Ексклузивно: Арестуваха Васил Божков в Обединените арабски емирства! (С ВИДЕО)

Бизнесменът Васил Божков е арестуван в Обединените арабски емирства, съобщи ексклузивно преди минути Главният прокурор Иван Гешев.

С него е задържано още едно лице, но към момента все още не е потвърдена самоличноста му, посочи главният прокурор.

„В Главна прокуратура постъпи информация, че Васил Божков е задържан. Арестът е на територията на друга държава е е в резултат на добрата работа на българската прокуратура, МВР, българското външно министерство и не на последно място на българските служби за сигурност“, заяви Иван Гешев.

Последните три дни работихме усилено по издирването на Васил Божков. Доколкото си спомням, Васил Божков казваше, че е на Балканите. Явно не е добре с географията. Благодаря и на Обединените арабски емирства, заяви Гешев.

По повод второто задържано лице Гешев коментира:

„Имам предположения за втория задържан, той е един от обвинените с Божков като член на организирана престъпна група, българин. И това лице сме го пуснали за издирване с европейска заповед за арест“. С тях е задържано и трето лице, за което обаче все още не знаем нищо, заяви Иван Гешев.

„Издавам ви неофициална информация, но тя ще се потвърди, когато получим официален документ от ОАЕ. И след като се потвърди, от Прокуратурата ще направим всичко по силите ни да приберем поредния български олигарх, избягал от България“, заяви главният прокурор пред медиите.

Гешев заяви още, че срокът на връщане на Божков в страната ни зависи от процедурата в Обединените арабски емирства. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Партиите за които може да се гласува са Атака,АБВ,в краен случай за БПС и махнете приватизаторката Нинова ако е възможно,всички останали са предатели и слуги на Сорос,Сорос е във всички организации,НПО-та,партии,но особено десните партии са пълни със Соросоиди,те ви изсмукват силите,приходите,бизнеса, живота,заради тях са малки пенсиите и заплатите,те унищожават всико в нашата страна и в много други държави,забранете соросоидите!
    Те са причината България да е в това бедствено положение,а населението да страда!

  2. Цветанов също създава Соросидно НПО с което ще превземе окончателно секретните ни служби,не че и сега не ги е превзел,но това е окончателно заробване и подло предателство към България!

  3. Цветанов иска чрез Соросоидно НПО да превземе окончателно секретните ни служби и България,не че и сега не ги е превзел,но това ще е окончателно заробване на населението и държавата.

  4. Поразровете се в Интернет и ще получите отговор на въпроса дали и за какво „нашият люим вожд и учител“ е лежал в затвора в Чехия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *