Валери Симеонов: Не обичаме Русия! Ще се борим с ДПС, но уважаваме Пеевски!

Валери Симеонов отново започна да хвърля лъжи от телевизионния екран, което май започна да му става навик.

Люба Кулезич, която в момента е по ирония на съдбата една от малкото нецензурирани  журналистки, хвана патриота натясно и го попита как се бори с ДПС и ДОСТ. Нали в програмата ви беше написано точно това, захапа го здраво Кулезич. Нали щяхте да гоните ДПС от парламента, да не допускате да влязат, да вдигнете патриотизма на българите, да ги изкарате от летаргията и да отидат да гласуват? Какво направихте? Гласуваха малко повече от 40 процента, ДПС си е пак в парламента, даже с повече депутати, а вие стоите рамо до рамо  тях и се борите за повече министерски кресла, вместо да изпълнявате обещанията си. Защо излъгахте българските избиратели?

Точка първа от предизборната програма на НФСБ е премахване на най-вредната партия в България – ДПС и нейната рожба  ДОСТ, удари се в гърдите  Симеонов и се направи, че не чува целия въпрос. Нито пък обясни кога ще започне епичната борба по политическия „вредител“.

Поне да се бяхте справили с Пеевски, той влезе в парламента, постоя десетина минути колкото да се закълне и си тръгна. Отново ще имаме депутат, който не ходи на работа, не стъпва в Народното събрание и получава заплата за това. Как вашите патриотични сърца търпят такава несправедливост – удари го на чувства водещата.  А в отговор Симеонов й се сопна:  „Искате да го взривим или пък да го заколим ли?“ И допълни оправдавайки се – той няма нищо общо с ДПС, той е олигарх, който печели на гърба на държавата.

Каква ирония!

Единият, който пълни джоба си от държавния бюджет чрез мотелчето си край границата, обвинява почти завистливо другия, който граби с пълни шепи от държавните пари, но няма как да се бори с него, понеже бил олигарх!

На въпроса защо се допускат олигарси в парламента, бургаският депутат отново се загелпи и започна да обяснява, че ДПС е такава партия, че и магаре да им посочиш, ще гласуват за него. Електоратът бил такъв – необразован, не мислещ, строго подчинен на силните на деня и правел това, което му се нареди, гласувал под команда и даже не знаел за кого. И понечи да забие нож на Доган, но се сети, че пак ще го попитат как ще се бори с ДПС, затова преглътна патритоизма и позьорството си и започна да гледа лошо.

Но Люба го беше хванала в лапите си и нямаше намерения да го пуска лесно. Затова и изстреля следващия си въпрос, който вече се превърна във виц – за братската прегръдка между  Симеонов и Волен Сидеров.

Толкова обиди си разменихте, толкова се плюхте един друг от екрана, толкова компромати се развявахте, че сега някак изглеждате неубедително, като стоите заедно и убеждавате хората, че сте едно непоклатимо цяло.

Направихме го за България! Тя има нужда от нас! – патетично изрече лидерът на НФСБ. Ние с Волен нямаме различия – изтърси той. Големи хора сме на по 60 години вече. Променихме се, станахме по-зрели.

Той коментира и скандалното коалиране с Волен Сидеров. „Нямаме принципни различия с Волен Сидеров. Вече сме на възраст, над 60-годишни сме, хората се променят. Правим го в името на България”, обясни той и сам не си повярва. Нито пък зрителите. Когато се плюеха жестоко по телевизиите си беше само преди година и пак си бяха големи хора, улегнали, но се жилеха със злоба, характерна за пубери, или върли врагове. Как пък израстнаха само за 12 месеца, никой не разбра.

Всъщност всички разбират, че е в името на интереса и келепира, но никой не ги разобличи публично и сега те ще ни управляват.

И се стигна до най важното. С хищна усмивка Кулезич запита има ли финансиране на патриотите от Русия. И защо са развявали руско знаме на 3 март.

Симеонов подскочи като убоден с остен и заяви твърдо: „В средите на НСФБ няма никаква любов към Русия. Ние сме за евроатлантическите ценности, а Русия там няма място!“

А на 3 март не бил в България и не знаел кой какво знаме развява.

Страшно лицемерие се лее на талази в политическия ни живот.

Такова лицемерие, че на хората вече започна да им се повдига.

Така наречените патриоти се обединиха не в името на България, а в името на властта и лапачката.

Щяха да се борят с ДПС, но това беше за пред наивните избиратели. Сега се гушкат заедно в парламента и ще влязат в общи комисии за пари, без да им пука.

Волен и Симеонов се гушнаха във фалшива прегръдка, а в момента делят министерски кресла.

ПФ даже лицемерно развя руското знаме на 3 март, за да привлече гласовете на русофилите, а само месец по-късно Валери заявява нагло в ефир, че не харесва Русия и не видял, че носят знаме.

Колко хора излъгахте с шизофреничната си политика, господа „патриоти“?

И спрете да се наричате патриоти!

Долната политическа паплач, която се бори само за пари и власт, няма нищо общо с патриотизма.

И с България!

Тя е също толкова антибългарска с поведението си, че няма разлика с ДПС!

Skandalno.net

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Много лесно е да критикуваш и хулиш някой политик.Как и какво бихте направили вие на тяхно място!?Ако имаше повече истински родолюбиви българи патриоти щяхме да сме на нивото на Словакия,Полша,Чехия и Унгария.Всеки народ сам кове съдбата си.Останали са само службогонци за лично обогатяване,подлоги на ЕС предали интересите на държавата и нейната независимост.

  2. Станислава Сливова автора на Бесепедерския сайт „скандално.нет“ пак е в мензис

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *