Бoрисoв: Спaсих бългaритe от Мигрaнтитe, сегa oстaнa и от Коронавирусa да ги Спася! (С ВИДЕО) + КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET

„Българите ги спасих от мигрантите, сега остана и от коронавируса да ги спася. Но трябва да слушат и да изпълняват. Иначе ще дойдат хладилните камиони, както дойдоха в Ню Йорк. Ако изпуснем пандемията и се препълнят болниците – това ще стане. В Америка вече им се претъпкаха моргите“, заяви днес Бойко Борисов и сърдито добави, че недоумява защо въпреки съветите на Щаба и лекарите, хората са плъпнали по улиците като отвързани.

Това свое словоизлияние Борисов направи по време на посещение във фабрика „Аглика“ в Твърдица, която шие предпазни маски.

„Как сте, булки? Имате маски! Браво“, поздрави премиерът работничките в завода, сам той нахлузил маска, покриваща само устата, но не и гордо навирения му „инспекторски“ и най-вече спасителски нос.

А на журналистически въпрос защо днес е разпоредил затваряне на пазарите в страната, Борисов отговори: „Пазарите сами си се закриха, защото масово не спазваха мерките за безопасност. „Какво искат те – да я докараме като във Франция, лекарите да решават кой да живее и кой да умре? Виждате колко е страшно!

Коментарът на Скандално.нет:

Очаквано с фалшивата коронавирусна пандемия, ни спуснаха и съответните фалшиви спасители.

„Българите ги спасих от мигрантите, сега остана и от коронавируса да ги спася“, каза Бойко Борисов, давайки силна заявка да е новият Спасител. Явно затуй вчера същият посъветва българите да заобикалят църквите по Великден. Че да нямат друг Спасител, освен Банкянския. Баце никога не е обичал конкуренция. Без да си дава сметка, глупакът, че пътят му от „Осанна“ до „Разпни го“ ще е позорен и кратък. Освен ако не се вразуми и час по-скоро не ни спаси от самия себе си.

И от мигрантите не ни спаси той, а тукашната икономическа мизерия, гарантирана от уродливото му партийно изчадие ГЕРБ. Мизерия, която накара дори подгонени от войната клетници да ни заобикалят като чумави.

И едно уточнение: Докато Спасител Боко обикаля страната да „инспектира“ заводите за маски с антураж от 3 джипа охрана, резервна линейка и претъпкано с журналистически мисирки бусче… ГЕРБ-Русе раздало 300 (триста) пакета с храна на бедни, като във всеки вързоп прилежно притурило и бонус – тениска с лика на Вожда! Разбира се, да произвеждаш маски от 2 парчета плат с четири шева не е тъй просто като да правиш космически двигатели, изисква нон стоп разходки с джипката. И инспекции до спукване с преки включвания по телевизията… Че да може Винету да имитира дейност и да ръси простотии срещу Радев и БСП пред мисирките. Ама влезте му в положение: Карантина е сега! Няма мачлета, няма белот, няма курви… Сал едните “инспекции” му оставанаха на човечеца.

Но да обобщим: Ликуй народе български, имаш си нов Спасител! Спасител, който освен, че е висок, рус, синеок, красив, умен, образован, хабилитиран, чаровен и ерудиран, е и безкрайно скромен. Той е Спасителя от църквата на Апокалипсиса, предвестникът на света без пожари, унищожителят на вирусите, повелителят на маската и закрилник на деменцията, пазител на тайната на заразените от Ковид-19 и лаборанта на бъдещето. Той първо бие вирусите, после им събира короните… Обаче – Той ги хваща, ама Те ги пускат! От пророкът му Мутафчийски го знаем.

И накрая ние от Skandalmo.net ще си позволим един съвет към премиера: Като плещиш глупости и лъжи за трупове, морги и спасители, поне си слагай правилно маската, бе! Или заповедта не се отнася за говеда!? Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Боже прости ми днес е християнски празник, тоя гламавия от къде и защо ни го докара.Толкова ли грехове имаше България, че 11 години стоим смирено и слушаме простотиите на един самозванец на един самозабравил се параноик, който си мисли , че не България а света владей. Кога Боже ще ни отървеш от това подобие на човешко същество.
    Амин!

  2. Това е чисто наказание да ставаме и да лягаме с образа на един самодоволен простак, смятщ себе си за Спасител на нацията. Докога ке го търпим.

  3. Това е чисто наказание да ставаме и да лягаме с образа на един самодоволен простак, смятщ себе си за Спасител на нацията. Неговата наглост няма предел. До кога ще го търпим.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *