Борисов скрои мръсен номер на Радев, но… сам падна в собствения си капан! Вижте какво се случи:

Бойко Борисов и ГЕРБ стигнаха моралното дъно в безпринципната си война срещу президента Радев. Нито един министър от правителството не отиде на традиционния прием на държавния глава послучай 24 май.

И това, разбира се, не е никак случайно. От месеци насам управляващите от ГЕРБ ожесточено атакуват Румен Радев и то за всевъзможни глупости. Но с всяка следваща мръсна атака, рейтингът на Радев скачаше все по-нагоре. Това дотолкова притесни герберите, че се наложи Борисов лично да оглави мръсната кампания, след като дълго се спотайва зад гърба на своите подчинени, които бяха инструктирани лично от него да плюят при всеки удобен случай по Радев.

Президентският прием послучай 24 май е дългогодишна традиция, чиято идея е държавата ни да отдаде почит на хората на духа и мисълта, на учителите и просветителите. На този ден държавният ни глава кани изтъкнати учени, писатели, художници, преподаватели, както и всички висши представители на държавните институции- министри, депутати, кметове…

И как да разчетем факта, че нито един министър на Борисов не уважи президентския прием за 24 май?

Ето как: Просташко показно, чрез което управляващата пасмина от ГЕРБ най- после разкри истинското си отношение към образованието и културата. Шайката неграмотни крадци около Борисов показа, че не уважава и въобще не й пука за духовността, културата и образованието. С отсъствието си на този култов ден Борисов и компания всъщност се изгавриха не с Румен Радев, а с всички присъствали родни топ учени и интелектуалци, които заслужаваха да усетят, че въпреки мизерните заплати, които правителството на ГЕРБ им плаща, то поне цени труда им.

В този смисъл, доста цинично прозвуча честитката на Цветан Цветанов в социалните мрежи, в която същия физкултурник заяви, че образованието било приоритет № 1 на ГЕРБ! Толкова голям приоритет им е, че навръх културния празник нито един техен министър не отиде да уважи поканените интелектуалци.

Тези селски панаири на ГЕРБ и шефът им Борисов целят да покажат на простолюдието (разбирай- масовите избиратели на ГЕРБ), че президента Радев е в изолация! Именно това е и причината Румен Радев да не получи покана от ГЕРБ за нито едно официално събитие по време на евро-председателството ни. За да начеше болното си его, Борисов реши, че за 6-те месеца цялото медийно внимание трябва да е обърнато само към него. Сякаш това евро-председателство е някаква лична негова заслуга или пък на ГЕРБ, а не най-обикновено редуване на държавите в ЕС.

Визитата на президента Радев в Русия и личната му среща с Путин обаче попари и шокира ГЕРБ, защото от това рейтинга на Президента скочи с още няколко процента. И гербаджиите гракнаха в несвяст: че го правел нарочно, за да опорочи евро-председателството. Но когато и тая опорка не свърши работа, Борисов спешно звънна в Москва, и той да се дореди за среща с Путин. А ГЕРБ на мига забравиха брътвежите си за „голямата руска опасност“. И хич не им и хрумна да обвинят шефа си, че с тая визита ни очерня пред Брюксел.

Когато Путин одобри предложението на Румен Радев за възстановяване на общите енергийни проекти между двете държави, ГЕРБ отговориха със серия публикации в слугинските си медии, че всъщност, видите ли, нашият президент бил… унизен!

Между другото, стана ясно, че преди да замине за Русия, Радев поканил в делегацията си и министрите на ГЕРБ. Но… отново нито един не се отзовал. Оправданието им било, че и Бойко ще ходи в Русия и нямало смисъл да ходят с Радев. Целта, разбира се, бе отново да се саботира работата на президента.

Но може би тъкмо заради липсата на министрите на Борисов, в Русия Румен Радев постигна ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ! И сега всичко е в ръцете на кабинета. За съжаление! Дали Борисов ще се заеме с реализирането на общи енергийни проекти между България и Русия, или за да угоди на господарите си от САЩ, отново ще провали всичко… така както стори с петролопровода Бургас – Александруполис, и с газопровода „Южен поток“ и с АЕЦ „Белене“… Това предстои тепърва да разберем.

Но едно е ясно: Колкото повече се опитват да създадат фалшивото впечатление, че президентът Радев е в политическа изолация, толкова по-смешни и жалки изглеждат ГЕРБ и Бойко Борисов в очите на народа. Като безсилни и безидейни крадци, затънали в блатото на собственото си невежество и простотия. Неуважаеми гербери, с интриги държава не се управлява! Затова, идете си с мир! На изстрадалата ни родина са й необходими умни, достойни и честни управници. А на такива като вас мястото им е в затвора! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

    • Нещо грешно ли е казала, Надя Колева, не разбрах!?!?!?!? Използвате някакви непонятни евро думички и смисъла на изречението ми се губи, явно считате за остарял, излишен и „безцветен“ българският език, та се „облягате“ на т.н. „купешки“ думички (заемки и чуждици), а и като че ли доза злоба усещам във вашето изказване. Нима написаното не е истина!?!?!? Нима е е излъгала жената относно „циганските номера“ които Бойко и КО прилагат!?!?!? А може би сте на хранилка и заработвате „честно и почтенно“ пари, ако е така, там работата е друга, обявете го да се знае и хората да не се дразнят от недомислени и изпразнени от съдържание коментари

    • Някой си Петров или многоиминни Янус!Нещо ти убива и не ти харесва?Може!На мен ми допада,защото това е действителността в тази държава!Още веднъж се доказа боклука,който ни управлява и унижава!Ще свърши,но преди него и нас може да довършат!Методично,бавно,истерично,садистично по герберски!Дано да се свърши по-скоро!

  1. Въставай народе да грабваме сопите българоубиеца борисов и хунтата му герб ядът и спадът народни пари но не ги заслужават с нашите пари работят за чужди интереси срещу народа 10 години народ и самоизбирате се управляващи не вървим в една посока борисовата управление убива народа и родината народа търпи плаща гладува мълчи бяга умира и става все по зле всичко е лъжи и празни обещания да викаме братска русия да ни спаси е най разумно друга надежда няма

  2. НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ТРУДНО ЗА РАЗБИРАНЕ НАЧИНА НА УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ .ИЛИ И ВИЕ ПЕТРОВ СТЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ 20% ПОДРЪЖНИЦИ НА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ КОИТО НЕ ИСКА ДА ПРИЗНАЕ ЛОШОТО И БЕЗКРУПОЛНО УПРАВЛЕНИЕ. НА ДЪРЖАВАТА. ПО ОБРАЗОВАНИЕ СЕ НАРЕЖДАМЕ НА 2-РО МЕСТО ОТ ЗАД НАПРЕД И АКО ТОВА НЕ ВИ СВЕТНЕ ЛАМПИЧКАТА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА НЕ ЗНАМ КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ? РАДЕВ Е ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ . ЕДИНСТВЕНИЯ МИСЛЕЩ ЗА ДЪРЖАВА И НАРОДА И. И ТОЗИ НАРОД ВИЖДА ТОВА, ВИЖДА НЕГОВИТЕ УСИЛИЯ ЗА ИЗВЕЖДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ БАТАКА В ,КОИТО НИ НАБУТА МАЛОУМНИЯ БОРИСОВ С НЕГОВИТЕ ОЩЕ ПО ТЪПИ МИНИСТРИ НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО В КОЕТО ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ СЕ ОКАЖАТ НА ТОПЛО. ТАКА ЧЕ НАПЪНИТЕ НА БОРИСОВ И НЕГОВАТА ПОТЕРЯ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ВЪВ ВЛАСТА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е БЕЗУСПЕШНА

  3. Браво, Надя, както винаги, така и сега – абсолютно точно, вярно и право в целта! Благодаря, чудесно е, че има журналисти като теб!

  4. Народе, до кога ще търпиш една шайка от неграмотни, алчни идиоти да се гаврят с тебе? Кога най-после ще се осъзнаеш и ще вземеш съдбата си в собствените си ръце?

  5. Каква я направихме за близо трийсет години, българи срещу българи да се самоизяждат с политика не в полза на България, а политика за собствените им джобове. Ако някой попита Бойко и Първанов, /а и всички забогатели в прехода/ къде ще си носят „спестяванията“, сигурен съм че никой няма да даде отговор, драги богати хора КОФЧЕГА ДЖОБ НЯМА!

  6. МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТВАРИ,ИСКА ВИ СЕ БОРИСОВ ДА ГО НЯМА,НО СКОРО НЯМА ДА СТАНЕ,КОЛКОТО И ДА ГО ПЛЮЕТЕ.

    • Другите хапчетааааааааааааа, ДРУГИТЕ ХАПЧЕТААААААААААААААААААААА

  7. Тази госпожа пила ли си е хапчетата? Какъв е този злобен език?Ще престанат ли тези конфронтации?Едва изчетох статията и, за да видя до къде ще стигне…ПРОДАЖНИ МЕДИИ!ЗА ПАРИ СТЕ ГОТОВИ ДА РАЗПЪНЕТЕ НА КРЪСТ ВСИЧКИ!

  8. Браво, всичко написано е самата истина! Лошите и продажните са същите тези подлоги за които става дума в статията. При това са некадърни и зли. Радев е лястовицата на надеждата след толкова загубени години на присъствие и управление от предните недодялани кабинетни мързели и бюрократични кариеристи. Радвам се, че все още са останали смели и мислещи хора, макар, че вече се броят на пръсти. Останалата маса е утаечният продукт, сътворен от глупавата демокрация на глупавите политици и глашатаи.

  9. Как смеете вие простаци да ме критикувате е да упреквате в диктатура, нарцисизъм, да ме наричате простак, мутра, лакей, предател, тиква, Буда и т.н. Като пусна моите момчета от органите и те ще ви видят сметката. Не мислете че не мога да разбера точно кой и точно какво е писал срещу мене и тогава да ви е яко дупето.

  10. Тук много злобни критикари пишат. Явно бедни духом и телом хора. / комунета/. Не слагайте диагнози без да сте Лекар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *