Борисов: Като строим пътища, ще докараме Азия в Европа! Това е бъдещето! Вижте „визията“ на премиера за България! Истината е ПЛАШЕЩА!

БОРИСОВ В АЗИЯ – ТОВА Е БЪДЕЩЕТО

Откак Вашингтон и Брюксел поставиха задача на Борисов да говори за някакво митично „обединение“ на Западните Балкани с „Европа“, той разви невероятна вербална дейност.  Едрият мъж обиколи за наша сметка половин Европа и навсякъде се насилва да говори колко хубаво било в ЕС и НАТО.

И че мястото на държавите от Западните Балкани е в Европа. Нищо, че те са отделни и самобитни народности. Нищо, че не са готови за никаква интеграция, така както не бяхме готови и ние. Нищо, че като влязат в ЕС, крехките им икономики ще бъдат пометени от грамадните олигархични западни корпорации. Важното е да се отчита дейност пред „големите“ началници. И да се вкарат нашите западни съседки в ЕС и НАТО.

Защото „обединението“, което Борисовите началници предлагат на Балканските страни, всъщност е нова форма на васално подчинение и робия. Понеже те ще трябва да вадят, от и без това мизерните си бюджети, още пари за строеж на пътища, по които ще минават войските и тежките въоръжения на НАТО, когато тръгнат на Изток към Русия.

Те ще трябва да дават пари на „бедничките“ олигарси от Запада, за да купуват техните престарели оръжия, уж с цел да се защитават. Макар че на никой не му е ясно от кого точно ще трябва да се защитават тези страни, които никой не е тръгнал да заплашва.

Но дали ги заплашва някой или не, няма никакво значение. Важното е, че като се построят пътищата и пристанищата, за които Борисов бълнува, икономиката на региона щяла да просперира и „да потече като пълноводна река“. Въпросът, обаче, е в чии дълбоки джобове ще се изливат парите от тази „пълноводна река“. Засега никой не казва, че тези пари в никакъв случай няма да се излеят в джобовете на обикновените хора.

Засега никой не казва още, че Борисов строи пътища и магистрали в България от много години. Но икономиката на страната ни е такава, че не може да вдигне минималната пенсия поне до 300 лева, което е някакви си мизерни 150 евро. И то при положение, че пенсионерите на Запад получават поне 10 пъти по-големи пенсии. Борисов не казва и, че заплати и пенсии в България се изплащат не от приходите на реалното производство. Защото приходи от производство няма. Понеже няма и производство. Затова държавата взема многомилиардни заеми, за да посрещне тези най-неотложни плащания. Включително и разходите за здравеопазване, образование, наука, култура…

Истината е, че държавата ни отдавна е фалирала. А Борисов и неговите пудели каканижат приказки за някакви големи успехи. И как хората имали коли и се разкарвали по магистралите с тях. А когато утре свършат заемите? Какво ще прави държавата? Какво ще правят хората, които ще останат без пари, без храна, без здравеопазване, без лекарства?

КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“

И понеже страната ни фалира и никой не иска да работи за мизерното заплащане, което му се предлага, „геният“ Борисов е намерил лек и за това. Като построим магистрали в Западните Балкани ще докараме в България евтина работна ръка от Азия. Щото джихадистите и муджахидините, които в момента са тук, бягат презглава от България и от нечуваната мизерия, в която живее нашия народ.

Така че митологията за някакви азиатци, които ще работят за без пари в България, си остава една голяма измама. Да не говорим, че като напълним държавата си с араби, мюсюлмани и азиатци, генетичния фонд на страната ни ще бъде напълно заличен. И народът ни – унищожен.

Но може би точно това е и целта на упражнението, което премиерът наш изпълнява по заповед на господарите си?

Ето това е „бъдещето“, което ни готвят Борисов и неговите началници.

Затова Вождът и неговите пудели трябва да си ходят. По лесния или по трудния начин. Изборът е техен.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. физкултурника ЦВЪКО шесте апартамента с ДЪЛГИТЕ УШИ, сравнява и поставя по високо , МАФИОТСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ БОРИСОВ над светлия образ на ВАСИЛ ЛЕВСКИ какви нахални БОКЛУЦИ ! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ НАРОДЕ ВЪСТАВАЙ ДА ГИ ИЗРИТВАМЕ ТЕ НИ УНИЩОЖИХА

  2. КАКВА ДЕГРАДИВНА МИСЪЛ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗА ДА УПРАВЛЯВАШ ПРЯКО ВОЛЯТА НА СЕДЕМ МИЛИОНА НАРОД БОРИСОВ МАФИОТА СРИНА БЪЛГАРИЯ ИЗМОРИ И ПРОКУДИ НАРОДА КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ АКО ГЕРБ ОСТАНЕ НА ВЛАСТ НИКОЙ СВЯСТЕН ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ МАФИЯ ГЕРБ ПРИСВОИ ДЪРЖАВАТА ЗАТОВА Е ГЕНОЦИДА НАД НАРОДА

  3. БЕЗКРАЙНО ЩЯХМЕ ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ НА ИРАН АКО БЯХА ПРИЗЕМИЛИ БЪЛГАРСКИЯ ПРАВИТЕЛСТВЕН САМОЛЕТ НА ПЪТ ЗА САУДИТСКА АРАБИЯ В ЗОНА ЗАБРАНЕНА ЗА ПОЛЕТИ ЯЗЪК ЧЕ И ТИКВАТА Е ВЪТРЕ ЩЯХА ДА НИ ОТТЪРВАТ ЗАВИНАГИ ОТ БОСИСОВ

  4. Пътища, заводи! Завод до завод! Единственото нещо, което е построил нащият „ВЕЛИК СТРАТЕГ“ е един пиклив завод за боклук, като ни обещаве че чрез този пиклив завод ще извличаме метали, пластмаси и други материали, а от изгарянето на боклука ще получаваме алектро- и топлоенергия. Ние, българските граждани, ДОБРОВОЛНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО предоставяме боклука си на държавата, а тя за благодарност постоянно повишава цените на тока и топлотао. Живеем в държава на абсурдите, което е съвсем естествено след като се управлява от банда корумпирани мошеници

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *