълтите звезди върху гърдите на евреите по Закона за защита на държавата? Точно като кървавите репресии срещу опозиция и инакомислещи, включително отрязани партизански глави, опожарени къщи и убити беззащитни деца, жени и и старци…

Ето я задната мисъл на грантовите „историци“, за които воеводата Филип Тотю е обикновен разбойник, докато в същото време военно-престъпникът (според Запада и Изтока) Богдан Филов е „държавник“, убит от Нородния съд. Целта е да се сатанизира анти-фашистката съпротива у нас, като покрай нея заминава и национално-освободителната борба срещу „легитимната“ Османска империя, дала възможност на раята да копа земята.

Тези дни нормалните българи, яростно иронизирани и профанизирани от „обратните“, излязоха на протест срещу зомбирането и манипулирането на децата и юношите от джендър-агентурата в училищата.  И не по ирония, а по логика на съдбата в същото време се случиха две многозначителни и взаимносвързани събития. Най-напред се появи филмът „Лили рибката“, представящ едно дете в два „социални“ образа – момче и момиче, а след това шефката на фондация „Америка за България“ заяви, че в родната образователна система досега са инвестирани 100 млн. долара. Тоест- чипсът, като метафора на потребителското общество, трябва да смени чипа, за който говореше Кобургът в началото на 21-ви век.

Ето как кръгът се затваря. Колосалната сума, излята за четвърт век в грантовите джобове на всевъзможни родни соросоидни продажници, хиларисти и „умни и красиви“ национални предатели е похарчена от Неправителствените агенти на САЩ за информационно-психологическа обработка на новите български поколения. А най-актуалните фронтове на тази кампания са джендър-идеологията и пренаписването на Историята. За тази цел агит-бригада от грантовия соросоиден Нов български университет атакува Обрадователното министерство с „опорни точки“ за липсата на фашизъм у нас и за „ужасите на комунизма“.

Интересно как измислените „професори“ под крилото на „Америка за България“ и Сорос ще обяснят на потенциалните си читатели жълтите звезди на евреите по фашисткия закон ЗЗД, англо-американските бомбардировки над София и крещящата разлика в социалната, културната и демографската картина на България до и след 10-ти ноември, 1989 г. Уви, в трагичната равносметка пише: Десетина години по-кратък живот за нацията и минус 2.5 млн. българи! Останалото търсете в бардака „Студентски град“ и в търговския център „Медицинска академия“, специализиран в продажба на дипломи за бъдещи мигранти.

Какво следва от всичко това? Ами хвърляйте клавиатурата, защото както е тръгнало в рамките на следващия четвърт век вероятно ще ни наложат да сменим Кирилицата с Латиница. Естествено в името на цивилизацията, евро-интеграцията и модернизацията. И между другото, за да ни откъснат от православието и славянството – „хибридните оръжия“ на Москва.

По този маршрут очаквайте прилив на стотици хиляди, ако не и милиони мигранти за „оправяне на демографията и икономиката“ и за реализация на концепцията на Вашингтон за „горещи точки“ около Русия. Ако се наложи и с цената на християнската цивилизация в Европа. Впрочем, нали си представяте какво ни чака с „ислямската дъга“ на Калотина, след като покрай Западните Балкани пакетно влязат в ЕС Албания, Босна, Косово и двуезична Македония. И кой ще се противопостави на тази „легитимност“ след като Левски е „терорист“, а Ботев – „комунист“? Тоест – „рибката“ е в мрежата. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Когато една система, една идеология се провали, тя става най-отвратителната, най-мразената. Така стана с нацисткият социализъм на Хитлер, така стана и със Съветския комунизъм на Карл Маркс. Какво провали социализмът на Хитлер? Това, че той беше нацистки. Социализъм или добро но само за „немската раса“. Каква беше грешката на Руския социализъм? Това, че той отхвърли религията изцяло. Може да оспориш схващанията за произхода на вселената и човека, но не и да отхвърлиш християнството изцяло. Всъщност всички комунистически принципи до един, бяха взаимствани от християнската религия от учението на Христос. Това отричане на религиите, които се мъчат да облагородят човека, които се стараят да го направят колкото е възможно по-добър, е една от причините за провала на комунизма. Другата причина е алчността, присъща на всички хора включително и на голяма част от комунистите. Ако комунизмът не беше се обявил против християнството(чиито принципи беше приел като свои) и против всички останали религии, той щеше да има много повече привърженици. Алчността която е отречена от религията всъщност срина комунизма.

  2. Ти за война говориш бе, никой няма да пипне кирилицата и то на България – че тя тръгва от нас :D

    Който изобщо се опита – ще хапне хурката и то здраво!

    • Надя, тя войната е неизбежна. Но май, че преди войната да започне, няма да остане българин който да ползва кирилицата.

    • …каза Надя, която си е написала името на латиница. :)

      • Да, за по-интелигентно.

      • Ха ха ха, що не се хванете за палците и двамата, а?

        Единия написал „справедлив“ с главна буква, другия пък анонимен, ама с номерация… аз поне име си имам, нищо, че от мързел е на латиница :D

        Който иска да се пробва да сменя кирилицата викам, пък за българите не се притеснявайте, все по-малко умират да ходят да бършат лайняни пияндурници ;)

        Ай, лека нощ на Ентелигетити ;)

  3. Моите поздравления Надя. Виждам, че си сменила името си. Станала си по-голяма „Ентелигетитина“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *