Х фактор е пълна връзкарщина и измама

Х фактор обща песенХ Фактор е връзкарщина и измама“, каза певецът Фики Стораро.

Той е силно разочарован от формата, в който се яви преди две  години, но го скъсаха още на кастинга, като му казаха, че няма достатъчно гласови данни.

Бях много разчарован тогава,  явих на кастинг и изпях цели пет песни, а продуцентите  ме показаха в най-лошата светлина. Всичко беше подло и монтаж, излезе , че се хваля, че съм син на Тони Стораро. А аз го бях казал в контекст след въпрос на журито.

Тези предавания заблуждават младите хора с обещанието, че ще им променят живота. Тогава бях силно огорчен и обиден, но явно са ми направили добро и сега съм щастлив, че не съм продължил  с тях“, признава дуетната половинка на Галена.

Фики изобщо не крие, че след посичането от журито изпаднал в тежка депресия и дълго не се показвал пред приятели, тъй като се почувствал публично унизен.

Подобни думи каза вчера и Силвия Кацарова.  Харесвам Жана Бергендорф, но много поече ми хареса Ана Мария миналата година. Къде е това дете сега? Използваха го и го захвърлиха. В момента лъжат други деца, а те се радват по сцената.

Прави впечатление и че незнайно защо отпадат най-добрите. Снощи си замина групата ФорЮ, а на номинации излезе и най-талантливата от певиците – Невена. Участници като Мирян, който пее фалшиво и Георги Бенчев, който е повече като карикатура, продължиха напред.

Зрителски вот ли е това, или игра на продуцентите, питат се музикални спецове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *