ВИП-Гладниците на България фукнаха на Гурбет в Нови хан! ВИП Брадър събра неолибералния „елит“ на България!

И тази година изгладнели родни „знаменитости“ се юрнаха към къщата на „ВИП Брадър“, която заради кризата през последните години се превърна в своеобразно Ел Дорадо за популярни бг. персони от всякакъв калибър. А продуцентите доволно потриват ръце, защото вече могат да си „напазаруват“ почти всеки певец, актьор или тв водещ… и да го омаскарят в противното си жълто предаване.

Даже непристъпните някога естрадни величия, вече никак не се гнусят от иначе възгнусното риалити шоу. Даже напротив. С нездрава готовност пристъпят прага на Къщата, за да извадят на показ „кирливите си ризи“ и да разпалят тлеещи стари вражди срещу заветния петцифрен хонорар.

В стартиралото снощи издание на риалити сагата по- възрастната аудитория най- после ще научи заветната тайна – защо Ваня Костова и Ева Найденова от „Тоника“ не могат да се понасят. Засега се знае само, че на влизане в Къщата, Ваня Костова обвини бившата си колежка, че й прави черни магии. А вътре отказа да разговаря и дори да стои в една стая с нея. Но всичко това бе преди гласовитата Костова да научи, че продуцентите „най- услужливо“ са им приготвили обща спалня.

Врагинята на Ваня, Ева Найденова пък ревна пред камерите, че била… жертва на комунизма! Заради нейно изказване Тодор Живков забранил и спрял „Тоника“ за 3 години! И го заяви с цялата си наглост, само минута след като разказа как по соца групата имала стотици участия на година (включително задгранични), сдобили се с купища награди и… имали честта да пеят пред… Тодор Живков и дъщеря му Людмила.

Ако се чудите защо две от най- обичаните и авторитетни български певици са готови да се клепат с кал, карат и плюят пред цяла България, отговорът е повече от ясен – за пари. С мизерните пенсии от по 200 лева, които държавата им е отредила, и упорито отказва да увеличи вече 30 години, трудно се оцелява.

Но и по-младите участници в шоуто са на подобен незавиден хал:

Доскоро Мира Добрева се кълнеше, че никога няма да влезе във „Вип Брадър“. Дори когато съпругът й Жоро Торнев влезе в риалити формата, тя категорично отказа да отиде в студиото да го защитава. А сега… припка и пърха с мигли из ВИП-Къщата, готова на всичко за заветния хонорар.

И чалга-ресторантьорът Петко Димитров, и съпругата му Яна не влизат за забавление. Навън оставят три деца, като най- малкото е само на 2 годинки. Допреди няколко години Димитров се славеше като „Кралят на нощна София“. Но чалготеките му вече не се пръскат по шевовете, а банковата му сметка изпосталя. Затова и се е помъкнал с домочадието си – на своеобразен гурбет в Нови хан.

Ванко-1 пък полежа 2.5 години в затвора за сводничество… и цъфна в риалити формата, за да заяви, че с тази биография, ако живеел в Щатите, вече щял да е рапър от ранга на … „50 сент“ и да се къпе в милиони. След което мургавелкото съобщи, че ролята и мястото на жената е… бременна и боса до печката… За които думи на Ванко явно му е платено от соросоидните НПО-фондации- да го играе във формата уродливия балкански мачо, който всяка вечер пребива жена си за добре заварила. Чудесен повод родните НПО-та да поискат от Чичко Сорос някоя и друга кинта, че да се борят за озлочестените, безправни жени в България.

Не всички участници тази година обаче влизат във формата само и единствено за хонорара. Някои влизат, за да избият комплекси и да се почувстват значими. Такъв е случаят с плеймейтката Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин. Плеймейтката, която трудно може да върже и едно изречение, още с влизането си в Къщата убедено заяви, че е звезда и затова трябвало да я дават по телевизора. Въпреки че зад тоновете грим и силикон на старлетката прозира недобре прикрито ниско самочувствие.

Кулагин пък от години се натиска да влезе във „Вип Брадър“. Но продуцентите все го отрязваха по причина, че не е достатъчно познат на публиката. С бума на джендъризма и обществената соросоидна поръчка към телевизиите да пропагандират хомо-културата обаче гей-гримьорът изведнъж стана привлекателен ВИП-персонаж за Къщата. Сега никой не знае какво точно работи – вече не бил гримьор, тъй като това занимание било под нивото му. Ние от Скандално.нет например никак няма да се учудим, ако си е направил някоя джендър фондацийка и цоца паричките на дядо Сорос, за да се „бори“ за правата на т. нар. трети пол.

Но дори Кулагин не е най- дразнещо-абсурдния участник в тазгодишния формат на „Вип брадър“.

Пълният потрес носи името Стефан Николов и е по- известен като мъжът на Гала. Още във визитката си Домашният любимец на Галя от Плевен се закани, че Той ще определя дневния ред в Къщата и ще диктува положението, а всички останали съквартиранти трябвало да го слушат и да му се подчиняват. Стефан се самоопредели като „търговец, предприемач, рисков инвеститор“. А също и като „способен, надарен“… и „най- големият бунтар в Къщата“. Определения, които са напълно несъвместими с образа на посредствен плужек, който Стефан демонстрира цял сезон докато се въртеше покрай жена си в „На кафе“.

Самонадеяният брадатко, който очевидно няма никаква реална представа за способностите и възможностите си, бе елегантно отстранен от „На кафе“ по причина, че твърде много дразни и досажда на зрителите със самочувствие до небето, без никакво покритие. В къщата на Вип Брадър Стефан със сигурност ще се превърне в най- недолюбвания съквартирант и на бърза ръка ще изхвърчи.

Коя е причината зрителите да наричат ВИП Брадър „Шоуто на изродите“?! Причината е в самите участници. Които пък се водят представителна извадка на българското общество. Ами такова е състоянието на човешкия материал в България през 2018 г, уважаеми читатели на Скандално.нет и зрители на „ВИП Брадър“: Войнстваща посредственост, безпросветност и простотия са се възцарили в цялата ни страна. Изгубил човешката си солидарност и съпричастност, озверял народ в борба за поединичното си оцеляване… Да, това е България през 2018 г. За което да благодарим на натрапения ни от Запада „неолиберален модел на развитие“! Амин! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *