БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2018 Г.: МИЗЕРИЯ, ГЛАД И ТОТАЛНО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ!

Хора, наистина ли продължавате да вярвате още в Капиталистическата Коледа?! Че то по-идиотска от нея е само играта на „руска рулетка“. Човекът има само един живот и е крайно богоборческо да го прекара в наблюдение и псувни как само хитреците и разбойниците са най-големите умници в държавата и затова имат пари. Цялата Статия Прочети По-долу:

3-4 млрд. лв. търговски оборот за Коледа и Нова година със сигурност ще отчете статистиката още в първата седмица на януари. Бедни и богати – всички днес сме на юруш из молове и по-дребни търговски обекти. Пазаруваме като за последно. По касите са се извили такива опашки, сякаш по БНР са обявили военна мобилизация. Но така е само по Коледа.

Щедростта по празниците си ни е национална черта, която успешно се съчета с рекламираната широко шопинг терапия на пазарната икономика.

Въпреки логичната празнична еуфория в държавата обаче, много народ е тъй беден, че само чака да минат празниците, за да си отдъхне от пазарния натиск.

Много депресиращо е да гледаш как млада двойка купува играчки за 470 лв. за единственото си дете, докато ти си броиш стотинките отстрани. Тук веднага ще се разгвачат пазарните адапти и неолибералите, че тъй се полага на мързеливите, тъй се полага на неумните и нищите духом. Тъй се полага на хрантутниците, на ония, които са откъм разходната част на бюджета- да стоят като Гаврошовци пред лъскавата витрина и да чакат бюджетни подаяния по Коледа.

Разбира се, тази гласовита и нагла прослойка от 300 хил. новобогаташи няма да седи на екрана когато всеобщата ярост от недоимъка и несправедливото разпределение на националните блага в полза само на една бързоръка крадлива клика, се излее в кърваво улично насилие. 

Тази крадлива неолиберална клика ще е запалила самолета, надушила като краставо псе – тояга и бързешката ще се е изнесла зад граница. А продажната интелигенция ще е затънала в мечтания, вторачена в алтернативни ефири, като едновремешната „Свободна Европа“, бленувайки себе си в ролата на разслабил се новобогаташ. Ефир, който ни замъти главите с обещания за бъдеще с дънки, уиски и дъвки в изобилие. На ви сега „дънките“, „уискито“ и „дъвките“ – доедно зад недостижимата лъскава витрина.

Не ни излъгаха – измамиха ни жестоко! Тъй както сега ни мамят с отпадането на визите за САЩ. Пак няма да ни излъжат. Паднаха визите с Канада, скоро и „великата“ американска страна ще приема на корем българи без визи. Докато предприемачите ни ще се редят за руски визи, а руските туристи – за български визи. Нима наистина тази идиотщина не чопли зениците ви?!

САЩ ще отворят врати, ама също като Европа това ще е гостоприемно само за млади българи с еднопосочни билети и добър английски. Защото такива като нас, заразеното с либератарианство поколение, което нехайно позволи да му разграбят бащинията разни международни бандити, няма как да иде, че и да се впише в една хищна по същество икономика. Която се храни само с млада плът, годна да плаща данъци, да произвежда и да носи несметни богатства, увеличавайки чрез производителността си несметните богатства на една шепа транснационални компании. 

В което се състои и измамата, с която си служат за да ни ограбват. Елате в играта като служители, работници, чистачки и прочие прислуга, защото по-добре да сте в играта, отколкото идвън нея. Така поне ще имате пари за тока и парното, за водата. Защото иначе ще си имате работа с банкера, директора на столичната топлофикация, който първо съди задочно хората, пък после им обяснява защо. Продължаваме да се подчиняваме, защото няма алтернатива. Алтернатива всъщност има, но е тъй ужасна и кървава, че никой от нас – потърпевшите, не ще да почва пръв. 

Така че най-първата прогноза за предстоящата 2018 г. за обикновените българи е, че гнетът на българските чорбаджии ще продължи с пълна сила. Както и досега нашите заплати няма да съвсем наши. Първом, в тях ще бърка този, който ни е наел на работа. Той ще ни забива винаги на една трета от средната заплата в сектора и позицията, ще ви товари с несвойствена работа. И то не защото е човекомразец, а защото само така може да му излезе сметката. Работодателят винаги ще намери извинение и причини да ви подцени. Може – прави го! Няма кой да му противостои. Защото пазарът на работна сила е крайно непропорционален, небалансиран, дефицитен по същество. Той отразява както реалната демография, така и реалната икономическа несъстоятелност на днешната българска държава.

В добавка, заразата да се наемат почасово или на половин работен ден хора, увеличава армията от работещи бедни. Това са хора, които са дори в по-незавидно положение от пенсионерите. Защото те работят, но работят на една трета от нормалната заплата, а работата, с която са товарени, не може да бъде свършена в рамките на уж намаленото работно време. Извънредният труд често не се брои и на много хора в такава позиция им е неудобно да повдигнат въпроса с компенсациите пред работодателя си, защото могат да останат и без този мижав доход ако много искат. Даже ще ги нарекат и „алчни неблагодарници“.

Ако имате време по празниците, прегледайте кое да е литературно произведение за живота в България в началото на миналия век и ще ви светне от какви привилегии всъщност се отказахме докато ние строихме капитализъм и пазарна икономика, а недоучени хитреци си построиха свой – собствен комунизъм в рамките и мащаба на заграбеното национално богатство. Ръждясалите и разбити останки от едновремешните заводи, съхнещите ниви със слънчоглед през лятото поради липса на мелиорации заради разграбени съоръжения и неподдържани канали, са реалната картина на българската икономика. И стига сочихте фабриките за производство на цигари и шивашките цехове като някаква икономическа придобивка, защото 100 години след Христо Смирненски и Жълтата му гостенка в тези сектори е най-тежката експлоатация на заетите там. Този безрадостен пейзаж на разрухата през 2018 г. ще се задълбочава. И това няма да е по наша вина, а по глобална- планетарна и неолиберална. Но ние сме длъжни да се отърсим от заблудата, че можем да я караме по този начин и занапред. Едни да се занимават с усвояване на еврофондове и абордаж на излишъците в държавния бюджет, а много по-голяма част от народа да опъва каиша и децата на България да растат недохранени и недообгрижени. 

Работещите бедни днес са в ролята на едновремешните гаврошовци пред коледните витрини. Защото не само че осигуряват личния просперитет и благополучие на работодателя си, те са длъжни преди да нахранят децата си, да платят сметките на разбойниците от комуналния сектор – парното, тока и водата. Които пишат произволни и раздути числа, които осигуряват богатство на една друга паразитна прослойка от търговци. Само да напомним – собствениците на ВЕЦ-овете по водните каскади на Искъра взимат от бюджета по 5-6 млн. годишно суха пара и потни вода не пият. Който им е дал туй парче от държавния бюджет – той обира парсата. И със сигурност е на висша държавна длъжност, че да пази „бизнеса“. Инка другите грабливи хищници ще дръпнат кьоравата плячка за себе си.

А ние продължаваме да пасем говедата и да не обръщаме внимание на дворците, които никнат наоколо. Сякаш е естествено те да са в бедняшки квартали, села и паланки. Но битието определя съзнанието и тази истина е отпреди марксистко-ленинската философия. Затова е крайно важно в какво вярваш. Ако вярваш, че си тъп и некадърен, другите не го подлагат на съмнание. А хитрецът, който знае как да го използва, почва да те мами със сух хляб в капана.

Хора, наистина ли продължавате да вярвате още в Капиталистическа Коледа?! Че то по-идиотска от нея е само играта на „руска рулетка“. Човекът има само един живот и е крайно богоборческо да го прекара в наблюдение и псувни как само хитреците и разбойниците са най-големите умници в държавата и затова имат пари. Истината е че нямат грам морал и свян и продължават да дерибействат само поради липса на правоприлагане. 

В услуга на чорбаджийския гнет е самата държава.

Така че 2018-та година наистина няма да се различава ни от 2017-та, ни от 2016-та- богатите ще стават все по-богати, а ние – по-бедни! Защото отказваме радикалната промяна – а именно излизането на България от унищожителния Евро-атлантически пакт и започване на градежа на Евразийски държавен модел. Отказваме да платим цената, която може да ни извади от ступора на Гавроша пред лъскавите витрини. А е крайно време да повярваме наистина, че повече така не можем да я караме. И да ни съмне и на нас най-накрая! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. НАРОДЕ ЩЕ ОСТАВИШ ЛИ МАФИОТА БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ ГЕРБ ДА ТЪПЧЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ТИ ТЪЙ КАКТО ТЪПЧЕ И ТЕБЕ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА СМЕ НА ХОД СЕГА Е ШАНСА НИ ДА ВЪСТАНЕМ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ДА ЗАЯВИМ ЧРЕЗ ВСЕКИДНЕВНИ ПРОТЕСТИ НА ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ДА ЧУЕ НАТО САЩ И СВЕТА ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ НИЕ СМЕ СЛАВЯНИ НАШИЯТ ПЪТ Е ЗАЕДНО И САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ ЖИВОТА НИ Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ БРАТУШКИТЕ ПРЕДИ 1989 НЕ БЯХМЕ БОГАТИ НО ПРИЖНАЙТЕ СИ ВСИЧКИ НЕ ГЛАДУВАХМЕ И ЖИВЯХМЕ СПОКОЙНО ИСКАМЕ СИ ЖИВОТА ПРЕДИ ЗЛОКОБНАТА 1989 БЕЗ ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ С БРАТСКА РУСИЯ СМЕ РОБИ ДО ГРОБ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ИСКАМЕ СИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ И ЗА НЕЯ СМЕ ГОТОВИ ДА УМРЕМ ИСКАМЕ НАТО ЕС САЩ И БОЙКО МАФИОТА СЪС ШАЙКАТА СИ ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НИЕ НЕ СМЕ ЗАКОННО В ДВАТА ПОЛИТИЧЕСКИ РОБСКИ СЪЮЗА НАТО И ЕС ТЕ НИ УНИЩОЖИХА ТЕ СА КАПАНИТЕ НА АМЕРИКА КОЯТО НИ ПРЕВРЪЩА В ОБЕЗЛЮДЕН ЩАТ ЗА БАЗА СРЕЩУ БРАТУШКИТЕ СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ ГОСПОД ДА Я ПАЗИ

  2. СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕННИЦИ ЖИВОТА НИ Е РОБСКИ В РОДИНАТА И В ЧУЖБИНА ТАКЪВ ЩЕ БЪДЕ И НА ДЕЦАТА НИ ЗАЩОТО СКОРО НЯМА ДА НИ ИМА ЖИВОТА НИ Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ БЕЗ БРАТСКА РУСИЯ ВРАЗУМЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО НЕ СТЕ ПОЛИТИЦИ И ОЛИГАРСИ ЗАГИВАМЕ ЕДИНСТВЕНИЯ СПАСИТЕЛ ЗА НАС ОТ ВСИЧКИ ЗЛИНИ Е САМО БРАТСКА РУСИЯ ТЯ КАТО РОДНА МАЙКА ВИНАГИ ПРОЩАВА ПРЕДАТЕЛСТВАТА НИ ДРУГО СПАСЕНИЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЕВРОПЕЙСКАТА И СВЕТОВНА МАФИЯ НЯМАМЕ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ЖИВЕЕМ В ЗАБЛУДА ВЕЧЕ ПОЧТИ 30 г. бойко мафиота ще ни вкара в гробищата скоро ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НЯМАШ ЛИ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО КЪДЕ ОСТАВЯМЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ ВЪСТАВАЙ НЯМА ВРЕМЕ

  3. ЩЕ ОСТАВИШ ЛИ НАРОДЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА И ЦИГАНИТЕ ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ ЯНУАРИ 2018 ДО КРАЯ НА УНИ ВСЕКИ ДЕН ПРОТЕСТИ ДО ПОБЕДА ИЛИ СЕ САМОУБИВАЙ ЗАЩОТО ОСТАНАЛОТО Е РОБСКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ИЗБИРАЙ

  4. А какво да направя??? Разбира се, абсолютно вярно е всичко написано, НО… Какво да направя аз, като обикновен българин? Какво се иска от мен? Една птичка пролет прави ли? Не се е появил този, който да ни поведе, за съжаление… Твърдя, че бъдещето ни се определя от световните сили!

  5. КАКВО ДА НАПРАВИМ ЛИ МНОГО Е ПРОСТО И ЛЕСНО СЕГА Е ШАНСА НИ ДА СЕ САМООСВОБОДИМ ТЪЙ КАТО МЕДИИТЕ НЕ ОТРАЗЯВАТ НАШИТЕ ПРОТЕСТИ ПО ЗАПОВЕД НА БОЙКО МАФИОТА ДА СИ ПОДГОТВИМ ПЛАКАТИ НА АНГЛИЙСКИ И НА БЪЛГАРСКИ ЗАРАДИ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЩЕ ИМА ЖУРНАЛИСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ДА ВЪСТАНЕМ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ДЕН СЛЕД 17 ЧАСА БЕЗ ДА СПИРАМЕ ДО КРАЯ НА ЮНИ ДА ПОКАЖЕМ НА ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ НА НАТО И САЩ ЧЕ НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ ТЕ НИ УБИХА РАЗПИЛЯХА И ПОРОБИХА В РОДИНАТА НИ И ПО СВЕТА ТЕ ПООЩРЯВАТ ТЪРГОВИЯТА С РОБИ ВИЖТЕ ЛИБИЯ ТЕ РАЗПАЛВАТ ВОЙНИ ЗА ДА ПОРОБВАТ НЕБОЙТЕ СЕ ОТ АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА ТЕ СА НАШИТЕ ДЕЦА НИЕ НЕ ВЪСТАВАМЕ ДА УБИВАМЕ НИКОГО ДА ГИ УБИЕ ГОСПОД НИЕ ВЪСТАВАМЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ ТЕ УБИХА БЪДЕЩЕТО МЕЧТИТЕ И ЕНДЕНТИЧНОСТА НИ ЗАЕДНО С ИКОНОМИКАТА НИ ЗА ДА НИ ПРЕВЪРНАТ В ЛЕСНА ПЛЯЧКА ЗА ПОРОБВАНЕ ТЕ СА Р О Б О В Л А Д Е Л Ц И НАШИЯТ ПЪТ В ЖИВОТА И ИСТОРИЯТА КАТО СЛАВЯНСКИ НАРОД Е САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ ПРАВ Е КИМ ЧЕН УН ДА НЕ ИМ ВЯРВА ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ПАТРИОТИЗМА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ТАЗИ Е НАШАТА ВЪЗМОЖНОСТ ГОСПОД И БРАТУШКИТЕ СА С НАС ЗАЩОТО НИЕ НЕ НАПАДАМЕ НИКОГО НИЕ СЕ ОТБРАНЯВАМЕ С ПРОТЕСТИТЕ НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ БОЙКО МАФИОТА И ШАЙКАТА МУ НЕ СА ЖЕЛАНИ ОТ НАРОДА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕННОСИ ПОРОБИТЕЛИТЕ НАТО ЕС САЩ ГЕРБ ДА СЕ МАХАТ ОТ ЖИВОТА НИ БЪЛГАРИЯ НА НАРОДА БРАТСКА РУСИЯ Е С НАС

  6. “ ПРОСТАКА НЕ ЧАКА’ НЕ ЗНАЕ ПРЕДЕЛ И СТИГА ПРОСТАКА ДО СВОЯТА ЦЕЛ’ ЗАЩОТО ПРОСТАЦИ КРАЙ НЕГО ВЪРВЯТ И ДАВАТ МУ ЗНАЦИ И ПРАВЯТ МУ ПЪТ’ ПО СТРАШЕН ОТ СПИНА ПО ЖИЛАВ ОТ РАКА, СЕГА ЗА СЕГА СЕ ОКАЗА ПРОСТАКА ! – ТОЙ ОПРОСТАЧИ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ -ПРОСТАКА ТИКВАТА МУТРАТА ПОЖАРНИКАРЯ ДОСРИНА ИКОНОМИКАТА ИЗМОРИ И ПРОКУДИ НАРОДА УБИ БЪЛГАРСКАТА СУБЕКТИВНОС И ИНДЕНТИЧНОСТ МАФИОТА БОРИСОВ ГЕРБ НЕ Е ПАРТИЯ ТЯ Е СХЕМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО РАНЪТ ВЕЛИК Е РАДОЙ РАЛИН С ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО СИ КЪМ „МЪТРЯЛА’ БЛАГОДАРИМ И НА ИВО ХРИСТОВ В Ъ С Т А В А Й НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ ПРОСТАКА МАФИОТ И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ БРАТСКА РУСИЯ Е С НАС НИКОГА НЯМА ДА НИ ИЗОСТАВИ СЛАВА НА ВЕЛИКАТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА РУСИЯ НАШИЯ ПЪТ Е ЗАЕДНО С НЕЯ КЪМ ЕВРАЗИЯ ИЗЛИЗАЙ НАРОДЕ ПОДКРЕПЯЙ ВОТ СЛЕД ВОТ ДА СЕ СПАСИМ ОТ БОЙКО МАФИОТА

  7. ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНИ И КМЕТСТВА КЪДЕТО УПРАВЛЯВА МАФИЯ ГЕРБ ‘ ГЕРБ НЕ Е ПАРТИЯ ГЕРБ Е СХЕМА КАТО ПЛАНЪТ-РАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ МАФИЯТА УБИЕЦ НА БЪЛГАРИЯ ГЕРБ И МАФИОТА БОРИСОВ

  8. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СРЕЩУ ИНВЕСТИТОРСКАТА СВИНЩИНА НА ГЕРБ И ЛЪЖЕПАТРИОТИ ТЕ НЕ СА ПАРТИИ ТЕ СА СХЕМА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ТЕ СА ПЛАНЪТ=РАНЪТ КАКТО НЕ ТЕ ДОПУСКАТ ДО МОРЕТО ТАКА НЯМА ДА ТЕ ДОПУСНАТ И НА СКИ В ЗИМНИТЕ КУРОРТИ ОКРАДОХА РОДИНАТА НИ И Я ПРЕВЪРНАХА И Я ПРЕВЪРНАХА В БАЗА НАТО СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ В Ъ С Т А В А Й Н А Р Д Е НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ДА ЗАПОЧВАМЕ ПРОТЕСТИ НЕ ИСКАМЕ ЕС НАТО ШЕНГЕН САЩ И ГЕРБ ИСКАМЕ СИ БРАТУШКИТЕ БРАТСКА РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА НИ ИЗОСТАВИ ИЗЛИЗАЙ НАРОДЕ ДА ГО ЗАЯВИМ НА ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ САМО С БРАТСКА РУСИЯ

    • Нещо си омешал парцуците шизофреник не знаеш ли, че хапчета и алкохол водят до делириум

  9. И какво като е вярна статията, нима в момента Герб има алтернатива и тя е БСП и ДПС, така ли? Винаги в света е имало бедни и богати, патриции и плебеи, така ще бъде и занапред. Да, не е справедливо, но така ще бъде. Освен това всички партии в българия произхождат от БКП и ДС и това е огромен проблем.Трябваше да има закон за лустрацията и всичко щеше да си дойде на мястото, но вече е късно. Обществото е проядено от огромно раково образование нявсякъде- държавна администрация, съдебна жласт, МВР, институции, общини, повечето предприятия и фирми са техни- на наследниците на БКП и ДС и техните деца.Те са добре, а останалите честно работещи хора са зле. Има и много подлоги и подлизурковци, готови за шепа жълтици да се продадат и вече са го направили. Те си стоят послушно, гледат си егоистичния жалък живот и не се сещат, че България си отива, че един ден ще останат само циганите, мафиотитите и прословутите им еврофондове и измислените им за да ги крадат фирми. Впрочем и еврофондовете няма да са вечни, но докато ги има бая народ ще се налапат с тях. Така за един обикновен интелегентен човек, не му остава нищо друго освен емиграцията.Това е реалността.Не искам размирици, не искам политическа криза, не искам дори правителството да пада, но вече е късно за промяна, влака е изтърван и отново ще дойдат същите- БСП и ДПС, които постоянно се дънят, когато са на власт.

  10. ne darzawata e siganska a depotati i ministri te sa siganite kradyt balgaria 1989 do 2018 mizerno nito edin siganin ne bil depotat ili minisyr zada krade krydyt walgaria dops i ministri stroyt hoteli i dzami sega istinata koeto bylgarite ne zayt 2012 otpusktase miliardi za siganite no tezi pari nese razdwat tezi pari ce stignat za bedni bylgari i sigani ewropeskite istotusi 6 godini nalyha stotisi miliardy za siganite w balgaria te ne razdawat pari noto na bylgari nito na sigani lyza e ce dawat pari na siganite ot 1989 se dawa pomoc 50 lewa bryty bylgari i te gi karad da rabytyt 15 dni lyzat was i nas siganite az wi kazwam istinata sami prowerete w burata po sosialno pomagane i ce se uwerite te umisleno zazdawat omraza mezdu nas zadane gi swalim ot was pripiswat mnogo tok na b ylgari i sigani nalyto hotelite im ne placat tok nie siganite nie im wyrmwame rabotim s ewropeskite instotusi te znat kokwo prawyt s siganite w balgaria nyma integrasia nyma sosialna pomoc potkuwat gkklasewe wei bylgarite byhte 500 godini pod tursko robstwo i sega iskate da ste pod politicesko robstwo moze no nie siganite nyma da traem towa i tiwa se zne ot strazbur obidenenite nasi haga ewropeskata komisia az wi kazwam nim wyrwaite na tezi patrioti tenesa istinskite patrioti istiskite patrioti byha lewski botew koito zaginaha za balgaria tezi patrioti sa posledno na wlas nie siganite nyma da glasuwame za rasiste tezi politisi da znajt ce siganite sa 2 000 000 MILIONA W BALGARIA I NYMA DA GLASUWAT ZA TYH NEKA DA GLUSAWAT SIGANSKITE BARONI I TYHNITE SEMEISTWA NI SIGANITE SME OBIDENENI PO SALA BALGARIA CE GO DOKAZEM NA IZBORITE NITO 1 KLAS ZA MIZERNITE KRATSI NA SIGANSKI I EWROPESKI PARI I CE RABOTIM S TEZI INSTITUSI

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *