Борисов: Няма да забранявам НПО-та! Лъсна Най-Големия КОШМАР на Банкянския Сатрап! Виж Тук:

ГЕРБ не е обмисляла и не смята да забранява неправителствени организации. Така псевдо-премиерът български Бойко Борисов коментира призивът на ВМРО да се забрани Българския хелзинкски комитет.

В телевизионен ефир днес Борисов изтъкна изключителната полза от съществуването на НПО – били коректив на властта. Затова партията му нямала намерение да закрива НПО-та.

Скандално.нет припомня, че вчера ВМРО поиска от главния прокурор да прекрати дейността на Българския хелзинкски комитет с аргумента, че чуждестранната правозащитна организация не защитава българския национален интерес, а свои частни финансови такива.

КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

Нека сме наясно: 90 % от Неправителствените организации в България са разклонения на фондацията – майка „Америка за България“ (Отворено общество) на милиардера Джордж Сорос. И се финансират от „Фонда за чуждестранна помощ“ към американския Конгрес. В тази американска мрежа за влияние и контрол в България са включени 8 хил. НПО-та., чиято цел е да прокарват и налагат американския политически и икономически интерес у нас. Като често го налагат и със силен „граждански“ натиск. Затова Борисов каза, че ГЕРБ не обмисля да закрива НПО-та. ГЕРБ не обмисля, ГЕРБ изпълнява заповедите на Сорос, на спотайващата се зад гърба му американска олигархия, и на портиера на американското посолство.

А и гарван – гарвану око не вади. Самата ГЕРБ по произход е едно политическо НПО. ПП ГЕРБ е замислена, създадена и финансирана от чужди НПО, които и към днешна дата продължават да консултират, обучават и индоктринират кадрите на ГЕРБ. Спокойно може да се каже, че партията на Борисов е българското политическо подразделение на немските фондации „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“! Знаем го със сигурност, защото го чухме от устата на самия Борисов. Чуйте го и вие! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/n3d7nlU-uNc

А и Борисов знае как евро-атлантическите му покровители се разправиха с единствения български премиер който се опита да забрани финансирането на НПО-та от българския бюджет! Ако се чудите кой е той, прочетете следната история:

Още през 1990 г. Джордж Сорос открива у нас фондацията си „Отворено общество“. А българското правителство е притиснато от новия си геополитически ментор САЩ да започне да финансира милиардера с 41 млн. лв. годишно от държавния бюджет. На НПО-то „Отворено общество“ е позволено и да не плаща никакви данъци у нас.

Годината вече е 95-та. На власт идва Жан Виденов. При разглеждане на бюджета в Народното събрание някой се изказва, че не е редно бедна България да издържа международния спекулант и чуждестранната му фондация… И Жан Виденов отсича: „На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета, а фондациите му ще работят съгласно законите на страната. Сорос иска среща с Виденов, но министър-председателят му отказва.

Така Жан Виденов се превръща в първия човек в евро-атлантическото пространство и дори в света, отказал на Сорос да го приеме, много преди Путин и Орбан. След което стартират масовите зимни протести, познати днес под името „Цветна революция“- с активната подкрепа на отмъстителния Сорос. Казват че цялата патаклама по свалянето на Виденов от власт струвала на милиардера едва 3 млн. долара.

И един интересен факт: В страната, чиято колония сме, в САЩ по закон всяко лице, /физическо или юридическо/, ползващо чуждестранно финансиране и действащо на територията на страната е длъжно да се регистрира като „чуждестранен агент“. Терминът е напълно коректен. В Русия също наскоро приеха аналогичен закон. Но да се върнем на САЩ. Там никой не забранява чуждестранните НПО-та, просто ги осветляват и наричат представителите им с истинските им имена – чуждестранни агенти. Да е ясно чии интереси защитават!

А ето и мнение на гражданин от интернет форум: Абсурдно е чужди организации да бъдат представяни у нас като български НПО-та. Финансирането трябва да е българско. Нека тогава си се събират разни граждани да си защитават разни цигани и джендъри, щом това им е ценно. Но сами да си се финансират. А не някакво си БХК на издръжката на Сорос и държавата с назначените си кадри отвън да ми се преструва, че имало гражданска позиция.

Автентична гражданска позиция може да има само този, който не получава облага от това, а действията които извършва- ги прави по съвест. Навремето хората са инвестирали спечеленото си с труд богатство, за да финансират благотворителност, училища или издаването на книги. Днес на някакви им се плаща, за да отварят големите си усти по чуждестранна поръчка.

Тия НПО-та създадоха цяла армия от платени безмозъчни тролове, които изкривяват българската обществена среда. Ако ще се занимаваш с доброволчество и благотворителност, трябва да ти е ясно, че ще похарчиш време и средства, а няма да спечелиш – това е примера на добрия самарянин. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ Е ЧУЖДА ПАРТИЯ ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е В ГЕНОЦИД И РАЗРУХА БОРИСОВ Е АГЕНТ НА ЦРУ П С Б Е ПАРТИЯТА НА НАРОДА КОЯТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ МАФИЯ ГЕРБ

  2. СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ТВОИТЕ ПОБЕДИ СА НАШЕТО СПАСЕНИЕ ВИЕ БРАТУШКИ СТЕ ВЪЗДУХА И СЛЪНЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *