Мамят ви! Хвърлете маските и унищожете БокоВируса!

Правят ви на идиоти. Хвърлете маските и разбийте парламента. Там е истинският вирус – BOCOVID-BG. Гангренният дъх на BOCOVID-BG вече 11 години осмърдява общественото пространство, трови и развращава народ и държава. Спазете препоръката на Боковия Щаб – на Великден не ходете на черква, но и не викайте „Христос Воскресе“ от балкона. Вместо това се съберете пред парламента и унищожете вируса. Да възкресим България!

Кратък психо-медицински портрет на вируса BOCOVID-BG?!

Колко трябва да си мерзък, за да злобееш срещу човек, който току-що е загубил баща си?

Колко трябва да си нагъл и безскрупулен, за да злоупотребиш пропагандно с нечия смърт?

Колко низък примитив трябва да си, за да издевателстваш, да се гавриш в такъв момент за лична изгода, самореклама и себеизтъкване с пъчене пред камерите?

Колко трябва да си самовлюбен, опиянен от измамно величие, за да мародерстваш като най-презрян деградирал престъпник? 

Колко трябва да си лишен от елементарен морал, от нормална почтеност и човешка порядъчност, за да интригантстваш, та да блеснеш в цялата си садистична гнусота?

Колко трябва да си подъл и низък, за да инсинуираш и спекулираш тъй брутално?

Колко трябва да си отмъстителен и уплашен за собствената си власт, че да лъжеш и мамиш тъй безогледно?

Отговорът е ясен: колкото БокоВируса.

С най-дълбока погнуса цитирам думите на тази долна твар:

„Сутринта се обадих на президента Радев да изкажа съболезнования в чисто човешки план, просто се учудвам как в деня, в който баща ти е починал, може да говориш нелепици…  Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от това в цял свят, нека наложи вето на закона. Аз ще извадя ГЕРБ от залата, да оставим народа без извънредно положение и да го уморим. Буквално това е предложил днес Радев“.

И още: „Като някоя дърта свекърва, ама от тея, злобните, се държи Радев. Ние обикаляме България и се опитваме да възстановим бизнеса… И някой излезе – дали му листчето, каже пет приказки, и се прибере. Защо не му зададохте въпрос дали е против извънредното положение. Нямаше въпроси! Ето това е цензура. Аз от сутринта съм подложен на всякакви въпроси на живо. Ударете ме с микрофона, ако искате!“.

Никой не го удари с микрофона.

И жалко!!!

Тая злостна тирада ми напомни отвратителните времена, когато тъмносините нацистчета крещяха по Президента Желев „Да ти умре и другото дете!“. От цялото словоизвержение на БокоВируса е вярно само едно – че е починал бащата на Президента Радев. Всичко останало е поредният логореен монолог, поредният поток на съзнанието, макар че долната твар съзнание няма. Но пък си има вярна и сносно платена банда апологети- мисирки от двата пола, кучета-пазачи, лакеи, слугини, куртизанки, държанки, клакьори, каскет-бригадири, момчета за мръсни и мокри поръчки, мажоретки, салфетки, флигорни, метрески, мутрески, мадам до мадам, челобитници, беквокали, мракобеси и прочее гербаджийски наемници. Днес те свенливо мълчат. Онемяха. Няма радостно бълбукане „гулю-гулю-гулю“. Няма угодническо подхилкване. Не смеят да шукнат. Не се хвърлят да го бранят с гола гръд. Чакам да видя кой журналист, социолог, политолог, агент и пр. ще дръзне да го оправдае, кой пак ще му сплете сонетен венец, кой ще му дръпне една ода или барем – една чалга.

Виртуалния и силно изфантазиран COVID-19 ни бе натресен от Запада. Пак от там преди 11 години ни бе натресен и BOKOVID-BG.

11 години БокоВирусът дръсти напоителни лъжи, съчинява си биографии – различни за различните времена, толкова различни, че вече и той не знае колко дядовци има, защото не различава истина от лъжа. Ако нещо е истина, това е откровението, че за него „24 май е агнешка плешка, и нищо повече“.

Боковирусът е символ на овластената простащина, на овластения подземен свят, на овластената безграмотност. Овластен от същия този народ, който Боковирусът ласкае и презира, и държи като куче на къса сиджимка, и го заглавичква с измишльотини за своето нещастно детство, с приказки за филията с мас и помията за прасетата, с желанието да изтръгне съчувствие – „На мен, сирака, кой ми е помогнал или толерирал“ (прочее, загубил е майка си, когато е бил на 39 г., а баща си – на 45 г., и няма нормален човек, който злоупотребява с паметта на покойните си родители).

Царството на BOCOVID-BG е диктатура на надменното невежество, на интригата и лицемерието, на ехидството и подгаврянето; диктатура на страха, тирания на един параноичен и самовлюбен псевдо-про-западен криминален субект, маниакален и мнителен; на един митоман, убеден в своето мнимо величие, обсебен от собствената си персона като единствена вселенска самоценност; на един нарцис, на един социопат, воден от похотлива жестокост и сладострастна отмъстителност към всеки умен, почтен, просветен, културен, достоен човек.

Боковирусът лъже с лекотата, с която диша. Инсинуира, за да властва. Манипулира, за да експлоатира и подчинява. Разбира политиката като мъст, бой, пребиване, размазване и сексуално насилие като върховна демонстрация на всевластие. Той е вулгарен и примитивен. Той е винаги невинен, виновният е някой друг. Приписва своите грешки и грехове на другите или на обстоятелства, провокирани или съчинени от самия него. Социопат, който няма чувство за срам, вина или съжаление. Не се интересува от нищо и от никого, освен от себе си, от своите амбиции, от своята власт. Днес говори и върши едно, утре – обратното; днес защитава една кауза, утре – противоположната, защото неговата кауза е самият той и само Той.

Вярва в своята изключителност. Самолюбува се. Изисква възхищение и състрадание. Той е високомерен и надменен. Живее в своя измислен свят. Изопачава всяка история, сюжет и факт според личния си моментен интерес. Съпричастието е показност, а хората – инструменти. Експлоатира и най-близките си, и ги предава на мига, щом се почувства застрашен. Иска да владее всяка ситуация и цялата власт да произтича от него. Обича слабохарактерни, но амбициозни хора, лесни за подчинение и контрол. Вярва, че светът му е длъжен. Той е вечният хищник и вечната жертва. Не понася забележки, критика пък съвсем. Не търпи чуждо мнение, независимо от фактите и въпреки безмилостно правдивите аргументи. За Борисов всяка критика е лъжа, всеки критик – враг, който трябва да бъде моментално унизен и унищожен.

Той е патологичен завистник, който обаче е убеден, че всички му завиждат. Изпитва удоволствие да обезценява и унижава другите. Не умее да губи. Има крехко самочувствие. Той е несигурен и страхлив – знае, че във всеки момент може да бъде разобличен. Най-големият му страх е да се сблъска със своята незначителност, непотребност и нищожност. Най-големият му ужас е да не изпадне от властта.

Това е краткият портрет на BOCOVID-BG. Това обяснява цялата му истерика и нетърпимост към Президента. Цялата му война. От първата секунда.

В тази война Боковирусът си има верни преторианци, маскирани като политици, журналисти, експерти, общественици, политолози – една орда интернет тролове, мазнюги и сутеньори на лъжата, които ката ден произвеждат публични доноси в мръснишкия стил на Господаря си. И току облайват и съветват Президента да не им образува нерви, да стъпва по терлици, да си затваря устата, да не предизвиква Каскет-Прокурора, да поддаква на Боковируса, да хихика сервилно на неговите простащини, да си подаде оставката, да се самозарази с COVID-19, а най-добре да се гръмне в слепоочието, щото инак ще го обвинят в национално предателство, държавна измяна, шпионлък и к’вот им хрумне, и ще го импийчнат за кефа на шефа.

Ако нещо вбесява БокоВируса, то е, че не може да привлече Президента в платената си преторианска орда. 

Гангренният дъх на BOCOVID-BG овонява общественото пространство, трови и развращава народ и държава. И после се чудим защо откакто ГЕРБ взе властта в България продажници масово наченаха да съдят неподкупните, нищожества преследват доблестните, подлеци назидават достойните, глупци наставляват умните, безпросветни обругават мъдрите; защо обществено известни блудници и хамелеони учат почтените на морал, а овластени безличия издевателстват над личностите. Ами затова!

Искрено и със съжаление предупреждавам продажниците от Националния оперативен щаб (НОЩ): БокоВирусът ще ви употреби. Ще ви използва, а после ще ви наплюе и похули, като изкупителни жертви за аферата с измисления вирус-убиец Ковид-19. Казвам ви го сега. Овреме. Утре ще е късно.

Обръщам се и към народа: Правят ви на идиоти. Хвърлете маските и разбийте парламента. Там е истинският вирус – BOCOVID-BG. Гангренният дъх на BOCOVID-BG вече 11 години осмърдява общественото пространство, трови и развращава народ и държава. Спазете препоръката на Боковия Щаб – на Великден не ходете на черква, но и не викайте „Христос Воскресе“ от балкона. Вместо това се съберете пред парламента и унищожете вируса. Да възкресим България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. ЕДИНСТВЕНИЯ. НАЧИН. БОКОВИРУСА. БЪЛГАРОУБИЕЦ. Е. ДА. БЪДЕ. РАЗСТРЕЛЯН. КАТО. КУЧЕ. ДРУГО. СПАСЕНИЕ. НЯМА. НАРОДА. ВСЕКИ. ДЕН. ГИНЕ. МАФИЯ. ГЕРБ. ЩЕ. УНИЩОЖИ. НАРОД. И. РОДИНА. ГРАБВАЙ. СОПИТЕ. НАРОДЕ. ВСИЧКИ. ЗАЕДНО. НА. 14. АПРИЛ ПРЕД. ПАРЛАМЕНТА. ПО. ПЛОЩАДИ. ИЗ. ГРАДОВЕ. И. СЕЛА.

  2. ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!! 10 год.герберастия и бойковизъм стигат!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи, домуси,менди,прасета,мавруди,десита,калинки,гинки, султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,пекински патици, болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гештапото,пацо терасо, и прочие герберопитеци гнусни ненаядени.
    Скъсване с американските проводници на западните интереси. Народът иска про-руска и про-китайска политика!
    ЛУСТРАЦИЯ!!
    деамериканизация!!
    ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!!
    НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!!
    СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!
    Борисов,Цацаров/Гешев,Доган,Пеевски-моделът КОЙ!!!
    Герб са най-успешният проект на Вашингтон у нас след ДПС!!!
    Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление!
    ..и пак си ГО изберете Негово Нищожество Буда фон Тиква ал Главанак Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Суджук Микрофон Ал Водопровод-Бабаит..!!

  3. И това ще стане , скоро ще стане да се отървем от един параноичен самовлюбен идиот. Вярвам в това , но трябва да се обединим. Едно хубаво нещо няма за него да но рейтингът му растял , къде в собствените му очи. Обединението ще е скоро до краят на лятото , когато народът осъзнае реалната истина. Тогава ще изригнат всички ощетени и като цунами ще пометат и него и шайката му. Сега все още омайва с думи ласкави с обещания които никога няма да изпълни. Настъпва този час и Бог ще е с нас.

  4. НИКОЙ. НЯМА. ВЛАСТ. И. СИЛА. ДА. НИ. РАЗДЕЛИ. ОТ. БРАТСКА. РУСИЯ. Н. И. К. О. Г. А

  5. НЕ. ЧАКАЙТЕ. КРАЯ. НА. ЛЯТОТО. КЪСНО. Е. ДОТОГАВА. БЪЛГАРОУБИЕЦА. ЩЕ. НИ. Е. НАТЪПКАЛ. В. ЕВРОЗОНАТА. СЕГА. И. ВЕДНАГА. НА. 14. АПРИЛ. ИЗЛИЗАЙ. НАРОДЕ. ДА. ГО. ИЗХВЪРЛИМ. НАРОДА. ГИНЕ. ОТ. ГЛАД. НЕ. ОТ. ДРУГО.

  6. Докога ще търпим ! Д О К О Г А АААААААААААААААА

    Няма ли кой да го пуцне това гадно чудовище унищожи българския народ .

    Долу О С Т А В К А на бойко борисов и цялата хунта крадлива…

    Грабвайте Оръжието братя !!!!!

  7. БОЙКО. МРЪСТНИКО. БЪЛГАРОУБИЕЦО. ТИ. ОТДАВНА. ПАДНА. МОРАЛНО. ПОЛИТИЧЕСКИ. И. ИКОНОМИЧЕСКИ. КУХ. СИ. БОЙСО. МРЪСТНИКО. ЗНАЕШ. ЧЕ. ИМАШ. ВСИЧКАТА. НАРОДНА. ОМРАЗА. АКО. НЕ. СЕ. МАХНЕШ. ЩЕ. ТЕ. ЗАСТРЕЛЯМЕ. НАРОДЕН. ПРЕДАТЕЛ. УБИЕЦ ТВОЕТО. УПРАВЛЕНИЕ. Е. ГЕНОЦИД. НАД. НАРОДА. ДОКАЗА. ГО. ЩЕ. ТЕ. ЛИКВИДИРАМЕ. В. ИМЕТО. НА. БЪЛГАРИЯ. НИ. НАРОДА.

  8. Boiko Borisov e PREDATEL. Toi ne e Balgarin. Toi ne raboti za Balgarskite Interesi I za Balgaria. Triabva da mu se iska NAKAZATELNA Otgovornost za vsichko do tuk, koeto napravi na Balgarskia narod. Triavba da mu se vnesat pone 15 obvinenia, I na samo na nego, no I na Geshev, Mutaftchiiski I vsichki, koito UMISHLENO Zablujdavat I Zloupotrebiavat s doverieto I parite na Balgarskiia narod. Vsichki vinovni triabva da badat izpraveni na sad I da ima zatvor za tiah + konfiskuvane na imishtestvoto: v Balgaria I v Chujbina (kashta v Barselona, ostrov v Gartsis, I t.n.), zatvor I otnemane na Balgarskoto podanstvo. Borisov ne e Balgarin, zashtoto ne raboti za Balgarskite interesi. NIE SME 7 MILIONA, A KRADTSITE SA NIAKOLKO. Te ot nas zavisiat, a ne nie ot tiah. Da gi prizovem da si podadat ostavkata i da badat sadeni ot Darjaven sad. Vsichki traibva da se obedinim, shtoto nshte stave po-losho SEGA KATO NI NATRESAT EVROTO, BEZ DA PITAT HORATA KAKVO ISKAT, EVROPA VECHE FALIRA I EVROTO NE E V NASH INTERES. Koi e pozvolil na Boiko Borisov edin selski prostak, koito vaobshte ne se znae dali ima diploma, DA POGUBVA TAKA BALGARIA. Triabva da se deistva SEGA, zashtoto inache posle SHTE E KASNO.

  9. Iskah da kaja Ostrov v GartsiA. Milen Tsvetkov nali za tova mai go uvolniha, zashtoto uvedomi Balgarskia narod za Pridobivkata na Nashia Lider v Gartsia.

  10. DA, SAGLASEN S GORNITE KOMENTARI: NEKA SLEDVASHTIA SLED VASIL BOJKOV, ARABADJIEVI I BANEVI BADE BORISOV I TAI NATATAK + KONFISKUVANE NA IMUSHTESTVOTO I VSICHKI SMETKI VAV VSICHKI BANKI DA SE VARNAT V HAZNATA NA BALGARSKIA NAROD. I DA ! TRIABVA REFERENDUM ZA EVROTO I TO TOVA TRIABVA DA SE NAPRAVI SPESHNO. INACHE BORISOV DA SI PODAVA OSTAVKATA. REFERENDUM ILI OSTAVKATA NA BORISOV I NEGOVATA HAIKA!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *