България През 2018 г.! Честита ви Нова 9-та Година Под Ботуша НА МАФИЯТА ГЕРБ! ЗАДАВА ЛИ СЕ КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ! Виж Тук:

Весело посрещане на новата 2018-та година, драги колониалисти! Защото след 9 години управление на ГЕРБ, България не е нито държава, нито икономика. Просто една колонизирана от Запада, опустошена и обезлюдена територия! ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТИ ТУК:

В дните преди Новата 2018-та г. непрекъснато чуваме „Весела и успешна Нова година…!“. Все пожелания, които увисват в тежката обща атмосфера, в липсата на перспектива за повечето от нас. В собствената си страна, ние, българите не виждаме грижа и отношение към тежките проблеми, които ни заобикалят и които през последните годинио се превърнаха в хронични.

Най-тревожен, разбира се, е демографския проблем – изтичането на милиони българи към „Терминал-2“, разделените семейства и скайп-родителите. Според статистиката над 300 хил. българи ще посрещнат у нас новата година напълно сами – децата им или родителите им са на гурбет и спестяват пари. Да, пестят от празници, от малкото семейни празници. Икономия от радостта и топлотата на чисто човешките отношения…

С 40 лв. коледна добавка, а други възрастни – без добавка, многострадалният български пенсионер ще трябва да се весели на коледа сам – без близките си. Тук се усеща един тревожен, при това хроничен знак в обществото ни, който е на път да разгради семейството като основна и жизнена клетка на нацията ни. Оцеляването вие, пищи и се гърчи… Последствията няма да са розови, защото процентът на българите, живеещи на прага на бедността, вече е застрашителен.

Разбира се, има и друга част българи- също около 200-300 хил. души, които използват празниците за луксозни пътешествия в топли страни или за ски-туризъм.

А техният най-верен защитник в последно време Валери Симеонов, който неистово иска да им осигури втори лифт на Банско, сигурно е забравил, че спечели изборите с изричното обещание да се повишат пенсиите на пенсионерите на 300 лв., а не с „амбициозните“ си планове за ски-туризъм.

Чуваме и виждаме, че управляващите от ГЕРБ пък на всяка цена искали да запазят спокойствието в обществото, докато дойде евро-председателството през януари, 2018 г. Борисов и ко неистово искат да се покажат целите в бяло, стигнали не до решаване на проблемите на сънародниците си, а до европейско лидерство. Тази главозамайваща фикс идея обаче не впечатлява никой българин. Именно заради маниакалното си еснафско желание да се докарат пред чужденците, ГЕРБ се опитват да запушат всички възможни дупки на напрежение с подхвърляне на успокоителни суми от бюджета. Същият този бюджет, който бранеха Менда Стоянова и цялата парламентарна група на ГЕРБ в парламента. Сега той е като дядовата ръкавичка, където могат да се прибавят още и още разходи, само и само да няма протести. Ясно е, че ГЕРБ ще ревизират циничния си мораториум за лекарствата, с който разбуниха духовете, ще повишат бюджета на БАН… и други такива кризисни дейности. Това доста олекотява решенията на парламента, вземани с болшинство, като определено показват неефективността на тази институция, както и че всяко решение в НС е предпоследно. Докато не се произнесе Борисов – от третия си опит, разбира се.

Българска парламентарна демокрация в най-чист вид!

Освен неефективност, ГЕРБаджийските депутати и министри правят промени веднага след като е приет бюджета, а в бардака, наречен Български парламент могат да се чуят всякакви безобразни цинични реплики по отношение на болни хора и деца с увреждания. Чу се например ултра-циничната реплика, че „нямало никаква гаранция, че онко-болните ще оздравеят и тогава защо да се влагали пари за лечението им с такива скъпи лекарства“. Не се посвени да го изрече бившия личен лекар на Борисов и настоящ гербаджийски депутат Лъчо Мозъка. Какво да каже повече човек…

Освен, че няма подобна по грубост, безчовечност, наглост и безчовечност партия и парламентарна група, като тези на ГЕРБ. Които по време на парламентарен дебат на въпроси за вдовици, сираци и социално незащитени групи в обществото ни вадят псевдо- социалния си министър, който започва да замазва крещящите проблеми с равен тон. Наистина покъртително! Той дори не показва и нота съпричастие. Май вече се разбра за тази безсърдечност, съчетана с бездействие от страна именно на социалната ни система. По подобен срамен начин в никой парламент по света не може да се говори.

Но явно за българските властимащи е важно единствено да изпъкнат с трите си зали в НДК, ремонтирани с 40 млн. лв., където ще се провеждат форумите на Евро-председателството ни. А какви зали само-  били най-луксозните и модерни по интериор, стандарт и оборудване в цяла Европа. Добре, ще се разположат гостите в пленарната зала или в тази – за обеди и вечери, както и журналистите – в пресцентъра. А не си ли задават въпроса тези усмихнати наши чиновници – какъв въздух ще предложат на европейските лидери:

Дори залите да са перфектни, дори подаръците във вид на шалчета и вратовръзки да им харесат. Дори да оградят НДК с охрана, заграждения и специални противокуршумни прозрачни тунели… силно скъпият параван на Евро-председателството ни не може да скрие реалната картина на отчайващо нисък стандарт и политическо замазване на хроничните проблеми на най-бедната страна в Европа!!!

Но имат ли в ГЕРБ доблест да поставят именно тези проблеми на масата на предстоящия форум. Елементарът Борисов иска да покаже, че е надминал европейските стандаррти по ремонти, вечери, обеди и армагани за гостите. То, те, управляващите, с тези 13-ти заплати за около 10 хил. лв. явно не усещат кризите в обществото. Срамна е тази игра на Борисов, който през третия си мандат реши да се прави на международен политик и фактор, закрилящ Западните балкани, когато е некадърен, а и не иска да решава проблемите на собствената си държава. Бойко и мафиотската му клика ГЕРБ смятат, че са равни с Меркел и Макрон, пародийно се държат като равни с големите и богати страни на Европа. И най-неадекватно забравят, че Франция произвежда самолети, а България не може да си купи два, дори един… ей така, просто за кадем. Защото след 9 години управление на ГЕРБ България не е нито държава, нито икономика. Просто една колонизирана, опустошена и обезлюдена територия!

Та, така… Весело и оптимистично посрещане на новата 2018 колониална година, драги сънародници. И 9-та под ботуша на мафията ГЕРБ!

Ако можете, се скрийте от проблемите си с празничните поздравления. Не дишайте по време на празниците. Както и през следващите 6 месеца. Евро-председателството идва и не бива да мислите за семействата си, за нуждите си… а за спокойствието и благополучието на управляващите, което им трабва за предстоящата жестока игра за пред чужденците…

Този театър не може да се случи никъде другаде, но няма да може да продължи и дълго… И в този ред на мисли, за управляващите от ГЕРБ 2018 г. ще е една наистина Нова година, в която ще им се наложи да прогледната за отчайващата реалност в България. Нека за всички останали 2018-та бъде спасителна! От екипа на Skandalno.net

От екипа на Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. НИНОВА ЗАПОЧВАЙ ВОТ СЛЕД ВОТ ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА МАФИОТА БОРИСОВ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ ПОДКРЕПИМ ВОТОВЕТЕ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ МАФИОТА БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ ГЕРБ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА СИ НА ХОД СЕГА ИЛИ НИКОГА ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ БЕЗ ИКОНОМИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ С БРАТСКА РУСИЯ ЗАГИВАШ СЛАВА НА БРАТУШКИТЕ

  2. БОЙКО,МАХАЙ СЕ! ОПУСТОШИ НИ ДЪРЖАВАТА И ВСИЧКО ХУБАВО В НЕЯ,ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА КРАДЦИТЕ И КОРУПЦИЯТА ДА ПРОЦЪФТЯТ!!!

  3. БОЙКО МРЪСТНИКО ДОЛНА КУРВО ИЗЛЕЗ ОТ ЖИВОТА НИ ЗАЕДНО С ШАЙКАТА СИ ГЕРБ МРАЗИМ ВИ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ ВТОРИЯ И ТРЕТИ ПЪТ СЕ САМОИЗБИРАТЕ С ЦИГАНИТЕ И ФАЛШИФИКАЦИИ НЕ УВАЖАВАТЕ ИЗБОРА НА НАРОДА И ТЪЙ КАТО МЕДИИТЕ ПО ТВОЯ ВОЛЯ НЕ ОТРАЗЯВАТ ИСТИНАТА НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЩЕ РАЗТЪРСИМ БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА ЧУЕ СВЕТА КОЛКО ВИ МРАЗИМ И НЕ ТЕ ИСКАМЕ МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ ТЪРТЕИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗПИХТЕ КРЪВТА НА НАРОДА И ГО РАЗПИЛЯХТЕ ТЕЗИ КОИТО ИСКАМЕ И НА КОИТО ВЯРВАМЕ СА САМО НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА НАРОДА НИЕ СИ ГО ИЗБРАХМЕ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ И МАЯ МАНОЛОВА ИМАТ ЦЯЛАТА НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ДЪРЖАВНО ПРЕДИ ПРОКЛЕТАТА 1989 НАТО ЕС И САЩ ДА ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ЖИВОТА НИ ЗАЕДНО С ГЕРБ НЯМА ДА СПРЕМ ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ЗА ДА ЧУЯТ ЕВРОМАФИОТИТЕ ТИ МРЪСТНИКО СИ ОСНОВНАТА ОПАСНОСТ ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ НЕ ДЕМОНИЗИРАЙ БРАТСКА РУСИЯ НЕ МОЖЕШ ДА НИ РАЗДЕЛИШ ОТ БРАТУШКИТЕ СЛАВА НА ВЕЛИКАТА БРАТСКА РУСИЯ НАШАТА БЪЛГАРСКА МЕЧТА И ОПОРА ОБИЧАМЕ ВИ БРАТУШКИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ И БДИ НАД ВАС ЗА НАША РАДОСТ

  4. БОЙКО МУТРО НЕ ЗАСТАВАЙ ДО ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДО ПОРТРЕТИТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ НЕ ГИ ОСКВЕРНЯВАЙ ТИ СРИНА БЪЛГАРИЯ И НЯМАШ МЯСТО ДО СВЕТИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ С МУТРЕНСКАТА СИ ОТВРАТИТЕЛНА ФИЗООНОМИЯ ГАДЕН СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ДИШАШ И ЛЯЖЕШ НАГЛО НО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА ДАЖЕ И ДЕЦАТА ТАЗИ КОЛЕДА ТИ Е ПОСЛЕДНА ТОВА СИ ПОЖЕЛАХМЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЧУЙ НИ ГОСПОДИ МАХНИ МАФИОТСКАТА МУТРА БОРИСОВ ОТ ЖИВОТА НИ

  5. Дано желанията ни се сбъднат. Но, без намесата на Русия това е трудно осъществимо, а то пък носи опасност. Ако изборите се фалшифицират, то чрез избори правителството не може да се смени.

  6. Случващото се в Русия е нашето бъдеще, факт! Бъдете умни, руски братя!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *