Боян Чуков: САЩ Използваха много интелигентно Българските Русофили! Бедата е че някои от тях още не осъзнават измамата!

Ако се погледнат по-отблизо листите на ПП, ще се види, че става въпрос за ударно внедряване у нас на ново поколение колониална администрация, свързана с англосаксонския свят. Две трети от депутатите на „Продължаваме промяната“ (43 от общо 67 народни представители) са свързани под една или друга форма с мракобесната фондация „Америка за България“. И по-точно:

  • 22-ма от депутатите на „Продължаваме промяната“ са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация „Америка за България“.
  • 13 идват от „Хардардските курсове“, финансирани от фондация „Америка за България“.
  • 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация „Америка за България“.
  • 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, обвързани са в преки работни и бизнес отношения с гореспоменатите лица.

Кои точно са тези лица всеки може сам да си провери.

Големите губещи на тези избори са БСП, ДБ, а също и ГЕРБ. Първата – защото под ръководството на Нинова отказа да се неолиберализира в крак с американския естабилишмънт. Втората си е отдавна неолиберална, но се оказа ялова и никаква не я свърши на терен въпреки огромното си грантово финансиране през американските фондации. Това именно накара американците скоростно да заменят партията на Христо Иванов с ПП на Кирил Петков и Асен Василев. Третата – ГЕРБ американците вече я обезглавиха. Борисов е аут, а формацията ще се движи от кризисно пристигналия от САЩ Даниел Митов. Тоест- ГЕРБ тепърва американците ще я неолиберализират и ползват за свои цели на терена на българската политика. Същото се отнася и за БСП, но нея засега ще я наблюдават, да видят каква ще я свършат младите лъвчета след оттеглянето на Нинова.

Най-много членска маса от ДБ и БСП са гласували в неделя за Румен Радев. Както се казва „нема лево, нема десно“. Същата история като с избирането преди време на Еманюел Макрон и още една думина европейски лидери. Просто САЩ под ръководството на глобалистите от Демократическата партия преформатират партийната система в подмантатната си територия ЕС и го правят методично – държава по държава. Дойде ред и на България. Явно моментът за сблъсъка с Русия наближава, а времето не им стига и бързат- да ни подчинят, като ни преформатират по свой неолиберален образ и подобие. Крайната цел на това американско мероприятие е Европейският съюз да се превърне в една централизирана държава. Което значи съставните държави да бъдат структурно заличени – и де факто и де юре.

От партия ПП да отидат да целунат ръка на американския Генерал-губернатор Румен Радев за това че лично ги изстреля във висока държавна и партийна орбита като им даде министерски постове. Но най-вече да благодарят на вашингтонските полит-инженери, които са му спуснали тази задача.


За последните 30-на години най-добрият и професионален посланик на САЩ в България е Н. Пр. Херо Мустафа. Шапка й свалям на госпожата!

Българските русофили за пореден път бяха измамени много интелигентно да се включат доброволно в американската схема като дейни „полезни идиоти“. Те 4 години активно подкрепяха американския агент Румен Радев, а после бяха гръбнака на летните протести срещу бившият вече US-агент Борисов, които стартираха като защита на президента. Най-трагичното e че някои от тия инак чисти и почтени левичари все още не осъзнават как подло и умно бяха използвани. Skandalno.net

Боян Чуков, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. от 30 г повтарям з аколонията от как назначиха онд/онуй на деса/ спешно писах чее американски агент а не руски кандидат руснаците такъв измекяр няма да подкрепят.бяха успешно манипулирани- едните мислеха руски другите анти тиква човек

    спешно го активираха че щяха да го съдят
    той затри ввс
    и служебното му спретна грабежа с таралясниците и $ напре да не би някое правителство да се усети и развали грабежа там договор няма както и с американските бази и централи- всичко в полза на сащ.

  2. Великолепен анализ. При това Чуков не може да бъде обвинен в русофилство, напротив. Нещата са ясни, но за съжаление за много тесен кръг хора. Преди дни Валентин Вацев изказа абсолютно същата позиция. Двамата Радев и Герджиков се борят за званието слуга на Щатите на тази територия. Всеки опит да се кажат нещата такива каквито са се приема за русофилство. За по нискочелите това се определя с въпроса Крим на кого е, както го тикаше в наса на всички оня гаден хлапак и евродепутат от МВРО- Джамбазки. Ректорът демонстрира много ниско ниво, плюс подлагане и на Бойчето.

  3. Каква Е АЛТЕРНАТИВАТА за БЪЛГАРИЯ ??? … в този момент??
    1.Коце „КОПЕЙКИН“!!!!!???
    2.Баце като „СТРОЙТЕЛ“и“КОНСТРУКТОР“на НОВА Р.България.
    3.Ахмед „СОКОЛОВ“или Доганов-ХИДРО-ЕНЕРГЕТИКА със „сина“
    ШИШИ(сега вече ФЛАКОВ)- Доправен Данчо мЕНТАТА ?????

  4. Чуков си е чук – втория Данчо Ментата!
    И този е на чужда хранилка…

  5. За съжаление Чуков и Вацев са прави! Сега вече имаме и дипломатически скандал с Турция! Той е изключително опасен за нас и за това малцина си дават сметка (най вече наивни малоумници, които се имат за патриоти). Турция е огромна държава, като население , територия, икономическа и военна сила, а като капак у нас има компактно мюсулманско население, което в голямата си част се определя като такова с турски произход. Тя ако реши да отговаря на безумията на нашите управници свят ще ни се завие! Най-лесно е да пусне 20-30 000 мигранти по нашите граници и ние ще сдадем багажа. Към всички кризи ще се появи още една още по-опасна – мигрантска. И всичко това е заради безкрайния стремеж на Радев да стане втори път президент! Това си е чисто безумие! Някой може ли да ми обясни, защо онези малоумници от по-предишното народно събрание премахнаха ограничението за секции извън ЕС и дадоха в ръцете на Турската държава, ако реши да вкара 300 000 гласа в нашите урни и така ДПС да стане незаобиколим фактор в българската политика! Къде беше патриота Румен Радев, когато накара още в събота работниците от печатницата да наберат текста на променения Избирателен закон за да бъде публикуван още в понеделник и да влезе в сила (т. н.политика на свършените факти) и така да се сдобием с неограничен брой секции в Турция (което може да е 90 000, но и 300 000 гласа)! Сега за някакви си 1000 души Рашков прави пиар акции да хвърли прах в очите на публиката и да покаже какъв „патриот“ е синергика с дневния ред на САЩ и Триморец Румен Радев. Мнозина ще ме обвинят в прекалена мнителност, но мисля, че зад това стои чичо Сам. Явно идеята им е да се влошат отношенията с Турция и нашия народ да приеме без протести нова американска база и още американски войски у нас за да ни „пазят“ от Турция (лично аз мисля, че ще ни пазят толкова, колкото опазиха кюрдите, които воюваха заедно с тях в Сирия!).

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *