Вижте кой наказа Николета, отряза й косата и я хвърли в клозета!

Николета къса косаСрамна случка от миналото си крие Николета Лозанова.

Всички знаят, че преди седем години тя внезапно се раздели с дългата си коса, с която се гордееше и се подстрига късо, но малцина са наясно с причината.

Всъщност причината е изневяра, а изпълнителят на наказанието – тогавашният й любовник Жоро Главата, припомнят си свидетели на случката. През 2009 тя се водела официалното момиче на сина на сикаджията Стоил Славов – Жоро по прякор Главата.

Доста шавливата плеймейтка не успяла да се сдържи и му изкръшкала с друга мутра, най-вероятно за спорта, или облаги, но не и по любов. Измаменият любовник не му мислил много, хванал конската й опашка и я отрязал до дъно, хвърлил я в тоалетната и пуснал водата.

Николета скимтяла от ужас и се молела да не наръга с ножицата и нея, но Жоро постъпил джентълменски и се ограничил само с фризьорската интервенция. Бандидът знаел, че това е най-голямото наказание за една жена и буквално я белязал като кръшкачка, а пред приятелите си я наричал с какви ли не епитети.

Лозанова увила главата си в хавлия и успяла да се прибере вкъщи, като от страх и унижение не посмяла да излезе цяла седмица. След това успяла да се промъкне във фризьорски салон и да помоли да оформят останките от гривата й в някаква що годе прилична прическа.

Коафьорите още помнят как нахлула с шапка и наведена глава, а после видели и следите от зверското отрязване на опашката.

Те успели да й оформят къса модерна прическа, а след това плеймейтката се появила невъзмутимо в клуба, в който се събирали футболисти и заявила, че внезапно й хрумнало да се раздели с дългите си кичури и да се подстриже късо.

Точно тогава тя решила категорично от тук насетне да не ходи с мутри, а да се насочи към по-перспективни и по-богати мъже, които ще й прощават всичко, дори изневерите. Николета вече била хвърлила око на все още женения за Алисия Божинов, омотала го, забременяла от него и го обявила за любовта на живота си.

Въпреки че успя да го ожени за себе си и да заграби почти всичките му спестявания, голямата й любов към Божинов трая точно три години, коментират приятели на разбитото семейство. 
Според тях Николета ужасно се срамува от случката с Жоро Главата и до днес все още не може да преживее шока от щракащите по косата й ножици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/q84lgq1WIFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *