Вижте новата любовница на Тачо

Тачо любовницаЗорница Линдарева не е единственото извънбрачно изкушение на доста шавливия Тачо.

От години Манов си развявал коня без изобщо  да се вълнува, че законната му половинка е шеста по красота в света и достатъчно известна, за да й срине напълно  реномето. И без да се притеснява особено, че все някъде някой от многобройните познати на Жени ще го засече из баровете и клубовете  и ще й докладва какви ги върши той  зад гърба й.

Не, че Жени не знае. На нея й е пределно ясно и го заяви във ВИП Брадър при поредния им скандал. Да не мислиш, че не зная за новото ти завоевание, тропна в крак тя. Затова и не ти давам ключа от жилището, което ти купих. Няма да понеса да водиш там малките си ку*ви, изтърва се Калканджиева.

За разлика от лабилната  и хленчеща Зорница, нейната заместничка Антония Русева му поставила ултиматум – или той  да се разведе с досадната си жена, или напълно да прекратят връзката си си и да не се виждат повече. Той така и не успял да й даде конкретен отговор, а  обяснил, че е дошло време да влизат в Брадъра и  след финала ще решава какво да прави с Жени и дали ще се развеждат.

Зрителките пък се питат логично какво намират толкова жените в Тачо, който нито е красавец, нито е мъж на място, безработен е и единствените му мечти стигат до бирата и цигарите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9ZEIu6Z5E34

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *