Борисов стана първият български премиер в историята, който използва Газ срещу Протестиращи (С ВИДЕО)

Бойко Борисов днес влезе в историята като първия български премиер, използвал сълзотворен газ и крайно брутална сила срещу народа си. По негово разпореждане днес еничарската Му полиция надмина себе си, като използва толкова груба сила срещу сравнително мирен протест на фона на тези в Гърция, Франция, Германия и други западни държави.

Това е факт и в момента предизвиква цунами от възмущение и недоумение сред обществото.

Смята ли, Борисов, че тази агресия днес спрямо собствения му народ, която вкара над 50 протестиращи в болница, ще му бъде простена?

И на какво още е способен мутро-премиерът, за да опази властта и очевидните си зависимости от ДПС?, се питат в Триъгълника на властта.

Вижте какво написа преди минути Карбовски:

„Газ срещу протестиращите!
Долу правителството! Долу тиранина Борисов!
Досега никой у нас не беше ползвал газ срещу демонстранти!
Пирогов се напълни с пострадали от това поредно зверство на Хунтата.
Озлобявате унизените, онеправдани, озлочестени и изстрадали българи… точно вие гербаджии жалки, които безспирно бръщолевите за някакъв език на омразата!“

Румяна Ченалова пише: „Под дървото до фонтана се организира лазарет – обработват се изгорените лица и тела на обгазени хора.Други носят помощни материали, вода..
От трибуната кънти „Излез , Борисов!“.
Линейки пристигат през минути.
Жандармерия и полиция, послушно строени в двуреди кордони, пазят боклука на България със сила и сълзотворен газ.
БСП напусна Парламента.

ДПС направи шпагат – хем до ГЕРБ срещу президента, хем срещу ГЕРБ с народа.
На този фон Дариткова обяви, че остават , защото така иска народа.
Премиерът и МС мълчат – все едно, че отвън на площада се вихрят хора на благодарност, а не пребиват и обгазяват същият този народ.Проляха кръв.
Колко мислят че ще издържат?!
Обречени са!“

38 са обслужените протестиращи до момента на големия протест в Триъгълникът на властта в София. Те са настанени в различни болници.

От тях 8 пострадали са постъпили в токсикологията на ВМА с обгазяване. 16 са настанени в Пирогов, 6 в ИСУЛ, а 8 са обслужени на място. Това каза на брифинг д-р Георги Гелев от Спешна помощ – София. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

От полицейското обгазяване на протестиращи пострада и журналистката от бТВ Канна Рачева! Чуюте нейния разказ! ВИЖ ВИДЕОТО:

РАНЕНИ И ОБГАЗЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИ! ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Я казах ли ви бее. Не моете да ме свалите . И следващите избори че спечелим. Че векувам ,
    толупи ,мисирки ,гадове. Те и конситуция ,че ви напраим. Неблагодарници.

  2. ЕЙ Борисов престъпнико и вие депутати прости , нагли и алчни, без капка мозък и отговорност към българския народ и България. Махайте се не правете повече безредици и лошо на изстрадалият наш народ, защото най-накрая ще си го получите няма да ви се размине. Полицаи ранени, протестиращи ранени, арестувани цяла България протестира срещу вас не ви иска и вие нагло седите. Сигурно сега седите пред телевизорите и гледате какво става. Конституцията не е наредба, закон който да се променя когато ви изнася това е основния закон, кой ви позволява една шепа хора без съгласието на българския народ да го пипате.Хората не са съгласни, НА ХОРАТА ИМ ОМРЪЗНА. кОРУПЦИЯ НАВСЯКЪДЕ, БЕЗПАРИЧИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НЯМА, СМЪРТНОСТ НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА, РАЖДАЕМОСТ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СМЕ СИГУРНО,СИГУРНОСТ НЯМА, ПРАВОСЪДИЕ КУЦА,ИКОНОМИКА НЯМА, ОТ СЕЛСКОСТОПАНСКА СТРАНА ВНАСЯМЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, ОБРАЗОВАНИЕ, ОТБРАНА НЯМА ГИ, ЗА БАН -ПАРИ НЯМА И ТАКА ВЪВ ВСИЧКИ РЕСОРИ И СЕКТОРИ АНАРХИЯ, КОРУПЦИЯ ТОРМОЗ НА ХОРАТА. МАХАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХТЕ, НЕ МОЖЕ ЗАРАДИ ВАС ДА СЕ БИЯТ ХОРАТА ПО УЛИЦАТА. МАХАЙТЕ СЕ.

  3. Борисов,педераст грозен,виждаш ли тези снимки по-горе,много скоро и ти ще изглеждаш така,дори още по-ужасяващо?Не разбрали,че вече си поръчан.Лично видях снимката ти оградена с червен фулмастер(за един тефтер става въпрос).Но това ти вече го знаеш.Бог да ти е на помощ.Лично аз не бих искал никога да съм на твое място.
    И сега ще ти задам една гатанка,на която съм сигурен,че не можеш да отговориш,а отговора е много прост(като теб самия)и затова утре ще ти дам отговора.
    ,,Кое е това нещо дето го нямаш,а толкова много искаш да го имаш,но никога не ще го получиш?“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *