Венета Райкова: Ще съдя всеки, който се гаври с името ми

Венета басейнСъдът е приел исканата сума от Венета Райкова за обезщетение.

Тв водещата съди Евгени Минчев за обида, тъй като в свое интервю той я нарече „хемороид“ и й отправи други непристойни квалификации.

Венета иска публично извинение и 50 хиляди лева от Минчев, с които тя да бъде обезвъзмездена. Делото е минало, решението ще бъде взето през април.

В съдебната зала мнимият лорд  се държал прилично и любезно. Говори се, че поискал извънсъдебно споразумение, но ищцата не се съгласила.

„Оттук нататък ще съдя всеки, който употребява името ми за щяло и не щяло и уронва авторитета ми“, закани се Венета. Тя обясни, че въпреки многото слухове, няма да се връща на телевизионния екран. Не готвя никакво предаване, нямам намерения да забивам никакъв нож в гърба на конкуренцията. Не зная дали отново ще работя в телевизия.

Не е голям проблем, че лицето ми вече не е на екран. Така намирам повече време за себе си и върша неща, които отдавна съм се канила да направя и все съм отлагала. Освен това пътувам много и истински си почивам. Наслаждавам се на свободата сподели ексводещата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *