Шок! Любо вкарал свой любовник в Х фактор

Любо взискателенБившият вокалист на група „Те“ Любо Киров, който е и ментор от три години в Х фактор,  набутал свой любовник във формата.

Това се разчуло доста бързо и вбесило останалите участници в музикалното предаване.

Моделът Виктор Самсонов бе избран в Къщата на съдиите изненадващо  да продължи  към големите концерти, въпреки че пее фалшиво и не може да извади от устата си дори един верен тон. Малко преди финала от състезанието бяха изгонени едни от най-добрите кандидати за спечелване на голямата награда – актьорът Момчил Степанов и  Мирян Костадинов, невероятно чаровен уличен музикант. Степанов бе изхвърлен лично от Любо, а Мирян от Мария Илиева, с която двамата са дупе и гащи.

Преценката на Любо беше шок за феновете на предаването, които бурно дискутират в мрежата  защо некадърникът, който се издържал като модел и имал и друг бизнес, но никога не е пял, е  продължи  напред. Оказа се, че стройният моделът бил доста близък до Киров и той го подкрепял силно още от старта на шоуто, пише жълт сайт.

Мария Илиева обаче явно се разкая за решението си и внезапно върна Мирян обратно, от една страна от угризения, от друго под натиска на феновете във фейсбук. Тя получи набързо скалъпено разрешение от Маги Халваджиян да има пет участника, а снощи остана с четири, тъй като публиката изгони Сабатин. Другите ментори обаче ще имат по трима, след като в петък от всяка група ще отпадне по един участник. Снощи от групата на момичетата изпадна и самоуката, но талантлива Люба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5aKRtnTKMbU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *