САЩ В ШОК И УЖАС! Как Путин – Миротворецът Спечели 5 Войни Срещу Запада! + Защо наш Боко Скочи Срещу Доналд Тръмп! Виж Тук:

Путин и Тръмп1Социологическите проучвания, които сочеха, че американците искат Владимир Путин за президент, се оказаха истина.

Огромният транспарант с лика на „Путин Миротвореца“, развят на Манхатънския мост в Ню Йорк, бе поредното предупреждение на американския народ (след протеста на движението „Окупирай Уолстрийт“), към самозабравилия се и потънал в епикурейски наслади щатски елит.

Само че „елитът“ не  видя това предупреждение, или предпочете да не го вижда, заравяйки главата си като щраус в пясъка.

И тогава, като Божие Наказание, прогърмя бомба с нечувана сила, точно над главите на нищо неподозиращите „елитарни атлантици“:

Народът на Съединените щати категорично отхвърли внушенията на казионните медии и политици, и си избра за президент ексцентричния, напълно непредсказуем и неотговарящ на представата за политик, Доналд Тръмп.

И то само защото, по време на цялата предизборна кампания,  „народният“ милиардер, гръмогласно повтаряше колко много харесва Владимир Путин и как, ако американците го изберат, той ще успее да се споразумее с емблематичния руски президент… и ще настъпи мир по света!!!

Защото страшната военна конфронтация с Русия, която задмина дори Студената война, както и непрекъснатите победи на Владимир Путин над уж „най-великата“ държава – САЩ, започнаха все по-често да се явяват в ужасните кошмари дори на ястребите от Капитолия и Пентагона.

Победа на Владимир Путин в Крим, победа в Донбас, победа над кресливите радикални русофоби в Киев, разгром на ислямистките главорези от ИДИЛ и победа в Сирия!

Четири победи за Русия в рамките на 2 години! А петата ПОБЕДА прогърмя точно преди ден в самото сърце на САЩ, чийто елит забрави, че статуята на Свободата пред мегаполиса им Ню Йорк, е символ не на завоевателни и кръвопролитни войни, а на демокрация, мир и човешки прогрес.

putin_mirotvorec

Неслучайно по време на цялата предизборна кампания в САЩ, образът на Путин бе навсякъде! Владимир Владимирович се превърна в главно действащо лице както в щаба на демократите, така и в този на републиканците.

„Демократите“ се стремяха по всякакъв начин да го очернят, започвайки от обвинения в хакерски атаки, уж наредени от вездесъщия руски президент,  и стигайки до обвинения за пряка намеса на  Путин в американския избирателен процес. Без, разбира се да представят нито едно доказателство за това.

Горките щатски сенатори и конгресмени, не вдяваха със замъглените си от дебели глобално-олигархични пачки и различни „удоволствия“  мозъци, че колкото повече крякат срещу обичания от хората по цял свят руски президент, толкова повече увеличават неговата популярност. То е все едно Даниел Митов да злослови срещу генерал Радев.

С избирането на Тръмп за Президент на САЩ, в ужас изпадна и нашата гербаджийска и протестърска върхушка.

Нейният некоронован „цар“ Борисов пръв се появи, уж да „честити“ избирането на Доналд Тръмп.  А всъщност нашенският провален политик – „интригант“, не можа да се сдържи да не заформи още една, сигурно последна за него, интрига.

Борисов, който е никой в международната политика, се опита да дава „съвети“ на новия най-могъщ човек на планетата. Можете ли да си представите такава наглост? Или такава вопиюща глупост? Да  си позволиш менторски тон към щатски президент, и особено пък към Доналд Тръмп?! Отчайваща неадекватност:

В интервю по Бтв, Бодигарда помпозно заяви, че се „надява“, всичко, което Тръмп е изговорил по време на предизборната кампания, да не се превърне в негова политика.

Ами в какво да се превърнат обещанията на Тръмп, бе господин Борисов? В прах по вятъра, като вашите клетви и обещанията на „политиците“ от ГЕРБ ли? Когато човек не знае какво да каже, по-добре да замълчи. Ама де толкова акъл у този, който е чел само една книга?

А Владимир Путин и Русия смело вървят напред през облаци от словесен и оръжеен дим… и грохота и писъка на срутващата се западна глобална олигархия, проправяйки пътя на един нов за човечеството свят. Бъдещият свят на справедливост, равноправно сътрудничество и мир между народите. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. „Ама де толкова акъл у този, който е чел само една книга?…“

    А Вие сигурен ли сте, че е чел повече от няколко страници? Че наистина е успял да я прочете?

  2. skandalno net e edinstvenata tribuna na istinata v balgaria ivo ti si velik da si jiv i zdrav mnogo mnogo dalgi godini i gospod vinagi da e s teb

  3. na 9 septemvri da okupirame parlamenta i kmetstvata v cialata strana da izmetem mafiata gerb grobokopacha na naroda i rodinata

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *