България Ратифицира СЕТА: Аве, ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО, Обречените на Смърт те Приветстват!

Вчера българският парламент ратифицира на първо четене унищожителното за България търговско споразумение със САЩ и Канада СЕТА. Направи го с гласовете на ГЕРБ и ДПС, въпреки върлата съпротива на парламентарната група на БСП. 

Навярно част от читателите ни нямат представа какво изобщо е СЕТА. Причината е, че националните предатели – управляващите от ГЕРБ напълно преднамерено не проведоха никаква информационна кампания сред населението, защото инак би лъснала истината: колко унищожителен и пагубен за България е този договор. Други може би са чули само това, че с подписването на СЕТА ще отпаднат канадските визи за българи и навярно се чудят какво му е лошото на това. Няма лошо, стига сделката да не беше „кон за кокошка“, отровна и унищожителна както за държавата ни, така и за нейното население.

СЕТА е наследник на злополучно ТТИП – Трансатлантическо търговско споразумение, което ЕС трябваше да сключи със САЩ, но впоследствие беше отхвърлено и заменено от Вашингтон с почти същото споразумение, но под новото име СЕТА и с фиктивна страна Канада, зад която обаче се спотайват американските мултинационални корпорации).

Ето какво ще се случи с България след подписването на СЕТА! Добре е да го знаете:

– Българската държава губи законовата възможност и правото да контролира и спира опасните и вредни ГМО продуктите, които се внасят на наша територия, тровят и разбиват здравето на потребителите.

– Ще последва пълен РАЗГРОМ на българското животновъдство и месопроизводство, заради огромната квота за внос на месо от Канада (разбирай и САЩ);

– Ще ФАЛИРАТ и без това малкото останали български производители на каквито и да е стоки, защото няма да са равнопоставено защитени от канадските и респективно- американски стоки;

– Чуждите корпорации, опериращи на наша територия придобиват по- големи права от Държавата България и оттук-насетне ще могат да я съдят за щяло и нещяло в специализирани съдилища извън България, подконтролни на същите Мултинационални корпорации. Чуждите корпорации ще могат да съдят държавата ни дори за това, че не са спечелили достатъчно пари, оперирайки на нейна територия.

– Чуждите Корпорации ще имат правото да спират приемането на закони в България, ако същите не са им изгодни; Чуждите корпорации ще могат да съдят ефективно Българската Държава и ако тя си позволи да вдигне Минималната работна заплата за работниците без тяхно разрешение.

– Вместо това Държавата България се задължава да отдаде на тотална концесия и приватизация от чужди компании на всички свои обществени услуги като образование и здравеопазване, а също държавната и общинска инфраструктура, телекомуникационни мрежи, язовири и пр.

– Българския работник се превръща в безправен роб.

Ето така „защитиха“ интереса на България вчера депутатите от ГЕРБ и ДПС, ратифицирайки на първо четене търговското споразумение СЕТА!!!

Но това тяхно гласуване има и друг аспект:

Вчера ГЕРБ и скритият му коалиционен властови партньор ДПС продадоха България! Тия жалки американо-турски подлоги харизаха благословените български земя, въздух и вода на западните си господари и мултинационалните им компании, а населението си обрекоха на жалко емигрантско „безвизово“ живуркане в чужда държава, като несретни просяци?

С подписването на СЕТА ГЕРБ и ДПС автоматично превръщат децата ни в икономически и духовни роби на Западната цивилизация… и режат корена български! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Да видим как ще се произнесе КС – до тоя момент не се е изложил, пък… Ако не – протести до дупка!!! НЕ НА СЕТА! НЕ НА ЕС! ВЪН ОТ НАТО! Преди да продадат и нас!

  2. Тази вечер, в публицистичното предаване на телевизия 7/8 TV гост на водещия, г-н Тошко Йорданов, беше журналистът от „Дневник“ и „Капитал“ Спас Спасов. Той съобще за чудовищни далавери със земи по крайбрежието ни, изкупени от руснаци/руската държава на невероятните цени от 1.80-2.00 лв. на кв. м!!!! Ставаше дума за над 900 000 декара!!!! Защо никой и особено от вашия сайт не се е обадил по тоя невероятно „скандален“ случай!?!?

    • Абе, Помаков, платена американска гнидо, я се скрий някъде с тия долни манипулации.

    • „Капитал“ не е ли на Прокопиев,който е протеже на Костов,който в момента се бори срещу ГЕРБ?
      Помаков,ти турците ли защитаваш или България?

    • Помаков,всеки може да приемем,само ти да не си на власт,предателю!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *