Ани Цолова вбеси зрителите: Показа луксозната си къща и се оплака, че нямала басейн и джакузи!

Ани ЦоловаАни Цолова си вкара страхотен автогол, след като  се престраши да покаже къщата си на зрителите послучай Великден.

Тя отвори вратите на дома си за светския хроникьор Мон Дьо и операторите и ги разведе из него.

Както виждате, всичко е много скромно, заяви Цолова. Не е някакво имение за милиони, както се говори. Живея в обикновена къща. Нямам онези екстри, които бих искала – басейн в двора и джакузи вътре, оплака се водещата на сутрешния блок.

„Жива да я ожали човек“, гръмнаха социалните мрежи. „Няма си басейн! Тя баба й все в джакузи е релаксирала“, написаха подигравателно други.

Всъщност идеята за бяла спретната къщурка с две липи отпред съвсем не можа да убеди зрителите, че Ани живее скромно, като човек от народа. Домът се намира в елитния квартал „Драгалевци“, в близост до имението на екс премиера Иван Костов и къщата на продуцента Иван Христов – все хора от елита.

Жилището е двуетажно, има обща площ 200 квадрата – по 75 квадрата на човек от семейството, дворът е близо декар и е добре поддържан.

Най-вероятно Цолова има домашна помощница, тъй като цялата тази площ не може да се поддържа от работеща жена с  дете. Обзавеждането е от стилни мебели и отдалеч си личи, че семейството не само не се лишава от нищо, но и поддържа доста висок стандарт на живот.

Въпрос на време е Цолова да изкопае трап в двора и да си спретне модерен басейн, за да има къде тя и семейството й да плуват и да събират тен.

Без да иска Ани Цолова отново доказа, че елитът в България живее по съвсем друг начин и липсата на джакузи е истинска трагедия.

Но със заплата от 7 бона на месец и още толкова от соросоидните организации, които я спонсорират под масата, скоро няма да се срамува, че си няма джакузи. Припомняме, че за да се докопа до грантовото финансиране на „Америка за България“ Ани Цолова се премести в подопечната им соросоидна Нова телевизия. Напусна старите си работодатели от Би Ти Ви сгръм и трясък под смешния предтекст, че медията й налагала цензура.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Нека тези,които завиждат на Ани Цолова да се напънат за нейния стол.Сороси,Мороси,бла,бла.Момичето е трудолюбиво.Който не я харесва да грабне дистанционното и да гледа плешо по Канала.От толкова канали все нещо ще ви хареса.Майната ви,няма угодия,който и да е водещ ще му гледате в кесията.Драскате,ама три дни ако ставате в 4.30 часа ще дадете на заето.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *