Емануела се върна при Динев! Милионерът паднал на колене пред нея!

Емануела ДиневСлед многото разменени обиди и скандали Емануела и Димитър Динев отново се събраха.

Причината била, че милионерското синче я помолило за прошка почти на колене, признало, че я обича, че не може да живее без нея и детето и поискало да заживеят отново като семейство.

Певицата все още имала чувства към Динев, затова склонила, натоварили багажа и се прибрали в дарения им от таткото апартамент край морето.

Засега младият мъж се държал безупречно, гледал си семейството, излизал на разходка със сина си, помагал в домакинството и не се запивал до зори с приятеля си Иван.

Певицата пък поставила ясни условия – или ще се държи като пораснал мъж и отговорен съпруг, или пак ще го остави и ще се прибере с детето в София.

Явно и на семейството му олигарси Диневи им е писнало да бъдат в центъра на светските клюки заради сина си – нехранимайко и да четат всяка седмица в пресата за поредната му изцепка. Свили му сармите и му казали повече да не ги излага. Малкият Митко, който наскоро проходи пък бил любимец на всички и те приели детето и даже се гордеели с него.

Засега младият баща е толкова всеотдаен, че дори придружавал когато може Емануела по участия, а друг път тя ходела сама, но знаела, че детето й е в сигурни ръце.

Доколко ще издържи любовта между двамата, които единодушно решиха да си дадат втори шанс, никой не знае. Засега плановете на певицата са да живее в Свети Влас до края на септември и да пътува по участия цяло лято, а детето й да диша чист морски въздух, обградено от любов и внимание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OBBGwh0994s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *