Борисов към Радев: Двуличник и Завистник такъв, Кой ти даде право да говориш от името на народа, бе?! (С ВИДЕО)

Румен Радев не се държи като държавен глава. Президентът трябва да е обединител на нацията. С какво предизвиках тази негова омраза, коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти (ВИЖ ВИДЕОТО ПО-ДОЛУ). Повод за истеричния изблик на премиера стана днешното интервю на Президента Радев в предаването „Лице в лице“ по бТВ. „Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на обединител на нацията. С какво аз и ГЕРБ предизвикахме тази омраза? За 40 минути не каза нито една добра дума за управлението ми. Злобата и омразата му вече до такава степен преливат, че…“, избухна Борисов.

И продължи: „Не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. Радев като такъв се държи. Обаче има най-много власт в държавата. Аз само първата минута от интервюто му гледах и отидох да играя футбол, защото човек, който почне да говори от името на народа – такъв няма… Левски не си го е позволявал. От името на кой говори тоя? Кой ти даде право, бе?“, попита Бойко Борисов. И после кротко добави: Радев ми завижда, че бях в Белия дом до камината с Тръмп- там, където той никога няма да стъпи.“

Доколко е горд премиерът с тази си поредна публична излагация, говори факта, че е публикувал видеото в личния си профил във Фейсбук. Ето и самото ВИДЕО:

Какво каза всъщност президентът, та Борисов изпадна в амок и умопомрачение и надрънка пред медиите една камара глупости и простащини… каквито само Баце си може да плещи:

В интервюто си днес по бТВ Румен Радев каза следното:

„Когато премиерът Борисов с охота и възторг чете листчетата на кредитните агенции, неговите подчинени трябва да му кажат, че на сайтовете на тези институции има история. А тази история сочи, че България е имала и по-висок кредитен рейтинг – „ВВВ+“ от 2006 до 2008 г. Тогава на власт беше правителството на Сергей Станишев. След като през 2009 г. Борисов взе властта, кредитният рейтинг на България се срина. И сега страната ни възстановява кредитния си рейтинг на нива от 2013 г., които са значително по-ниски от онези през 2008 г. Излиза, че Борисов полага неистови усилия да ни спаси от Борисов“. Това каза Радев.

А относно коментарите на управляващите и премиера Бойко Борисов, че негативните му оценки са от завист и злоба, че ГЕРБ управляват толкова добре, Румен Радев посочи: „Не искам България да катастрофира, искам да вървим напред и нагоре!“ Трябва все повече да си задаваме въпроса „Как?“ – как строим, как ремонтираме и какво е нивото на справедливостта в страната ни!“

Тази + още няколко на пръв поглед невинни критики буквално взривиха Банкянския и той като ужилен скочи и вероломно връхлетя връз президента с най-потресаващото си интервю. Ето какво каза още Борисов:

„Ако ме питате за Радев, ще кажа, но не за президента. Президентът е обединител на нацията, а този не е. Една минута гледах тази злоба и ми беше достатъчно. С какво аз и ГЕРБ предизвикахме тази негова омраза?“ Това заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос как ще коментира думите на президента Радев по Би Ти Ви.

„Каква е тази злоба? Защо е тя? За 40 минути не каза една добра дума за управлението ми. Не е нужно да коментирам опозиционен лидер. Той се държи като такъв, обаче е най-овластения опозиционен лидер. Левски не си е позволявал да говори от името на народа. Гледах го една минута. Това е двуличен човек и един ден хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент“, заяви Борисов.

„Да сте чули държавния глава да се изказва за Тройната коалиция?“, попита Борисов без да уточни защо Радев трябва да коментира правителство, управлявало страната преди повече от 10 години. „Да каза Радев нещо за това, че президентът Тръмп изпрати енергийни експерти у нас да ни консултират?“, попита премиерът по повод това, че американски компании изпратиха свои специалисти, които да преценят има ли още нещо за крадене и усвояване от българската енергетика.

„След Деня на благодарността изпрати 10 ядрени експерти, завчера бяха в „АЕЦ-Белене“, днес им презентираме всичко и ще я направим и то така, че да я приеме и Европа и света, и най-вече да ни служи на нас като централа със зелена енергия“, посочи Борисов.

„Не знам с какво го обидих. Хубаво, не харесва мен, не харесва партията ми. И аз не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети и хеликоптери вследствие на неговата работа. И тогава не го санкционирахме, откъде е тази злоба у него, аз не мога да разбера“, допълни Борисов. След което добави, че цял свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да говори за „Грипен“.

„Какво го мъчи и продължава да го мъчи за „Грипен“-ите? Обади ми се за НАТО и говорихме, разбрахме се. А той ми говори за плюсчета, при положение, че се вдига кредитния рейтинг, а не пада. Май забрави, че платихме 3,7 млрд. лв. за фалита на КТБ по времето на БСП, които го издигнаха. Платихме и руските реактори. Ако не бяха те, колко плюсчета щяхме да имаме. Първия ден след Орешарски разплатихме 6 млрд. лв.“, за пореден път нагло излъга премиерът.

„Знам какво го мъчи Радев. Защо не каже за Тръмп, или ми завижда за камината в Белия дом. Аз ходих там, а неговият мандат изтича- да сте го видели? Но го пратих и той да се снима с Тръмп на срещата на НАТО. Да седне и той до американския президент- малко да се покаже“, каза още Борисов.

„Недоумявам каква е тази злоба? Бил ми е приятел, командвали сме учения, стоели сме заедно, не беше такъв човек. Но явно властта не е за всеки и дворците, палатите и скъпите дрехи са го променили. Не виждам защо е тази злоба, нищо лошо не съм му направил и вместо да работим за държавата, той само злоба и омраза пръска срещу мен“, каза Борисов.

„Ако се притеснява за президентските избори, преди 20 години съм казал, че няма да се кандидатирам“, категоричен бе премиерът Бойко Борисов и каза още, че според последните проучвания 50% от хората не харесват Радев, заради което няма право да говори от името на народа и да си приписва ролята на говорител на народа, което дори Васил Левски не си е позволявал. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. О, Sancta simplicitas! Тоя простак, долна тъпа мутра, тоя изменник, който продава Родината ни, има наглостта да плюе по единствения свестен държавен МЪЖ /с големи букви/!!!
    Гаври се с Апостола, изричайки името му с мръсната си уста! Президентът Радев му завиждал, хахахаха, тоя съвсем е откачил, смешник! Народът е с Президента бе, ееей, идиот! Достоен Радев, ерудиран, авторитетен и най-ценното – не е подлога на никого! Тая отрепка, попаднала случайно във властта, убиваща нацията ни, та и животните на територията, затрива България! Да мълчи, да бяга, че възмездието е по петите му! Отврат!

  2. браво скандално.нет. добре сте направили, че този път не сте коментирали думите на този кретен Тиквоний. то кво да коментираш някаква изкукуригала мутра. радев е достоен мъж, а този селски плужак… думи нямам.

  3. АЙСИКТИР БЕ МУТРО БАНКЯНСКА БЪЛГАРОУБИЕЦ МАФИОТ КРАДЕЦ ЛЪЖЕЦ ПРЕДАТЕЛ ТИ И ЦВЪКО УБИХТЕ БЪЛГАРИЯПРОКУДИХТЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ СПРЯХТЕ ДА ДЕМОНИЗИРАТЕ БРАТСКА РУСИЯ ПРЕНАПИСАХТЕ ИСТОРИЯТА НИ УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ НАВСЯКЪДЕ Е ГЕНОЦИД РАЗРУХА И ЦИГАНИЯ УБИХТЕ ОТ ГЛАД СТУД И БЕДНОСТ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИ МРАЗИМ ТЪЙ КАКТО МРАЗИМ НАТО ЕС И САЩ ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА СТЕ ПОКОЙНИЦИ ДА ЖИВЕЕ ОБИЧАНИЯ НИ НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИМА ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ СЛАВА БСП

  4. БЛАГОДАРИМ ВИ СКАНДАЛНО НЕТ ЗА ИСТИНАТА ВЕЛИКИ СТЕ БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ ВИНАГИ СТЕ СЪС НАРОДА

  5. На какво се радва милият, бил в Белият дом, до камината и всички трябва да му завиждаме… Нечии мечти са много, много дребни, снимка с Тръмп, ЦЕЛУВКА с Мелания, не би! За утешение си има българските псевдожурналистки, с клинче, без клинче, на ливадата в студиата, препикват с кучешки възторг, а той присвива очи като наплюскан котарак и ги прегръща свойски. Как този човек има смелостта да коментира Президента? Едно интервю с премерена агресия, за да се знае, че в тази държава не е само БОКУ царят има и друга власт, тиха, мирна, но с твърди позиции. Едно интервю с много провокация от страна на Цурето и много бързо и точно отиграване, съвсем като въздушен бой, където няма втора грешка. Лицето премиер не е гледало интервюто, но коментира, също като пригласящата му масовка. Прочетете по сайтовете, до един дрънкат традиционните „от село“, „военен“, „фатмак“, „жена му“, „баща му“. Никаква конкретика, никаква мисъл, никакъв опониращ диалог, само стандарните мутращини.

    • Традиционно дрънкащите са с манталитета на любимия им премиер и за това си го харесват и не харесват интелигентни хора като президента Радев.

    • Традиционните тъпизми, лишени от всякаква логика, са писани от платени тролове. Целият български народ, включително и бившите му поддръжници, разбраха що за леке е Тиквата-мутра, случайният ни премиер. Царуването му е към края си, народът го ненавижда и би го удавил в една капка вода! Простакът се гордее, че си е дал задника под наем, а всички знаем, че го викат пред камината за поредната поръчка в ущърб на България. Ами няма да извикат Президента, я, той не е предател и е невъзможно да се договорят с него. И най-важното – нашият Президент е светлинни години над лудия перхидролен дядо Тръмп, та не би се гордял да му е подлога, а и Дядката отлично знае това. Елементарно!

  6. „С какво аз и Герб предизвикахме тази омраза?“
    С това, че ограбихте страната и хвърлихте народа в глад и мизерия.

  7. Иде Видов ДЕН !!!! ще видим ,кой КРИВ и КОЙ прав!!?? !!>>>>….??????

  8. ИЗПРАВИ СЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ДА ИЗРИТАМЕ БОКУ ЦОКУ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ ДА ИЗХВЪРЛИМ НАТО ЕС САЩ СОРОС ИЗПРАВИ СЕ НАРОДЕ ЗА ЧИСТА И СВЯТА Н Р Б СЪС ОБИЧАНИЯ РУМЕН РАДЕВ БРАТСКА РУСИЯ Е ВИНАГИ С НАС

  9. У Т П „Уникално тъпо парче“ и този селянин ни управлява.Дайте му маркуча и да си ходи на село до гаси ливадите

  10. Е, ако погледнем колко гласоподаватели сме гласували за президента и колко за Бойко, навярно президента оправдано има правото да говори от името на народа.

  11. Вече и последния фен на Бочко се смятал, че Светинята “ бута масло“ !

  12. Анти ГЕРБ/Мафия
    Борисов Антибългарски убиецо
    Какво добро може да се каже за управлението ти???
    Президента Радев се държи като истински политик и държавник
    ТИ като се появиш на телевизора, аз сменям канала веднага,защото не искам да простотиите ти, Банкянски главанак!!!

  13. Тъп дебил, по-тъп си от най-тъпия милиционер.На светлинни години си от интелекта и достойнството на президента. Него го избраха над 2 милиона българи,а ти ако не беше купувал и фалшифицирал гласовете на бедните и неграмотни цигани,щеше да останеш с един файтон хора.И да знаеш,че като паднеш от власт, което ще е много скоро, първо твоите хора ще ти забият ножа. Както го направи Цв.Цв.И престани най-после да ръсиш глупости и да излагаш България пред света, защото не ти е бащиния.Разбра ли тикво зелена?

  14. Дуууу жено,Боко изперка. Не че беше нормален, ама сега му личи и от съзвездието Касиопея!!! Боклук банкянски…..

  15. Тая Банкянска Тиква, тоя простак, няма ли някой край него, който да го светне, че колкото повече си отваря устата, толкова повече и непрекъснато се излага? С просташкия си език срещу единствения свестен държавен мъж тотално се срина в очите на всички. Идиот, скрий се! Радев е президент от световна класа, можеш само да сънуваш, че можеш да застанеш срещу него! Гордеем се с нашия Президент Румен Радев така, както и със славната си история. България винаги ще я има, колкото и да се опитваш да я унищожиш! В един момент народът ще скочи и с теб ще бъде свършено. Ако не изчезнеш със заграбеното… Всъщност, ще те намерят, където и да се потулиш!

  16. Изключително тъп, гаден, самонадеен, корумпиран, прост, страхлив и всичко останало което може да се каже за добиче продал задника си, а с него и цяла България за да остане на власт. Поне с тъпия си мозък знае какво го чака когато падне от власт. От нас зависи до кога тази мутра ще узурпира народа.

  17. Изключително тъп, гаден, самонадеен, корумпиран, прост, страхлив и всичко останало което може да се каже за добиче продал задника си, а с него и цяла България за да остане на власт. Поне с тъпия си мозък знае какво го чака когато падне от власт. От нас зависи до кога тази мутра ще узурпира народа.

    Ей, вие там от „Скандално“ до кога ще продължавате с вашата цензура и колко ви плодат от ГЕРБ за това?

  18. ИЗПРАВЕТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ ДА СИ ВЪРНЕМ РОДИНАТА ТЯ Е НАША НИЕ Я ПОСТРОИХМЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ КОИТО БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ ПРОКУЖДА И УБИ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТЯ Е НАША НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ Я ПОСТРОИХМЕ ИСКАМЕ СИ ЧЛЕН ПЪРВИ ЧИСТА И СВЯТА Н Р Б СЪС РУМЕН РАДЕВ И БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ИСТОРИЯТА НИ ЩЕ ВИ СЧУПИМ МРЪСНИТЕ РЪЦЕ ИЗПРАВЕТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ ГРАБВАЙТЕ ВИЛИ БРАДВИ МОТИКИ ДА ЧУЕ И ВИДИ СВЕТА БОЙКО МРЪСТНИКО ЩЕ ТЕ ГРЪМНЕМ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *