Вальо Михов Аут от Брадъра, но защо той? Виж тук:

Вальо излизаНякак набързо, без почести и дори без минутка слава от Къщата снощи бе изгонен Вальо Михов.

Дори не го изпрати Ники Кънчев, а Алекс Сърчаджиева, която великодушно му разреши да я прегърне и да я гушне, като подчерта, че няма да го обвини в сексуален тормоз. Като намек за обвиненията на фолкпевицата Емануела към Михов, че я е опипвал!

Най-вероятно точно това гушкане изигра лоша шега на футболния бос, който възмутено заявяваше, че не му отива на белите коси и на авторитета да опипва жени, но в същото време гушкаше ту разплаканата Глория, ту тъжната Надя, ту пияната Деси, ту почерпената Жана, ту… който му попадне, стига да е с пола!

Обятията на Бате Вальо бяха широко отворени за всички, които изпадаха в мигове на слабост. Дали си е просто такъв човек – утешител, или изпитва удоволствие да гушка млади дами, не е ясно. В интернет е пълно със снимки как е с една, друга или трета, запечатан в уж братска прегръдка, а негови приятели издадоха, че като пийне малко в кръчмите, започвал да пуска ръце на сервитьорките- буквално като многоръката Шива!

Продуцентите явно решиха да запазят авторитета му и да се сбогуват с него докато е време и докато не е станал някой панаир с Емануела, с която от седмици се гледат на кръв.

Вальо вънОсвен това Вальо не е ярък образ, не може да стане любима звезда на България, защото закъсня с 20 години да играе на Световното по футбол в САЩ и да обере лаврите на славата като велик български футболист. А и в Къщата беше безцветен почти през цялото време.

Единственото, което показа на младите е какво значи да бъдеш кавалер – подари на всички рожденички скъпи букети и подаръци и спаси съквартирантите от хъркащия като змей Ути, като го взе да  спи при себе си и да не пречи на другите, като пусне дъскорезницата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *