Вижте Оценката на Владимир Путин за Борисов и Радев: Аутсайдер ли е Президентът Радев и Колко струва авторитетът на Борисов? Виж Тук:

Президентът Румен Радев е в изолация, както от европейската, така и от световната политика, компетентно се изказа втория в ГЕРБ Цветан Цветанов. Срещата на Радев с Путин била само формалност. Истински значимата среща за руския президент била тази с Бойко Борисов, убеден е Цветанов.

По думите на Физкултурника, посещението на министър- председателя Борисов в Москва било много добре обмислено, планирано и съгласувано изцяло с порядките на ЕС.

Всички обаче се питаме щом е било толкова внимателно подготвяно това посещение, защо Борисов се прибра в България с ден по- рано от предвиденото. И защо си позволи да излъже на съвместния брифинг с Владимир Путин, че двамата уж уговорили тръба-разклонение от „Турски поток“ до България. А че думите на Борисов бяха чиста лъжа, стана ясно от светкавичното опровержение на Кремъл.

И че посещението на Бойко Борисов в Москва е било предварително съгласувано с господарите му от ЕС – и за това не остана никакво съмнение. Най-малкото защото три дни преди да отиде в Русия, Борисов мина през Украйна, където се срещна с галеника на Запада – кървавия Петро Порошенко. И изцяло по каноните на ЕС, българският премиер се изказа в подкрепа на правителството в Киев, което вече няколко години избива етнически руснаци и тормози бесарабските българи в Източна Украйна.

Срещата Борисов – Порошенко очевидно беше вклинена от ЕС точно преди визитата на премиера ни в Москва с цел провокация.

А доколко беше значима за руския президент Путин взглядата с Борисов- стана ясно от липсата на постигнати резултати. Какво всъщност се случи: Борисов се опита да пробута идеята си за газов хъб „Балкан“, която руснаците категорично отхвърлиха. После пък се опита да измоли отклонение от „Турски поток“ за България, което също му беше отказано.

Накрая Борисов и четиримата му министри се прибраха с подвити опашки и по късни доби, при това ден по- рано. А че министър- председателят ни се е надявал да получи нещо много повече от нулата е ясно от състава на делегацията му – с него бяха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, финансовият министър Владислав Горанов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на културата Боил Банов. А също и директорът на „Булгартрансгаз“ Владимир Малинов.

Очевидно е, че Борисов е тръгнал за Москва с много сериозни намерения, щом е водил със себе си „тежката артилерия“, както се изразиха от ГЕРБ. А самата тежка артилерия на ГЕРБ се оказа такава издънка, че платените им клакьори в медиите вече дни наред обсъждат какво носил в раницата си Томислав Дончев на срещата с Путин. Първо – за да замажат грандиозния и унизителен провал. И второ – защото просто няма какво да се коментира от срещата Борисов – Путин, освен че беше пълен провал и кръгла нула.

Но според Цветан Цветанов: „България е високо ценена с авторитета, който има Борисов“. Докато президентът Радев е просто завистник, който се опитва да трупа дивиденти, като влиза в сблъсъци с многоуважавания министър- председател.

Само че „изолираният“ ни (според Цветанов) президент разговаря официално с Владимир Путин три часа и половина, въпреки че в делегацията му не присъстваше нито един министър от правителството, защото Борисов ги спря. А след трите часа и половина, Путин покани Радев на разговор на четири очи, който продължи още 40 минути.

Докато седмица по-късно „авторитетният“ ни премиер Бойко Борисов, вицепремиера и четиримата му министри разговаряха с руския президент общо 35 минути, след което … цялата натъкмена и пременена правителствена делегация си хвана самолета наобратно, ден по- рано от предвиденото.

В заключение ние от Skandalno.net ще кажем само, че когато най- влиятелният световен лидер Владимир Путин, ти покаже вратата, тогава става ясно колко „струва“ авторитета ти. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Това беше върховна излагация на Боко тиквата! Излъга, за да се представи за авторитет, а е пълна нула! Помисли си, че и Путин е като онези олигофрени, които го галят по темето и му опипват мускулите! Хахаа…

  2. Гросмайстор Путин,строши шахматната дъска в тиквата на Тиквата !?Харесва ли ви това !?не е ли вярно ?

  3. Мисля, че в нашата история не е имало по-голяма излагация на българина и управленеца още от времето на бай Ганъо!!! наш-смешното ще е ,когато и от Запад го изгонят и по-зле!

  4. Още една такава излагация имаме по времето на Иван Костов.По това личи какви и кои са десните в България.Дойдох,видях и се осрах – явно това е девиза им.Лошото е,че българина все още вярва,че ЕС ще оправи живота му.Но явно няма да е така,защото за да се справим с мизерията си, първо трябва да си изчистим страната от ктадливите досегашни политици,тогава да запретнем ръкави и с много труд след 20 години ще достигнем стандарта си на живот от 1985-1988 г.

  5. След шамарите които изяде от Макрон,Туск и Путин,банкянския главатар падишах Б.Б.,е време да сдава властта.Дай Боже да застане на премиерският пост свесен човек който да отлепи страната от дъното и тръгнем на горе.

  6. Аз просто нямам думи за коментар! Отвратителни Вмирисана Тиква и Физкултурник с крива глава, за определението им нямам точните думи! Прости, необразовани /за разлика от високата ерудиция на Румен Радев/, лъжливи, гнусни и вонящи! Заслужават презрение, бесилката им е малко! Надя, а и след теб просто няма какво да се коментира, освен съгласие с материала. Народът ги мрази!

  7. ИМАТЕ ОБИЧТА НА НАРОДА НАДЯ И ПЕЬО ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ МИЛИ СМЕЛИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС

  8. Нали знаете приказката за лъжицата катран в кацата с меда. Тази лъжица изля в бедънната каца на историческите българо-руски връзки галфона Борисов. Преди посещението си в Москва и среща с Путин,той направи визита в Киев, уж да гледа мач от шампионскта лига, където се е угаварял с Порошенко за съвместни антируски позиции.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *